צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Gal555 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 26, 2007 הודעות: 198
|
נשלח: 17:15 ,8 יולי 2007, א' כותרת הודעה: הגובה במטוס |
|
|
מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך שומרים על גובה המטוס אחרי ההמראה תודה לעוזרים |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
EzoniczZ טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 30, 2006 הודעות: 691
|
|
חזור למעלה |
|
|
אסימון טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 19, 2006 הודעות: 1014 מיקום: שעה שש.. כרגיל.
|
נשלח: 18:00 ,8 יולי 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
לחזק את דבריו של מלומדי :
טייס אוטומאטי פועל על שלושה איזורים בלבד של המטוס:
1) מנוע
2) מייצב גובה
3) מייצב כיוון
אתה צריך ללמוד ולתרגל הפעלה של טייס אוטומאטי , על כל שימושיו השונים.
כאמור - גם שמירת גובה. |
|
חזור למעלה |
|
|
EzoniczZ טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
אסימון טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 19, 2006 הודעות: 1014 מיקום: שעה שש.. כרגיל.
|
נשלח: 18:19 ,8 יולי 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
מלומד,
רבי שמבין מה שהוא אומר..
|
|
חזור למעלה |
|
|
shlomi טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 14, 2007 הודעות: 861
|
נשלח: 19:17 ,8 יולי 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
ינובים, עזבו AP!
בשביל לשמור ידני ססנה מצויינת לאימון..
תשחק עם הPitch.. הקטע זה שאםפ משחקים איתו יש מצב שהוא כל הזמן עולה למעלה ואם תוריד אותו רק באחוז אחד אז הוא כל הזמן ירד למטה. הפתרון זה להגיע למצב שאם תוריד אחוז אחד הוא ילך למטה.. יעני להגיע למצב שהוא עולה למעלה הכי קצת ואז לשחק עם המצערת.
ושאתה רוצה עם AP לשמור גובה אתה לא רק לוחץ על הכפתור, אתה אמור לרשום לו איזה גובה לשמור. אבל במטוסים ישנים כמו הרקולס ובלקבירד אתה צריך להגיע לבד לגובה שאתה רוצה ואז הוא שומר על הגובה הנוכחי.
אה וחשבתי על משו
אפשר לשים את הסמיילים האלה ככה שיראה כאילו זה שלמטה מסתכל על זה שמעליו וזה שמעליו בודק כל שניה אם ההוא מלמטה מסתכל כמו שהמורות בבצפר מסתכלום על מישו שעה והוא מרים תראש לראות אם הם העיפו תעיניים המכוערות שלהם והם עדיין מתסכלות
קיצר
חחחח |
|
חזור למעלה |
|
|
EzoniczZ טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
shlomi טיסות סדירות
|
נשלח: 20:01 ,8 יולי 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
וואלה גם אני עליתי עכשיו אני קולט
חחח הכי טוב ידני.. עם אוטומט אין מה לעשות. תיקח משו אחד ידני רק לא כיוון כי זה קל מדי אלא אם כן יש גשם\רוח רצינית..
קח נגיד מהירות אחר כך גובה אחר כך שניהם ואז בסוף זה יהיה כיף |
|
חזור למעלה |
|
|
gal_mintz טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 08, 2006 הודעות: 316
|
נשלח: 2:50 ,9 יולי 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
shlomi כתב: | ינובים, עזבו AP!
בשביל לשמור ידני ססנה מצויינת לאימון..
תשחק עם הPitch.. הקטע זה שאםפ משחקים איתו יש מצב שהוא כל הזמן עולה למעלה ואם תוריד אותו רק באחוז אחד אז הוא כל הזמן ירד למטה. הפתרון זה להגיע למצב שאם תוריד אחוז אחד הוא ילך למטה.. יעני להגיע למצב שהוא עולה למעלה הכי קצת ואז לשחק עם המצערת.
ושאתה רוצה עם AP לשמור גובה אתה לא רק לוחץ על הכפתור, אתה אמור לרשום לו איזה גובה לשמור. אבל במטוסים ישנים כמו הרקולס ובלקבירד אתה צריך להגיע לבד לגובה שאתה רוצה ואז הוא שומר על הגובה הנוכחי.
אה וחשבתי על משו
אפשר לשים את הסמיילים האלה ככה שיראה כאילו זה שלמטה מסתכל על זה שמעליו וזה שמעליו בודק כל שניה אם ההוא מלמטה מסתכל כמו שהמורות בבצפר מסתכלום על מישו שעה והוא מרים תראש לראות אם הם העיפו תעיניים המכוערות שלהם והם עדיין מתסכלות
קיצר
חחחח |
שלומי (אחח שלומי )....
ועכשיו ברצינות:
לידע כללי, PITCH זוהי זווית ההתקפה של המטוס, או במילים אחרות, הזווית בה המטוס מרים או מוריד את האף... כששלומי אמר משחק עם הPITCי אני כמעט בטוח שהוא התכוון לשחק עם הPITCH TRIM, שזהו הקיזוז, שבא כדי להפחית לחץ מהסטיק או מהיוק.
אם מדברים על ססנה, אז בטיפוס אתה עם מצערת מלאה ושומר על 65 קשרים, וכאשר אתה מגיע לגובה שיוט, אתה מתיישר, מוריד סל"ד לסביבות ה2200-2300, ושומר על טיסה ישרה ואופקית...
ע"מ להרחיב את הידע שלך וכישורי הטיסה, אתה מוזמן להצטרף לאחד מהקורסים של VFS\IVAO\IFS או כל דבר אחר שאני לא מכיר.......
בברכה, |
|
חזור למעלה |
|
|
shachar92 תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jul 02, 2006 הודעות: 2225 מיקום: תל אביב
|
|
חזור למעלה |
|
|
shlomi טיסות סדירות
|
נשלח: 12:43 ,13 יולי 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
חחחח ידעתי את זה תמיד שפשוט שתי הכפתורים בתחילת הסטיק מורידים ומעלים תאף של המטוס חח -_-
ויום אחד שמתי לב שזה מזיז את ה Pitch Trim.. ואז דוד מהפורום שנעלם לאחרונה אמר לי שזה נקרא קיזוז.. זה זה שאתה מלמד אותו באיבאו
-____-
עריכה- אבל לא רשמתי קיזוז חח |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|