צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
eagle טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/10/2005 הודעות: 7 מיקום: ירושלים
|
נשלח: 16:22 ,3 אוקטובר 2005, ב' כותרת הודעה: שלום לכולם, אני חדש בפורום וצריך קצת עזרה... |
|
|
שמי יגאל בן 17.5 מירושלים.
כמו שאמרתי אני חדש בפורום וחדש גם בעניין סימולטורי הטיסה. התחלתי לשחק בזמן האחרון בפאלקון 4, אבל יש לי קצת קשיים. רציתי לדעת אם יש איזה מדריך טוב (אם יש בעברית- מה טוב) שיוכל לתת לי הסבר תמציתי ומספיק כדי שאני אוכל לשלוט בטיסה ובקרבות ברמה סבירה. המדריך שבא עם המשחק לא רע, אבל אני מחפש משהו שיוכל יותר לעזור לי בשליטה טכנית (איזה מקש עושה כל פעולה, איך מתבצעים הקרבות וכו').
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא הזה ואם יש לכם עצות הערות וכדומה אז בכיף.
תודה מראש ושנה טובה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
yakird טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 655
|
נשלח: 16:36 ,3 אוקטובר 2005, ב' כותרת הודעה: Re: שלום לכולם, אני חדש בפורום וצריך קצת עזרה... |
|
|
eagle כתב: | שמי יגאל בן 17.5 מירושלים.
כמו שאמרתי אני חדש בפורום וחדש גם בעניין סימולטורי הטיסה. התחלתי לשחק בזמן האחרון בפאלקון 4, אבל יש לי קצת קשיים. רציתי לדעת אם יש איזה מדריך טוב (אם יש בעברית- מה טוב) שיוכל לתת לי הסבר תמציתי ומספיק כדי שאני אוכל לשלוט בטיסה ובקרבות ברמה סבירה. המדריך שבא עם המשחק לא רע, אבל אני מחפש משהו שיוכל יותר לעזור לי בשליטה טכנית (איזה מקש עושה כל פעולה, איך מתבצעים הקרבות וכו').
תודה מראש ושנה טובה. |
מאיפה אתה בירושלים יגאל ? |
|
חזור למעלה |
|
|
DesertFalcon_117 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 1004
|
נשלח: 16:43 ,3 אוקטובר 2005, ב' כותרת הודעה: Re: שלום לכולם, אני חדש בפורום וצריך קצת עזרה... |
|
|
eagle כתב: | שמי יגאל בן 17.5 מירושלים.
תודה מראש ושנה טובה. |
באיזה גירסה של פאלקון מדובר? פאלקון 4.0 הרגיל או פאלקון4.0 אלייד פורס? |
|
חזור למעלה |
|
|
eagle טיסות סדירות
|
נשלח: 15:25 ,4 אוקטובר 2005, ג' כותרת הודעה: |
|
|
יש לי את פאלקון 4.0 אלייד פורס, ואני ממלחה.
ראיתי באתר את "ספר הפאלקון הישראלי" ואני אשמח לקבל עוד מדריכים כמוהו.
אני רוצה להתקין את הטלאי 1.08 אבל משום מה אני לא מצליח... הוא נותן לי הודעת שגיאה: RegDBSetKeyValueEx failed. ניסיתי לפעול לפי ההוראות במקרה שהטלאי לא פועל, אך הלינק לטלאי החדש לא פועל: http://www.tns.net/~mhom/Falcon4/KoreaOBJ.exe
בנוסף, היה כתוב שיש לשנות בתיקיה ZIP את שם הקובץ tacrdata.zip ל- tacrdata_old.zip , אבל אין לי בכלל את התיקיה ZIP, יש לי את התיקיה ZIPS ואין בה את הקובץ tacrdata.zip .
עוד בעיה- אני רוצה להוריד את SP3 , אבל גם הלינק אליו לא פועל: http://f4ut.frugalsworld.com/html/SP3Mirrors.shtml .
מישהו יודע מה אני צריך לעשות? |
|
חזור למעלה |
|
|
DesertFalcon_117 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 1004
|
נשלח: 15:28 ,4 אוקטובר 2005, ג' כותרת הודעה: |
|
|
לא לא... ספר הפאלקון הישרלאי מתייחס לפאלקון4.0 לא לפאלקון4.0 אלייס פורס.
הספר עצמו ישן ולא כולל את התוספות החדשות בכלל. |
|
חזור למעלה |
|
|
yakird טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 655
|
נשלח: 15:28 ,4 אוקטובר 2005, ג' כותרת הודעה: |
|
|
eagle כתב: | יש לי את פאלקון 4.0 אלייד פורס, ואני ממלחה.
ראיתי באתר את "ספר הפאלקון הישראלי" ואני אשמח לקבל עוד מדריכים כמוהו.
אני רוצה להתקין את הטלאי 1.08 אבל משום מה אני לא מצליח... הוא נותן לי הודעת שגיאה: RegDBSetKeyValueEx failed. ניסיתי לפעול לפי ההוראות במקרה שהטלאי לא פועל, אך הלינק לטלאי החדש לא פועל: http://www.tns.net/~mhom/Falcon4/KoreaOBJ.exe
בנוסף, היה כתוב שיש לשנות בתיקיה ZIP את שם הקובץ tacrdata.zip ל- tacrdata_old.zip , אבל אין לי בכלל את התיקיה ZIP, יש לי את התיקיה ZIPS ואין בה את הקובץ tacrdata.zip .
עוד בעיה- אני רוצה להוריד את SP3 , אבל גם הלינק אליו לא פועל: http://f4ut.frugalsworld.com/html/SP3Mirrors.shtml .
מישהו יודע מה אני צריך לעשות? |
אני גם מירושלים מפסגת זאב מזרח חשבתי שאם בא לך לבוא אלי מתישהו אני אלמד אותך פאלקון .
ד"א אם יש לך אלייד פורס אתה לא צריך להתקין בכלל את הטלאי 1.08 וSP3 כי את הפאצים האלה מתקינים רק על פאלקון 4 המקורי לא על אלייס פורס . |
|
חזור למעלה |
|
|
eagle טיסות סדירות
|
נשלח: 16:00 ,4 אוקטובר 2005, ג' כותרת הודעה: |
|
|
תודה, חסכתם לי כאב ראש. |
|