צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
IdoVachtel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 24, 2007 הודעות: 43
|
נשלח: 3:26 ,10 אוגוסט 2007, ו' כותרת הודעה: כמה שאלות. |
|
|
שלום לכולם
התקנתי את הסינרי של נתב"ג (יש לי FSX)
ואחרי שאני מאשר אותו במשחק עצמו (כמו שרשום בהסבר) עדיין הוא לא פועל לי.
ועוד שאלה - הורדתי כמה מטוסים ויש לי בעיה שאני לא רואה את תא הטייס (הכל מחורבש ולא ברור).
תודה לעוזרים |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
IsraelAF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 30, 2006 הודעות: 1518
|
נשלח: 3:35 ,10 אוגוסט 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
כשאתה מתקין משהו כמו מטוסים וכאילו, אתה צריך להתקין חוץ מלהעתיק תתקיה של המטוס לתקייה של המטוסים, אתה צריך גם להעתיק את ה GUAGES ל תקייה המתאימה בסימולטור, אותו דבר לגבי האפקטים וכולי.. |
|
חזור למעלה |
|
|
RoN-212 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 14/10/2005 הודעות: 2879
|
|
חזור למעלה |
|
|
IdoVachtel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 24, 2007 הודעות: 43
|
נשלח: 18:41 ,10 אוגוסט 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אוקיי רון, באמת קראתי את האשכול שרשמת ובאמת גם הצלחתי להפעיל את נתב"ג אך עדיין יש לי כמה שאלות.
התקנתי למשל את שדה דוב ואני רואה את רידינג וכל הקשור לנמל בצבא שחור.
כאשר רשום במדריך להתחברות לשרוולים - כשאני מכניס את התדר ל - -NAV1 וב-NAV2 - איפה אני מכניס את התדרים?
ועוד שאלה שעדיין לא הבנתי,
אחרי שהתקנתי נגיד את הבואינג 757 של ISDT - איפה אני שומר את התיקייה שנקראת Gauges ? (אני מניח שזהו כל החלקים בתא הטייס שאני עדיין לא רואה).
בנוסף - אשמח לדעת מאיפה אני יוכל להוריד את התיקון לסינרי של אילת לFSX
נואש לעזרה
עידו |
|
חזור למעלה |
|
|
shlomi טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 14, 2007 הודעות: 861
|
נשלח: 22:52 ,10 אוגוסט 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
הבעיות זה בגלל שהכל מיועד לFS2004...
בשדה דוב ממש אין לי מושג ואתה היחיד שרשם על בעיה עזאת
בשרוולים אני לא מאמין שעובד בFSX, אבל בכל אופן יש לך לוח תדרים במטוס אתה לוחץ Shift ומספרים עד שיפתח לך הלוח תדרים ושמה יש לך כבר תתדרים של כל דבר...
בFS2004 יש בתיקיה הראשית של הסימולטור תתיקיה Gauges אם אין לך תבקש ממישהו שיש לו FSX שיגיד לך איך זה שם...
התיקון לסינרי של אילת מגיע עם הסינרי, ושוב התיקון לFS2004, יש לך שם תיקיה אחרי שאתה מוריד תסינרי AP957210 Files אתה פותח את AP957210fix height.zip ומעביר תקובץ ששם ל\Scenery\asia\scenery |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|