צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
f-16pilot-ROY טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 31, 2007 הודעות: 199
|
נשלח: 21:59 ,16 יוני 2007, שבת כותרת הודעה: יירוט זבובים יתושים ודומיהם... |
|
|
הקיץ הגיע ולכן יש טייסי סימולטורים שעושים הסבה: הם עוברים ליירוט זבובים
אני הפלתי 30 זבובים (אני ACE לא?) 9 על הקרקע / על חלון/ קיר וכל השאר באוויר
כלי טייס ליירוט: מחבט זבובים (ודומיהם) חשמלי
חימוש- 2 סוללות AA
אז הנה 2 קרבות מעניינים:
1)אני משחק ב FALCON AF 4 ואז חוצה את שדה הראייה שלי כלי טייס מסויים אני מביט יותר בריכוז והרי זה זבוב! אני חייב להגן על שמי חדרי ממטוסי אוייב ולכן אני "ממריא" עם המחבט ומתחיל במרדף אחרי הזבוב (לעזזל הם טובים באווירובטיקה) והזבוב מתמרן ומנסה לחמוק ואז הוא נותן סיבוב חד ונעלם! אני ממשיך לחפש ובינתיים מוודה שהמשחק על פאוז לאחר הוידוא אני ממשיך בחיפוש ואז אני רואה אותו ליד המנורה אני מנפנף לעברו במחבט ואז הוא צולל אני רודף אחרייו וכאשר הוא מתיישר אני משיג אותו ומצליח לחבוט בו והוא נופל לרצפה עם "זנב בוער" אני "מנחית" את המחבט וחוזר לשחק (יירוט זה לקח לי 5 דקות)
2)מבצע : השבת השקט לשמי החדר:
לאחר מספר התקפות אוייב שבחלקן ספגתי נזק וברובן האוייב יצא ללא אבידות (דרך החלון) אני מחליט לעבור לצד המתקיף ולהפסיק את גיחות האוייב לכמה ימים / שעות- אני מחמש את מחבטי בסוללות חדשות ויוצא אל הגינה ושם אני מבחין ב20 כלי טייס עויינים שמתוכם 10 על הקרקע /קיר ואני מייד ניגש לתקוף אותם שניים ממריאים וטסים לעברי ואני מפיל אותם ואז אני קוטל את כל אלו שעל הקרקע / קיר ( העשרה שנותרו באוויר פונים לעברי מכיוונים שונים ומשונים אני מיירט את כולם למעט אחד - יתוש (אבל מהגדולים) והוא מזמזם סביבי ואני רודף אחרייו ומכה שוב ושוב אבל מחטיא וגם כאילו בשביל לעצבן הוא נחת ל 2 שניות על החלק הלא מוליך במחבט וכאשר ניסיתי לתפסו בידי הוא ברח לאחר עוד כמה דקות של מרדף המנורה הקטנה שמעידה על רמת הזרם בסוללות מראה על מצב מסוכן (הסוללות כמעת ריקות) אני לוחץ על הכפתור בפעם האחרונה וחובט לעברו הוא ברוב טמטומו פונה בדיוק למסלול של המחבט ואז אני פוגע בו וכך אני חוזר לבסיס ונוחת ממש על השניות האחרונות של הסוללה
לאחר המבצע שמובא בסיפור מספר 2 זכיתי ב 6 ימים לא כלי טייס עויינים
סליחה על שגיעות כתיב
תביאו סיפורים משלכם
וגם כמובן תגיבו לשלי
רועי |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
EzoniczZ טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 30, 2006 הודעות: 691
|
|
חזור למעלה |
|
|
adislash טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 12, 2007 הודעות: 2892
|
נשלח: 23:28 ,16 יוני 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אני לפעמים משתמש בתותח(ידיים) הפלתי היום 4 זבובים שיירטו בחדר של אח שלי אתמול הפלתי 10 זבובים שעוד היו על המסלול(בחלון) מחר אני יוזנק שוב ויספר |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 23:58 ,16 יוני 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אני אוהב יותר פצצות מצרר- מים. הכי טוב, מדביק אותם לרצפה...או לקיר... |
|
חזור למעלה |
|
|
claud טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 22, 2007 הודעות: 1373 מיקום: חיפה
|
נשלח: 0:08 ,17 יוני 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
נשק מנע נגד יתושים הוא הונטילטור העוצמתי ונגד ג'וקים זה בעיקר התקפות כימיות על מעוזים . |
|
חזור למעלה |
|
|
Mike_69th מנהל ראשי
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 7521
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|