צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
dorshoshani טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 05, 2007 הודעות: 1712
|
נשלח: 1:31 ,18 אוגוסט 2007, שבת כותרת הודעה: תמונות|הטיסה הראשונה שלי ושל בר ב RV |
|
|
אחרי הרבה התלבטויות הורדתי והתקנתי ואני מאוד מרוצה עכשיו I_HAWK ה MP דווקא די טוב לא היו לנו בעיות .
המשימה:
תקיפת כור גרעיני
מטוס: F-16I -הסופה.
שימו לב לגרפיקה -רואים ת'גשם:
-=אני מצטער על האיכת הירודה פשוט ה צייר הורס את התמונה במשחק זה לא ככה=-
התחמושת:
הוקפיט-אני אישית אהבתי וגם בר כמו שאתם רואים הוא כזה לא חדיש הוא קצת "משופשף" מה שנקרא.
וכמובן איך לא הפיצוצים:
אם יש דביק לתמונות תגידו לי כי מה שראתי האשכול פה רק ל FF3 ואין ל RV.
דור.
נערך בפעם אחרונה על-ידי dorshoshani בתאריך 12:12 ,18 אוגוסט 2007, שבת, נערך בסך הכל 2 פעמים |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
101Falcon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 30, 2006 הודעות: 2186 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
dorshoshani טיסות סדירות
|
נשלח: 9:59 ,18 אוגוסט 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
101Falcon, אוקי אחי אבל רק שניה אני רוצ הלהבהיר משהו נגיד יש לי שאלה שאלתי ואחרי שענו לי עלתה לי עוד שאלה אבל הי אלא קשורהלנושא של השאלה ראשונה אז אתה אומר בעצם לא לפתוח נושא חדש אלא להגבי באשכול הראשון נכון? |
|
חזור למעלה |
|
|
101Falcon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 30, 2006 הודעות: 2186 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 23:17 ,18 אוגוסט 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
דור, יפה יפה... אני רואה שהצלחתם לעשות טיסת MP. לא בדקתי בעצמי אף פעם כי אני לא טס MP. פשוט אף פעם לא יצא לי... אולי יותר מאוחר.
אבל כעיקרון אני יודע שה MP בגירסה הזו פשוט לא יציב מספיק וכולל גם המון בעיות עם מבנה קרוב ועידכוני מיקום (את רוב המושגים אני יודע פשוט ממקור ראשון שכותב את הקוד לזה).
בכל מקרה, אל דאגה... אני יכול לומר שכבר יש גירסה רצה של קוד ה MP משופרת הרבה יותר ממה שיש עכשיו. ואז בשאיפה גם טיסות קמפיין יהיו יציבות עם המון משתתפים.
דרך אגב דיון הסקרינים של RV:
http://www.preflight.us/HE/ftopict-4364.html
אולי אני יעדכן קצת יותר מאוחר בכמה תמונות יותר מעודכנות.
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
dorshoshani טיסות סדירות
|
נשלח: 10:42 ,19 אוגוסט 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
i_hawk, וואלה אחי אני לא וידע על מה אתה מדבר דווקא הינו במנה ולא קרא כלום רק יש משהו אחד שבאמת קרה והפריע שהינו בRAMP פתאום המתדלקים(המטוס) כזה החליק על השטח והגיע מולנו..
ד"א אני הייתי ממליץ לשפר את אופן החיבור ל MP למשהו בסגנון של AF ...
אבל זו דעתי .
נ.ב
ראיתי בדביק של "RV- כל מה שרציתם לדעת" שעומד לצאת מדריך בעברית לJSOW ו אם איני טועה גם לJDAM עכשיו קראתי את המדריך באנגלית ניסתי ולא כל כך הבנתי אומנם אני יכול להפיל את הפצצה עם ה CCIP וכו' אבל אני רוצה שזה יהיה כמו שצריך.
אז...אתה יודע במקרה איפה עומד המדריך?
בתודה מראש..דור |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|