צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Yossinger טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 06, 2007 הודעות: 5
|
נשלח: 13:13 ,13 יולי 2007, ו' כותרת הודעה: אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאד |
|
|
טוב אז אני חדש
ולשאלה הראשונה: בקוקפיט כשאני משתמש בhat של הגו'יסטיק כדי להסתכל סביב אז הוא מגיב ברגישות יתר, כלומר כשאני לוחץ לחיצה קטנה ימינה אז המצלמה טסה ימינה ופתאום אני מוצא את עצמי מסתכל על הכיסא...
ולבעיה המטרידה אף יותר
מאחר ואני חדש חסר נסיון..מישהו יכול לומר לי איך לעזאזל משתמשים בראדר של הדוג פייט ?!
זת'אומרת אני לא מבין איך לקרא אותו ולהבין איפה לעזאזל נמצא המטוס השני
בראדר אין מד גובה ועומק אני סתם רואה נקודה על המסך והיא לא עוזר לי בשיט חח
אם מישהו יוכל להבהיר לי את זה
זה יכול להיות נפלא
אז תודה לעזורים ובוקר טוב |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
weissman טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 30, 2007 הודעות: 129
|
נשלח: 14:59 ,13 יולי 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
בתצוגה העילית(תע"ל או HUD) תצוגת האופק נעלמת ורק הנתונים הדרושים לקרב אויר מופיעים כדי לאפשר ירי נוח יותר עם התותח.
המכ"ם משתנה למצב ACM 20X30 שננעל אוטומטית על כל המטרות שבטווח הראיה בזוית של 20X30 מעלות.
לעוד הסברים תסתכל במדריך בעמוד של AIR-TO-AIR WEPONS ו- AIR-TO-AIR RADAR MODES
מקווה שזה עזר.
ובנוגע ל-HAT : תסתכל בתוכנה של הקוקפיט אם ההאט מכוייל כמו שצריך וגם תסתכל בהגדרות של ה-HAT בפאלקון עצמו בהגדרות המקשים: תזיז את ההאט ימינה פעם אחת ואז הוא ידגיש לך את הפעולה עם התוצאה שלה. תשים לב שאתה יכול להגדיר את ההאט בתור פניה של 30 מעלות וגם הסתכלות אחורה. |
|
חזור למעלה |
|
|
Yossinger טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 06, 2007 הודעות: 5
|
נשלח: 16:18 ,13 יולי 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה עזרת לי מאד! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|