צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
rubip טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 21, 2007 הודעות: 416
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
claud טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 22, 2007 הודעות: 1373 מיקום: חיפה
|
נשלח: 17:58 ,31 יולי 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
בהחלט רשלנות , שימציאו איזה משהו שמצפצף אם הילד נשאר באוטו אני בטוח שזה אפשרי...
גם נתפס נהג עם פי שמונה כמות אלכוהול מותרת ושוב פעם אני מדגיש שצריך לשלול לו את הרישיון לכול החיים ולהעמיד לדין על אשמת ניסיון לרצח אבל ברור שלא יעשו לו כלום חוץ מקורס נהיגה מונעת מפגר.
וגם נתפס נהג על עבירת תנועה אחרי שכבר שללו לו את הרישיון.... בהחלט מועמד מבחינתי להוצאה להורג.
במקרה של הילדים זה רשלנות פושעת אבל העונש הוא עצום אני לא יודע איך האבא יכול להתמודד עם כזה דבר וסביר להניח שהנישואין ידרדרו לטימיון.
איך מישהו רשם : מזוודה של מיליון דולר אף אחד לא ישאיר לבד באוטו אבל ילדים.....
מסקנה : לא לצאת מהבית עם הילדים בקיץ |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 18:17 ,31 יולי 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אסור להשאיר ילדים באוטו אפילו לדקה, לא בקיץ, לא בחורף, אף פעם!
ועוד מילא להשאיר אותם באוטו עם חלונות פתוחים/מזגן, להשאיר אותם באותו כבוי, נעולים?!
איפה ההיגיון!? הילד שלכם נעול באוטו למשך שעה וחצי, ואתם שכחתם ממנו?! אתם הורים למען השם!
אם היה לי ילד, לא הייתי משאיר אותו לדקה אפילו באוטו, לאן הלכתם שהילד היה צריך להיות נעול באוטו שעה וחצי, הלכתם לכותל וחזרתם, מה הבעיה לקחת אותו איתכם?!
פשוט סיפור מזעזע! |
|
חזור למעלה |
|
|
-ReVolT- טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 01, 2007 הודעות: 161
|
נשלח: 18:54 ,31 יולי 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
לפי מה שאני אני הבנתי במקרה ספציפי זה הילד נכנס מיוזמתו לאוטו אבל
בכל זאת צריך השגחה זה חוסר אחריות... |
|
חזור למעלה |
|
|
alex12 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 26, 2006 הודעות: 1065
|
|
חזור למעלה |
|
|
nukito טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 12, 2007 הודעות: 106
|
נשלח: 22:12 ,31 יולי 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
פשוט ביזיון לא יודע איך אפשר לעשות כזה דבר. |
|
חזור למעלה |
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 22:53 ,31 יולי 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
claud כתב: | בהחלט רשלנות , שימציאו איזה משהו שמצפצף אם הילד נשאר באוטו אני בטוח שזה אפשרי...
גם נתפס נהג עם פי שמונה כמות אלכוהול מותרת ושוב פעם אני מדגיש שצריך לשלול לו את הרישיון לכול החיים ולהעמיד לדין על אשמת ניסיון לרצח אבל ברור שלא יעשו לו כלום חוץ מקורס נהיגה מונעת מפגר.
וגם נתפס נהג על עבירת תנועה אחרי שכבר שללו לו את הרישיון.... בהחלט מועמד מבחינתי להוצאה להורג.
במקרה של הילדים זה רשלנות פושעת אבל העונש הוא עצום אני לא יודע איך האבא יכול להתמודד עם כזה דבר וסביר להניח שהנישואין ידרדרו לטימיון.
איך מישהו רשם : מזוודה של מיליון דולר אף אחד לא ישאיר לבד באוטו אבל ילדים.....
מסקנה : לא לצאת מהבית עם הילדים בקיץ |
מסכים עם כל מלה! רק הגברת העונשים יכולה להוריד את קצב הפשעים למינימום... זה נכון לגבי כל פשיעה. אני הייתי משקיע מיליארדים בפיתוח מכונת אמת שלא יכולה לטעות (יש כבר פיתוחים לזיהוי שקר מבחינה מגנטית במוח בלי קשר לעצבים וכ', לא יודע באיזה שלב זה נמצא). גם ככה המיליארדים האלו יחזרו אח"כ בעיקבות חוסר-צורך בעורכי דין, ומספר מינימלי של שופטים. ככה זה יהיה בסוף בכל מקרה... כשהטכנולוגיה תשתפר (כמובן בהנחה שהעולם לא ייחרב עם איזה חיידק טורף, מטאור קטלני וכו'... ממש אופטימי היום ).
לשכוח תינוק ברכב זה יותר מידי. קשה לתפוס איך אפשר לשכוח ואפילו יותר קשה לתפוס איך אפשר להתמודד עם מקרה כזה.
משתתף בצער המשפחות.
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
Mannie טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 25, 2007 הודעות: 124
|
|
חזור למעלה |
|
|
Hunter101 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 07, 2007 הודעות: 703
|
נשלח: 8:50 ,1 אוגוסט 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
afik_t_king, אני לא ממש מסכים איתך עם זה שאתה אומר להשאיר את התינוק עם חלונות פתוחים ואפילו לא מזגן פתוח...פשוט לקחת אותו, ואיפלו לא לשנייה אחת בלבד!!!!!!!!!
אני לא מבין איך אפשר לשכוח ילד...מבחינתי זה כמו לשכוח את אלוהים?!?... |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 13:16 ,1 אוגוסט 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
Hunter101 כתב: | afik_t_king, אני לא ממש מסכים איתך עם זה שאתה אומר להשאיר את התינוק עם חלונות פתוחים ואפילו לא מזגן פתוח...פשוט לקחת אותו, ואיפלו לא לשנייה אחת בלבד!!!!!!!!!
אני לא מבין איך אפשר לשכוח ילד...מבחינתי זה כמו לשכוח את אלוהים?!?... |
אני גם אמרתי שלא להשאיר את התינוק בכלל לבד באוטו, אבל פשוט אמרתי שאם אתם משאירים אותו, אז למה לעזאזל הוא נעול באוטו בלי חלון אחד פתוח?! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|