צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
moshemag תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: 13/10/2005 הודעות: 337
|
נשלח: 14:34 ,9 ספטמבר 2007, א' כותרת הודעה: מוצרי CH PRODUCTS בישראל. |
|
|
היום נכנסתי לחנות באג בקניון מלחה לחפש מקלדת ולהפתעתי מצאתי שם את מוצרי CH PRODUCTS
pro pedals
flight yoke
quadrant throttle
fighterstick
throttle
מחירים גבוהים יחסית ושניגשתי לאתר של
CH PRODUCTS
הם אכן מציינים שם את BUG בתור נציגה שלהם בישראל עם טלפון. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
IsraelAF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 30, 2006 הודעות: 1518
|
נשלח: 16:20 ,9 ספטמבר 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
כן ראיתי בעיתון שבאג פירסמו שבא עם ידיעות
המחירים גבוהים יחסית כ 800 שקל לכל מוצר, אבל הם נראים לי בסדר גמור, צריך פשוט לחקות טיפה לראות אם הם מורידים מחירי.
אבל בעקרון זה אחלה לראות שבאמת מתחילים לכחת את התחום הזה כמו שצריך בארץ =] מחמם לי את הלב |
|
חזור למעלה |
|
|
Iaf_Assaf מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: Sep 02, 2006 הודעות: 3448
|
נשלח: 22:25 ,8 אוקטובר 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אני אולי לא מבין כזה גדול אבל יש לי כמה דעות אישיות שהיתי מעוניין לשתף אתכם
כל המוצרים שCH מוציא זה בעצם שידרוג ולא יותר מיזה של מוצרים ישנים
דוגמה זה
http://www.chproducts.com/retail/j_flight_pro.html
הסטיק הראשון שהיה לי בחיים בידיוק כזה רק שהבסיס שלו היה בצבע אפור אותם כפתורים אותם אפשרויות עד היום עוד אולי אני ימצא אותו בבויידם איפה שהוא רק שהיה לו חיבור פירלי ולא USB והוא לא עלה יותר מ200 שקל אז למה לשלם 90 דולר בגלל USB?
אותו דבר לגבי גויסטיק של ה F16 זה שידרוג של דגם נורא ישן שלהם שבזמנו לא עלה מעל 350 שקל אז למה 800?
אני אישית לא יקנה את המוצרים האלה בגלל כמה סיבות אישיות רובם
1.איכות החומרים(עברי האישי) לא כזו גבוהה
2.מחיר של גניבה מצב היצרנית (שום אשמה כלפי באג כמובן צריך להוריד בפניהם את הכובע על זה שהם מוחרים הארץ)
3.יש חברות (דעתי האישית) שאתה מקבל תמורה הרבה יותר גדולה תמורת הסכום שאתה משקיע דוגמה X52
כמובן שכל מה שנאמר פה זה רק דעה אישית מעבר רחוק (בסביבות 98 - 97) עם המוצרים
אם ההודעה לא רלוונטית אני ישמח עם תמחק
אבל אשמח גם עם ישאירו אותה לצד כל הקוראים בכדי לקבל את הכל האינפורמציה ליפני הרכישה
נערך בפעם אחרונה על-ידי Iaf_Assaf בתאריך 22:28 ,8 אוקטובר 2007, ב', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|