צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
redordead טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 19, 2006 הודעות: 5
|
נשלח: 2:15 ,16 יולי 2007, ב' כותרת הודעה: אפשר קצת עזרה בבקשה ב-FS2004 ? |
|
|
יש לי כמה שאלות ואני מקווה שתוכלו לענות לי על רובן או על כולן
1. כדי להאט את המטוס בדרך לנחיתה, אני מוריד את המהירות של המנוע ואני מוריד מדפים (FLAPS) כדי לבלום אותו קצת... יש עוד משהו שאני צריך לעשות? שמעתי משהו על כני נחיתה או כני נסיעה? מה זה? איך משתמשים בהם? (וכמובן שגם גלגלים אני פותח חח שכחתי להגיד)
2. GPS !!! יש לי ממש קצת ידע על זה בפלייט סימולטור אבל אני רוצה עוד ללמוד על זה, ואיך לעשות שהמטוס יטוס לפי ה-GPS ויבוא מול המסלול במדוייק וכל זה... איפה אני יכול ללמוד על זה עוד כדי להיות ממש טוב בזה?
3. מה ההבדל בין NAV ל-GPS? מה יותר טוב? איך משתמשים בשניהם?
זהו , רציתי לשאול את השאלות האלה הרבה זמן ורק עכשיו זה יצא...
אז אני אשמח אם תענו לי או תקשרו אותי למקום שיש בו תשובות והסברים.
תודה רבה מראש |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 2:52 ,16 יולי 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
1) אתה יכול להשתמש במעצורי אויר (ספוילרים) על-ידי לחיצה על / . כני נחיתה/כני נסע, הם הגלגלים שאתה מוריד.
2) כדי שהמטוס יטוס לפי הGPS אתה צריך להעביר את מצב הניווט מNAV לGPS, וללחוץ בטייס האוטומטי על NAV. אחרי שאתה מתקרב למסלול אתה לוחץ גם על APP שזה יתיישר לך על המסלול.
3) NAV זה בעצם ניווט ע"י VOR וADF ודברים כאלו, ניווט בין נקודות. GPS הוא ניווט מיעד ליעד. אני יודע שלא הסברתי את זה ממש טוב, אבל בקרוב יענו לך גם עוד. |
|
חזור למעלה |
|
|
shlomi טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 14, 2007 הודעות: 861
|
נשלח: 13:40 ,16 יולי 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
בשביל מה ללחוץ על NAV ולהעביר לAPP ? מה הבעיה ישר APP ..?
אגב שאתה לוחץ על APP שים לב שהALT משתחרר לא יודע למה תכניס אותו שוב הם יכולים ואמורים לעבוד ביחד.
ולא יודע אם אתה טס ומנסה להיות ריאליסטי, אם כן המדפים נועדו בשביל שיהיה לך יותר עילוי = תוכל להשאר באוויר במהירות נמוכה יותר, ואתה לא יכול לפתוח אותם בכל מהירות שבא לך, לכל מטוס יש מהירות מסוימת משלו למדפים.. בכל מקרה לא הייתי פותח מדפים בשום מטוס מתחת ל230 קשר כי הם ישברו... אלא אם כן אתה פותח מעלה אחת או שתיים.
ואם תפעיל מעצורי אוויר בבואינג המטוס מאבד את כל העילוי וגם ב330 קשר הוא יפול כמו אבן בשמים... אתה צריך להוריד מצערת ולהיות סבלני.. אם אתה הולך להנמיך לנחיתה אתה צריך להוריד מצערת הרבה מראש. |
|
חזור למעלה |
|
|
redordead טיסות סדירות
|
נשלח: 15:25 ,16 יולי 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אוקיי תודה רבה לשניכם !!!
אני הולך לנסות את הדברים שאמרתם לי ולקוות להיות יותר טוב בזה
עריכה:
טוב תשמעו
טסתי מבן גוריון עם 737 לכיוון יוון... שמתי את ה-NAV/GPS על GPS ושמתי טייס אוטומטי והפעלתי את ה-NAV בטייס האוטומטי. סבבה, המטוס טס לכיוון השדה תעופה דרך ה-GPS והכל. אבל כשהגעתי למסלול הנחיתה אז המטוס בא עקום ולא מול המסלול (למרות שהפעלתי גם את ה-APP). מה אני צריך לעשות כדי שהוא יבוא ישר מול המסלול ?
שוב תודה ! |
|
חזור למעלה |
|
|
redordead טיסות סדירות
|
נשלח: 20:58 ,16 יולי 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
UP
מישהו יכול לעזור?
תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
shlomi טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 14, 2007 הודעות: 861
|
נשלח: 21:04 ,16 יולי 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
הGPS לא מוביל את המטוס לנחיתה...
אתה צריך ללמוד ILS זה קל אבל צריך קצת ללמוד אחי. |
|
חזור למעלה |
|
|
redordead טיסות סדירות
|
נשלח: 21:12 ,16 יולי 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
סבבה
איפה אפשר ללמוד על זה? יש לך מקור טוב? מדריך? משהו?
אין מצב "לעקם" קצת את הקו הורוד ב-GPS כדי שהמטוס יגיע ישר למסלול הנחיתה? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|