צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
DOR טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 29, 2006 הודעות: 2534
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 16:14 ,28 יוני 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אני כחבר לשעבר בBlue Eagles (צוות האוירובטיקה לפאלקון) מוכן להיות חבר בצוות האוירובטיקה בפאלקון. |
|
חזור למעלה |
|
|
RoN-212 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 14/10/2005 הודעות: 2879
|
|
חזור למעלה |
|
|
SoNiC306 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 25/05/2005 הודעות: 1482 מיקום: נשר
|
נשלח: 16:26 ,28 יוני 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אני מוכן לטוס בשביל פאלקון. מיכאל גרובמן
צוות ניהול ראשי |
|
חזור למעלה |
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 16:31 ,28 יוני 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
נחמד...
אם מישהו פה יחכה ל MP שלRV על פאלקון 4... אני בטח יכול לסדר לכם שובלים מגניבים באיזה צבעים שתרצו... נראה לי זה יהיה מגניב לנסות...
אבל כמובן, כשיהיה MP מסודר קודם. לא עוד הרבה זמן, אני מקווה.
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
DOR טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 29, 2006 הודעות: 2534
|
|
חזור למעלה |
|
|
yakirf-16 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 19, 2006 הודעות: 292
|
נשלח: 1:16 ,18 אוגוסט 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אני מוכן |
|
חזור למעלה |
|
|
nokia122 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 17, 2007 הודעות: 442
|
נשלח: 1:41 ,18 אוגוסט 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אני מוכן בינתיים בכוכב כחול ואולי גם בפלייט סימולטור |
|
חזור למעלה |
|
|
shachar92 תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jul 02, 2006 הודעות: 2225 מיקום: תל אביב
|
|
חזור למעלה |
|
|
Shahar_Shireto טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 10, 2006 הודעות: 502
|
נשלח: 4:21 ,18 אוגוסט 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
shachar92, זה קצת שונה,
אם אתה מדבר על הפלייטסימולטור אני מצדיק אותך, כי טייסת קרב פלייט זה פשוט מטומטם.
אבל בכל זאת, פה לא מדובר בטייסת רגילה, שיוצאת להפצצות, דוגפייט, הובלות או לא יודע מה.
פה זה צוות אוירובטי שאתה כבר יודע מה עושים, וזה שונה מטייסות רגילות. |
|
חזור למעלה |
|
|
amit58 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 02, 2006 הודעות: 817 מיקום: רמת דוד
|
|
חזור למעלה |
|
|
IsraelAF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 30, 2006 הודעות: 1518
|
נשלח: 6:38 ,18 אוגוסט 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אני מוכן לקחת חלק ב LOCKON |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 14:02 ,18 אוגוסט 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
IsraelAF כתב: | אני מוכן לקחת חלק ב LOCKON |
אל תפקיר אותי לבד יוגב, בוא לפאלקון!!! נחזור לימים של הBlue Eagels! חחח |
|
חזור למעלה |
|
|
adislash טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 12, 2007 הודעות: 2892
|
נשלח: 14:04 ,18 אוגוסט 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אני יכול לטוס בפאלקון אלייד פורס |
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/06/2005 הודעות: 1554
|
נשלח: 14:16 ,18 אוגוסט 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
shachar92 כתב: | חברים.
לפי דעתי זה בזבוז של זמן בתור אחד שייסד טייסת והיא פעלה מעולה זמן רב מאוד עד שלא יודע מה...
זה פשוט לטחון מים במטחנת בשר אין לזה שום התקדמות ואני רואה את כל עניין הטייסות האלה עניין
סליחה על המילה ילדותי ומפגר זה יוצר ריבים מיותרים פשוט חבל....
המלצה שלי תבנו פרויקט אחר (לא טייסת) שכולם יהינו זה בזבוז ענק של זמן!!!
כמובן שזאת דעתי האישית בכל זאת שיהיה לכם בהצלחה בהמשך הדרך....
בברכה,
שחר חזקלביץ |
אתה צודק , יצירה של טייסת יכולה ליצור להרבה מאוד בעיות שציינת , אבל זה רק אם יוצרים אותם בחפיף ובמהירות ולא במצב שלוקחים ת' זמן אבל עם בסיס טוב , בתור מישהו שנמצא כבר שלוש שנים בטייסת (ולא החליף אותה פעם אחת) , יכולות להווצר המון בעיות , אבל זה קורה רק שהטייסת כמו שאתה אמרת , הופכת את זה למשהו מאוד ילדותי .
אני חושב שהמטרה של טייסת צריכה להיות שיפור של היכולות של כל הטייסים בפרט ושל כל הטייסים בתוך הטייסת (שיתוף פעולה טוב עם כל הטייסים). המטרה של טייסת היא לטוס ביחד , עם חברים , לא עם מתחרים בהתמודדות לתפקיד בכיר בטייסת. ביינתים רוב הטייסות החדשות שיצא לי להכיר עובדות יותר בשביל להכין "מבצעים" \ "תרחישים" כדי שכלפי חוץ היא תראה מקצועית , כשהעבודה לשיפור היכולות היא מאוד נמוכה , זה בדרך כלל קורה , בגלל שמישהו שישב על הסימולטור חודש וחושב שהוא מבין מחליט לפתוח טייסת , שכל התכלית שלה יהיה שהפורום או שאר הטייסות יראו כמה שהיא טובה (מה שלא קורה בדרך כלל במציאות - עבודה בעינים) וכל זה תוך התעלמות מוחלטת באיכות הטייסים בפרט ו\או איכות שיתוף הפעולה בין הטייסים.
עוד דבר לכל "יוצרי הטייסות" איכות של טייסת לא נמדדת ע"י כמות הטייסים , היא נמדדת ע"י איכות הטייסים , הכמות תגיע אחרי שהבסיס הקטן הגיע למקסימום איכות .אני יכול להצהיר במפורש , כשאני התחלתי ב - 101 , היינו חמש טייסים בקושי , ולא עשינו פעם בשבוע "תרחיש" , מה שכן עשינו היה קריעת תחת והמווןן אימונים בשביל מבצע אחד גדול שהיה שווה כל רגע של אימונים, אחר לא רק שהרווחנו הרבה ידע והרבה נסיון , הרווחנו תרחיש איכותי ויחיד במינו , אחר כך , לא הפסקנו לעבוד , המשכנו באימונים הקשים בשביל ה"תרחיש" הבא , בסופו של דבר , אחרי שהבסיס הראשוני הקטן הגיע לאיכות גבוהה מאוד , היה מאוד קל להביא לטייסת המון טייסים חדשים , כי דבר ראשון , הם ראו שהרמה מאוד גבוהה ,ודבר שני היה מי שידריך אותם להגיע לרמה הזו תוך זמן יחסית קצר אפילו בלי קא"מ או בית ספר . לכן אני אומר , האיכות עדיפה על כמות , "בהתחלה יש איכות - הכמות תבוא אחר כך" .
לסיכום (ויש מה לסכם פייייי איזה חפירה אני גאה בעצמי)
כמו שאמרת שחר , טייסת יכולה להיות טחינה של מים במטחנת בשר כאשר ההתעסקות של הטייסת היא מה חושבים עליה כלפי חוץ ואיך לגייס הרבה אנשים.
מצד שני טייסת יכולה להיות מסגרת שתרים את הרמה של הטייס לרמות שהוא לא תיאר וכל זה רק כשהטייסת שואפת לשפר את עצמה ולא את ה Reputation שלה בפורומים.
!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|