צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Triple-H טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2006 הודעות: 267
|
נשלח: 13:52 ,27 יולי 2007, ו' כותרת הודעה: שאלה בקשר לפיתוח השטחים לפאלקון 4 RV OF |
|
|
יש התקדמות בפיתוח שטח ישראל או שזה תקוע איפה שהו
כבר כמה חודשים שאני קורא בפורום על התקדמויות שונות בפיתוח השטח והתאמתו לגרסאות האלה
לא בא בטענות או משהו לאף אחד חס וחלילה פשוט שואל עם זה מתקדם כי לפי מה שזכור לי מישהו רשם שבקרוב מאוד נוריד את השטח החדש ובנתיים עברו איזה 3 חודש אם אני לא טועה...
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 14:00 ,27 יולי 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
יש התקדמות. יש מישהו שעובד על זה... לבד בינתיים. קוראים לו Ranger822 והוא היה חלק מקבוצת F4ITDG שבנו את השטח המקורי. אם אתה מעוניין לראות מידע על השטח אפשר פה:
http://tactical.nekromantix.com/forum/viewtopic.php?t=21113
כרגע אני יודע שהוא עובד על סקינים חדשים. ה F-4 הולכים לקבל טיפול רציני... אתה יכול לראות בדיון אחר באותו מקום.
סבלנות.
כמובן בינתיים ניתן להתקין את שטח ישראל הרגיל על RV, שמתי גם לינק לסקינים ישראליים וערביים שאספתי והתאמתי ל RV. יש גם קמפיין ששיפצתי מחדש... זה לא מושלם ועדיין יש באגים, אבל לדעתי ניתן לטוס ולהנות מאוד. למידע נוסף תסתכל בדיון המיוחד שהודבק למידע על RV
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|