צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
YINON טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 21, 2007 הודעות: 1522
|
נשלח: 21:49 ,27 אוגוסט 2007, ב' כותרת הודעה: שאלה-עזרה -בנוגע לקרבות אויר. |
|
|
תראו חבר'ה כשאני נכנס לקמפיין בשטח ישראל החדש אני בוחר איזשהיא משימה שאני צריך להגן על מבנה תקיפה של החברים שלי. אני צריך לחסל מטוסי אויב. ואיכשהו אני לא יודע למה אני לא מצליח לשגר אפילו טיל אחד וכבר מורידים אותי. למישו יש איזה שיטה להתגונן?
נורים מוץ וכל זה סבבה אבל אני לא ממש מצליח להסתדר עם זה וגם באים אליי מלא מטוסים מה עושים? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
נשלח: 22:19 ,27 אוגוסט 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
על מה אתה טס?? איזה חימוש יש לך? אם אתה טס על ברק סביר להניח שלא תוכל להגן מטווח רחוק כי בד"כ מביאים רק פיתונים והחבר'ה האלו לא מיועדים לחיפוי... תגיד על איזה מטוס טסת. |
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
|
נשלח: 11:17 ,28 אוגוסט 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
ברור שברק...מה חשבת מיג?
ורשמתי למעלה אני מחפה על המבנה שיוצא לתקיפה-כלומר אני אמור להפיל מטוסי אוייב.
לפי מה שאתה אומר אני חשוף לטילים...וזה נכון באמת אני חשוף לטילים השאלה שלי איך אני מתגונן?
כי אני לא מצליח ליירט מטוס אחד ואני כבר מחוסל. |
|
חזור למעלה |
|
|
dorshoshani טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 05, 2007 הודעות: 1712
|
נשלח: 11:25 ,28 אוגוסט 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
YINON, תנסה את האמראם .. זה לטווח של 70 מייל .... |
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
|
נשלח: 12:46 ,28 אוגוסט 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
תודה אני יודע....הבעיה שלי היא לא ליירט אותם.
הבעיה שלי שמיירטים אותי במהירות די רבה |
|
חזור למעלה |
|
|
f-16pilot-ROY טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 31, 2007 הודעות: 199
|
נשלח: 13:14 ,28 אוגוסט 2007, ג' כותרת הודעה: תפעיל ECM |
|
|
תפעיל ECM לחיצה על J במקלדת ואז יותר קשה להם לנעול עליך מרחוק
רועי אם אין אני לי -מי לי?
וכשאני לעצמי - מה אני!
ואם לא עכשיו אימתי?
חכם יודע לצאת ממצבים שפיקח יודע לא להיכנס אליהם |
|
חזור למעלה |
|
|
loven טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 29/04/2005 הודעות: 797 מיקום: שאר ישוב
|
נשלח: 13:37 ,28 אוגוסט 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
YINON כתב: | ברור שברק...מה חשבת מיג?
ורשמתי למעלה אני מחפה על המבנה שיוצא לתקיפה-כלומר אני אמור להפיל מטוסי אוייב.
לפי מה שאתה אומר אני חשוף לטילים...וזה נכון באמת אני חשוף לטילים השאלה שלי איך אני מתגונן?
כי אני לא מצליח ליירט מטוס אחד ואני כבר מחוסל. |
אין פה קסם, אתה חשוף אתה תיפול.
אתה תפעל לבד כמו רמבו אתה תיפול
אתה תחדור עמוק מדי, ותבצע קרב מעל נ"מ שלהם אתה תיפול.
תמיד תדע איפה אתה עושה את הקרב, עד לאן אתה מרשה לעצמך להתקרב, אילו איומים נמצאים שם, ומה הawacs מודיע לך על טוסים באיזור.
אחרי שאתה יודע כל המ שאתה יכול לדעת על המקום אתה חושב טקטי, נותן מטוס אחד למספר 2 שלך, לוקח את השני וחוזר לסייר בגבול.
שוגר עליך טיל? , אם זה מהאדמה בצע ספילט אס והטיל יתרסק לקרקע, אם זה מהאוויר ממטוס לרוב דע שמדובר בטיל שתלוי במטוס המשגר, תמנע מכך שישאר נעול עליך טוס 90 מעלות ממנו
אם זה לא צולח טוס 180 מעלות ממנו ואחרי שהטיל שלו עייף תחזור חזרה, דע שאםהוא יתקרב לשטח שלך הוא יחטוף אש נ"מ ויש מבנים רבים של הכוח שלך שיבואו לעזרתך.
נוסף על כך דע ששיחרור מוצים מקשה עליהם להינעל עליך בכל טווח שהוא. והדלקת ג'מר לא מאפר להם להינעל עליך לפני 25 מייל.
לגבי הטילים שלך, אמראם ל70 מייל?? מאיפה לקחת את השטות הזאת? אל תירה מעל ל 25 מייל זה סתם ביזבוז טיל. "במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש" |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
נשלח: 14:37 ,28 אוגוסט 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
עןד משהו... אם אתה רוצה להיות מטוס הגנה בברק לא יתנו לך במציאות טילי ראדאר זה בד"כ מה שמטוסים אחרים עושים הברק מצוייד בטילים לטווח קרוב כמו שאמרתי, פיתונים כמו שאמרתי הם נשק כזה המיועד לטווח קרוב יחסית וננעלים על אות חום מהמטוס הנתקף יש מספר אפשרוית לנעול אותם ולשגר אבל בעיקרון לא תפיל איתם מטוס ב25 מיל אבל ב5 (לא זוכר טווחים צר לי) הדבר הזה קטלני ביותר במיוחד כאשר אתה משגר אותו מהטווח פגיעה "בטוח" (פעם טסתי עם בחור בלובי שהתחיל לעשות מספרים עם טילי חום עד שנגמר להם הדלק) אם תשגר אותם בחוכמה תוכל להגן על עצמך בטווח קרוב...
במציאות מוסיפים טילי ראדארלF15 שמוסוגל ליירט מטוסים ממרחיקים גדולים מאד בהשוואה לF16 לסוגיו ומשיאירים אותם בפתרולים...
אל כנס לאזור הראדר כאשר אתה בנחיתות גבוהה מדיי ותמיד כשאתה נגד מטוסי אוייב דע את חולשתך! |
|
חזור למעלה |
|
|
YINON טיסות סדירות
|
נשלח: 15:09 ,28 אוגוסט 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
loven' RF
תודה עזרתם לי מאוד |