צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
JET_PiLoT טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 14, 2006 הודעות: 946
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
shachar92 תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jul 02, 2006 הודעות: 2225 מיקום: תל אביב
|
|
חזור למעלה |
|
|
JET_PiLoT טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
gal_mintz טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 08, 2006 הודעות: 316
|
נשלח: 22:18 ,24 אוגוסט 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
הדבר הירוק שאתה רואה בGPS הוא לא הקרן שעליה שחר דיבר... הILS מורכב משתי קרניים.... האחת LOCALIZER והשניה GLIDE SLOPE... לכל אחת תפריד שונה.
LOCALIZER תכוון אותך בכיוון ההוריזונטלי, משמע ימינה או שמאלה כדי להתיישר למסלול.
GLIDE SLOPE תכוון אותך וורטיקלית, משמע למעלה או למטה, כדי להנמיך למסלול כמו שצריך...
לפי הבנתי, המטוס אינו מנמיך לפי הGS למרות שהוא צריך. הסיבה לכך היא שקרן הGS הייתה גבוהה מדי ביחס אליך, אני לא יודע איך צריך לעשות את זה בדיוק, ואולי שחר יוכל לעזור לך עם זה, אני אישיתתופס את הGS כשהוא נמצע בגובה שלי בדיוק ואז המטוס מנמיך בצורה מושלמת, בהצלחה! גל מינץ.
4X-MNZ.
טייס CVFR IFR ATPL.
פקח הרצליה, שדה דב וקרקע בן גוריון.
|
|
חזור למעלה |
|
|
JET_PiLoT טיסות סדירות
|
נשלח: 23:58 ,24 אוגוסט 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
gal_mintz כתב: | הדבר הירוק שאתה רואה בGPS הוא לא הקרן שעליה שחר דיבר... הILS מורכב משתי קרניים.... האחת LOCALIZER והשניה GLIDE SLOPE... לכל אחת תפריד שונה.
LOCALIZER תכוון אותך בכיוון ההוריזונטלי, משמע ימינה או שמאלה כדי להתיישר למסלול.
GLIDE SLOPE תכוון אותך וורטיקלית, משמע למעלה או למטה, כדי להנמיך למסלול כמו שצריך...
לפי הבנתי, המטוס אינו מנמיך לפי הGS למרות שהוא צריך. הסיבה לכך היא שקרן הGS הייתה גבוהה מדי ביחס אליך, אני לא יודע איך צריך לעשות את זה בדיוק, ואולי שחר יוכל לעזור לך עם זה, אני אישיתתופס את הGS כשהוא נמצע בגובה שלי בדיוק ואז המטוס מנמיך בצורה מושלמת, בהצלחה! |
תודה ובאיזה גובהה אתה עושה את זה בערך 3000 -2500 מלפני הקרן הירוקה?
|
|
חזור למעלה |
|
|
shachar92 תורם/ת באתר
|
|
חזור למעלה |
|
|
ezman טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 25, 2007 הודעות: 65
|
נשלח: 3:24 ,25 אוגוסט 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
למה 5000 מאיפה הבאת את הנתון הזה אם יורשה לשאול? |
|
חזור למעלה |
|
|
shachar92 תורם/ת באתר
|
|
חזור למעלה |
|
|
ezman טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 25, 2007 הודעות: 65
|
נשלח: 13:48 ,25 אוגוסט 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
shachar92 כתב: | אם אני לא טועה הקרן הירוקה מתחילה מסירון בGPS ושם כמו שאתה יודע ידידי זיירמן צריכים להיות 5000 רגל
ועם היא לא מתחילה מנקודה זו אני מצטער טעיתי |
הבחור לא שאל ספיציפית לגבי סירון זה דבר ראשון
2. הקרן הירוקה סנ לא יותר מסמל מוסכם ל ILS במציאות אפשר לקלוט ILS יותר מ- 140 ק"מ מקו החוף.
3. זה שסירון זה פחות או יותר ה FAF של ה ILS לא אומר שככה ממיירטים ILS תמיד- כלל הבסיס אומר בכלליות שILS מיירטים ממתחת לGS בשאיפה
4. בדפית ה ILS יש עוד כמה גבהיי אופציה ליירוט
ממליץ כדיל התמקצע לעבור על המדריכים כאןיש גם ILS)
http://www.vatil.org/vatil/training/pilots.html |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|