צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
amitmatalon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 05, 2007 הודעות: 15
|
נשלח: 18:56 ,5 יולי 2007, ה' כותרת הודעה: 2 שאלות בנוגע למשחק |
|
|
חוץ מאת המשחק והג'ויסטיק, אני יהיה צריך עוד משהו? משהו להוריד מהאינטרנט לשחק אונליין??
ויש משהו מיוחד שאני צריך בג'ויסטיק? ראיתי הודעה של ג'ויסטיקים שכזה מסובבים אותם וכזה דוחפים אותם קדימה אחורה וכל הכפתורים וזה.... בקיצור יש משהו מיוחד שאני צריך שיהיה בג'יסטיק? משהו חובה? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
amitmatalon טיסות סדירות
|
נשלח: 23:27 ,5 יולי 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
תודה אחי...
אם אני קונה, לשאול בחנות אם יש לג'ויסטיק מצערת?XD |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
נשלח: 23:31 ,5 יולי 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אפשר, אבל בעצם אתה יכול לראות גם לבד- על רוב האריזות יש תמונה של המוצר, אם תראה מין ידית קטנה שבולטת מהבסיס, מתחת לסטיק עצמו, זו המצערת.
כמובן גם לקרוא את ה "מפרט" של הסטיק, אישפהו על שאר האריזה.
העניין הוא שמצערת היא פשוט חובה כדי לשלוט ביעילות על תפוקת המנוע של המטוס, אפשרגם באמצעים אחרים כמו שורת כפתורים על המקלדת, אבל זה מסורבל ופשוט לא נוח.
מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי
69 הפטישים הוירטואלית הותיקה |
|
חזור למעלה |
|
|
amitmatalon טיסות סדירות
|
נשלח: 23:51 ,5 יולי 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
Mike_69th כתב: | אפשר, אבל בעצם אתה יכול לראות גם לבד- על רוב האריזות יש תמונה של המוצר, אם תראה מין ידית קטנה שבולטת מהבסיס, מתחת לסטיק עצמו, זו המצערת.
כמובן גם לקרוא את ה "מפרט" של הסטיק, אישפהו על שאר האריזה.
העניין הוא שמצערת היא פשוט חובה כדי לשלוט ביעילות על תפוקת המנוע של המטוס, אפשרגם באמצעים אחרים כמו שורת כפתורים על המקלדת, אבל זה מסורבל ופשוט לא נוח. |
יש מצב לתמונה אחי שאני יבין? |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|