צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
f-16pilot-ROY טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 31, 2007 הודעות: 199
|
נשלח: 19:22 ,5 יוני 2007, ג' כותרת הודעה: דיון מקרים מוזרים |
|
|
שני מקרים שלי (אחד כבר ראיתם אבל לא נורא):
1)טיסת הפצצה
מוד CCRP (עיוורת) גובה יחסית גבוה אני נועל על המטרה ואז לוחץ על הפיקל לאחר כמה שניות הפצצה נופלת ואז אני עובר ל SHIFT 7 כדי לראות את הפגיעה הפצצה נופלת ואז בגובה של 1200 רגל היא פוגעת במטוס שבדיוק עבר מתחתי לאחר זאת אני משלים את המשימה חוזר לבסיס וקורא את התוצאות- בפגיעות של הפצצה כתוב SU 27 וגם את המבנה שהפצצה הייתה מכוונת עליו ההריסות של המטוס והפצצה פגעו בו
2)בזמן טיסה (בשטח ישראל החדש) עם המוביל שלי
אני טס ואז המוביל שלי הופל ע"י טיל AA ואני מחפש את מי שהפיל אותו כדי לנקום ואז אני רואה מיג 29 טס בכיווני אז אני טס אליו פתאום אני שומע את העתרעה על ירי טיל בכיווני אני מסתכל על המטוס שבע אלי אבל לא רואה טיל ממולו ופתאום אני מבחין בנקודה מאחוריו - הטיל אני מגביר מהירות ומנמיך והוא צולל לכיווני (המיג) אז אני מסתובב במהירות ומתחיל לתפש (כדי להצליח לשים עליו את הכוונת כשאסתובב) ואז אני מביט אחורה לאמוד מרחקים ורואה שהמיג כמעט על הזנב שלי ואז (אחרי תמרון התחמקות לא מוצלח שלי) הוא מתלבש לי על הזנב אני ממשיך לנסות להתנער ממנו ואני רואה את הכדורים שלו טסים מסביב המטוס שלי אני פונה חזק ואז מיתיישר והוא מתיישר מאחורי אז אני עושה פיתולים קטנים כדי לחמוק מהיריות כשפתאום אני שומע פיצוץ אדיר אבל המטוס שלי לא נפגע וגם גשם הכדורים פסק אני מסתכל אחורה ורואה את המיג צולל עם זנב בוער - הטיל פגע בו בגלל שהוא היה בול מאחורי ומאוד קרוב
מקרה מוזר אבל אני בטוח שזה היה הנס שלי שהטיל לא פגע בי
לאחר כמה דקות יירטתי את המטוס שירה את הטיל- מיג 29 וחזרתי לבסיס רק לאחר שבדקתי את תוצאות המשימה הבנתי שאת הטיל לא ירה מישהו שלא בצד שלי אלא האוייב
סליחה על שגיעות כתיב
מוזר לא?
תוסיפו מקרים מוזרים שלכם
רועי |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
נשלח: 19:33 ,5 יוני 2007, ג' כותרת הודעה: אין תגובות? |
|
|
אין תגובות?
רועי |
|
חזור למעלה |
|
|
adislash טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 12, 2007 הודעות: 2892
|
נשלח: 19:44 ,5 יוני 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
חחח איזה מזליסט |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 19:52 ,5 יוני 2007, ג' כותרת הודעה: מה |
|
|
לאף אחד לא קורים מקרים מוזרים?
ועוד במשחק כזה ריאליסטי
רועי |
|
חזור למעלה |
|
|
ido117 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 23, 2006 הודעות: 468
|
|
חזור למעלה |
|
|
Ori_b טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 23, 2007 הודעות: 154
|
נשלח: 17:42 ,6 יוני 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
כבר סיפרתי כאן לפני כמה חודשים על הניגוח של מיג 29 שעשיתי במהירות נמוכה ובגובה נמוך, המיג נהדף לקרקע והתרסק (תוך הפיכה ל-SU-27 ברגע הפיצוץ), אני המשכתי בטיסה כרגיל. המקרה מתועד אצלי באחת מהקלטות התחקור. אולי פעם נעלה אותו... |
|
חזור למעלה |
|
|
dammed טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 27, 2006 הודעות: 129
|
|
חזור למעלה |
|
|
Ori_b טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 23, 2007 הודעות: 154
|
נשלח: 21:26 ,8 יוני 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
לא ליצן, מתי ראית ניצחון בעימות אווירי ע"י ניגוח היריב והמשך טיסה כאילו כלום לא קרה, כאילו דהה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|