צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
IAF.101-Viper טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 11, 2006 הודעות: 638
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
or_a טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 30, 2007 הודעות: 281 מיקום: קריות
|
|
חזור למעלה |
|
|
claud טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 22, 2007 הודעות: 1373 מיקום: חיפה
|
נשלח: 23:16 ,3 יוני 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
לא יודע אם תהיה מלחמה למרות שנראה לי שכן...
דבר אחד אני בטוח - לאיראן תהיה פצצה גרעינית!!! זה לא שאי אפשר לעצור אותם פשוט כשמתים יהודים זה לא מעניין אף אחד וזאת האמת ( שלי לפחות) , האירופאים יש להם את האינטרסים שלהם .
אני אישית כאזרח איבדתי את האמון בצמרת המדינית ולכן אני לא רואה שום סיכוי לניצחון עם ההנהגה הבזויה הזאת.
עם ישראל מפולג וחוץ מלהתלונן כמוני בפורומים לא עושה שום דבר בשום סוגייה לאו דווקא ביטחונית , אנחנו לא מאמינים לאף אחד ולאף אחד אין כוח לנסות לשנות...
במקרה שאיילון נבחר ופרץ ימונה לשר אוצר אני אסיק מסקנות לבד וכנראה אעזוב את הארץ אחרי שאסיים את לימודיי , אם בישראל של שנת 2007 רואים בפרץ כמנהיג ובהיותו שר הבטחון הכי גרוע ביקום גושפנקא להפוך אותו לשר אוצר אז אין לי מה לחפש פה יותר..
נשמע פסימי לחלוטין? ייתכן אבל אני לא היחיד שמרגיש חוסר אונים משווע....
נערך בפעם אחרונה על-ידי claud בתאריך 23:27 ,3 יוני 2007, א', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
IsraelAF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 30, 2006 הודעות: 1518
|
נשלח: 23:17 ,3 יוני 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
claud, שלילי לשאלה האחרונה שלך, אני איתך ב100 אחוז |
|
חזור למעלה |
|
|
skydog טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 07, 2007 הודעות: 219 מיקום: קריות-חיפה-ישראל
|
נשלח: 12:23 ,4 יוני 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
זה נכון הכי גרוע אי אפשר להחילף אותם בתחליף טוב יותר כי הם פשוט משקיטים אותם
אותם לא ישמעו ...עד שיהפחו מושחתים
אי אפשר ללכת לבחירות כי אין אדם אחד נורמלי ...
ומי שקרא להנהגה אמיצה נבעט החוצה |
|
חזור למעלה |
|
|
nokia122 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 17, 2007 הודעות: 442
|
נשלח: 13:32 ,4 יוני 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
הממשלה הפחדנית שלנו עוד תהרוג אותנו |
|
חזור למעלה |
|
|
rubip טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 21, 2007 הודעות: 416
|
|
חזור למעלה |
|
|
BlaZe בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 07, 2006 הודעות: 986 מיקום: אילת
|
נשלח: 1:16 ,5 יוני 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
להזכירכם חבריי היקרים לפורום
קיים משפט עתיק בהגדה של פסח
"בכל דור ודור קמים עלינו לכלותינו"
אני יודע שאני נשמע מיושן
אבל קחו זאת כנקודה למחשבה
אני בוטח בצבא שלנו שיגן עלינו
וכך על כולנו לעשות
בתקווה לימים טובים שיבואו עלינו
BlaZe |
|
חזור למעלה |
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 1:57 ,5 יוני 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
למי שלא שמע חדשות הבוקר, ארה"ב התחילה למגן את אירופה לקראת מתקפת טילים... מכיוון אירן. אתה חושבים שזה סתם?
ג'ורג' בוש הוא המנהיג הכי גבר בזמן האחרון, אמר ועשה. לא נראה לי שהוא יירד מהבמה ויזכרו אותו כנשיא האמריקני שאיפשר לאירן פצצה גרעינית... אחרי הכל הוא כבר לא יכול להיבחר שוב, דעת הקהל אליו גם ככה בקרשים למרות שהוא לא סופר אותם... מה נשאר לי חוץ מדפי ההיסטוריה? הגיוני?
אל תשכחו שמה שלנו יכול לקחת חצי חיל אויר... להם יכול לעלות בכמה גיחות של F-117 ו B-2 עם קצת טילי שיוט מסביב. בלי הרבה לכלוך.
וחוץ מזה... עם כל השכונה שהולכת פה בזמן האחרון. עם כל הבילבולי מוח מכל הכיוונים. אל תשכחו שלישראל יש סוכנים בכל מקום. גם בלבנון וגם באירן... יש אנשים שיודעים מה המצב יותר טוב ממני וממכם... אני לא מאמין, כמה שזה נשמע דפוק עם האין-הנהגה היום שהמערב או ישראל יאפשרו לאירן להשיג נשק אטומי... לא חושב שמאזן האימה הזה יוכל להחזיק זמן בלי להתערער...
נכון שזה מעבצבן שהיצור שמה מדבר הרבה אבל מישהו חכם אמר פעם שמילים הם זולות... אתם באמת רוצים שאולמרט גם יקום בירושלים ויכריז:
"אם אחדי לא סותם את הפה אני נכנס באימ-אמא שלו עכשיו"
אולי גם אני הייתי רוצה פעם לשמוע משהו כזה, רק בשביל הקטע אבל באמת... ישראל עובדת בשקט... למרות המלחמה האחרונה.
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
Gim3l טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 28, 2006 הודעות: 687
|
נשלח: 7:17 ,5 יוני 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
ישראל למדה את הלקח מהמלחמה האחרונה.
נכון שהמלחמה האחרונה הייתה די כשלון אבל ישראל למדה את הלקח. הדרג המדיני והצבאי למד.
אין מה לעשות פעם בכמה זמן זה קורה...כל מדינה (וההיסטוריה מראה לנו את זה) צריכה משהו שינער אותה:זה קרה לארה'''ב במלחמת קוריאה (אבל הם לא השכילו ללמוד את הלקח) ולכן זה קרה שוב בוויטנאם, זה קרה לישראל ביום כיפור, זה קרה באירופה במלחה''ע ה2 ויש עוד הרבה דוגמאות.
ונכון לישראל יש את אחד משירותי הביון הטובים בעולם. לא יכול להיות שהוא לא פועל ועדיין לא רואים את המוסד בכותרות מה שאומר שהוא שומר על דממה וזה דבר ראוי להערכה בארץ הזאת.
כן, גם אני מחכה לימים טובים יותר
Gim3l |
|
חזור למעלה |
|
|
Ronen_101 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 1554
|
|
חזור למעלה |
|
|
i_hawk טיסות סדירות
|
נשלח: 10:27 ,5 יוני 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
יפה רונן, לא ידעתי שאתה כזה פילוסוף
הבעיה במקרה הזה שאחמדי לא מתאים להגדרות הנוראיות האלה שתיארת, הוא נחמד אני חושב... סתם צריך לבקר פסיכולוג מידי פעם ולדבר על הצרות שלו... במקום להוציא את התסכול מול המיקרופונים.
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
nokia122 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 17, 2007 הודעות: 442
|
נשלח: 14:20 ,5 יוני 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
i_hawk כתב: | יפה רונן, לא ידעתי שאתה כזה פילוסוף
הבעיה במקרה הזה שאחמדי לא מתאים להגדרות הנוראיות האלה שתיארת, הוא נחמד אני חושב... סתם צריך לבקר פסיכולוג מידי פעם ולדבר על הצרות שלו... במקום להוציא את התסכול מול המיקרופונים. |
הוא נחמד ? ? ? תגיד לי אתה רציני ? |
|
חזור למעלה |
|
|
i_hawk טיסות סדירות
|
נשלח: 15:11 ,5 יוני 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
nokia122 כתב: | i_hawk כתב: | יפה רונן, לא ידעתי שאתה כזה פילוסוף
הבעיה במקרה הזה שאחמדי לא מתאים להגדרות הנוראיות האלה שתיארת, הוא נחמד אני חושב... סתם צריך לבקר פסיכולוג מידי פעם ולדבר על הצרות שלו... במקום להוציא את התסכול מול המיקרופונים. |
הוא נחמד ? ? ? תגיד לי אתה רציני ? |
חחח... התכוונתי נחמד בצורה המגעילה של המלה... פשוט רציתי להגיד שהוא לא מפחיד כמו הגדרות חשוכות לרודנים באמת מפחידים בהיסטוריה... הוא סתם אידיוט שמדבר הרבה...
|
חזור למעלה |
|
|
claud טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 22, 2007 הודעות: 1373 מיקום: חיפה
|
נשלח: 15:18 ,5 יוני 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
מודיעין לא שווה גרוש אם לא פועלים לפיו...
שיהיה 50 מעלות כול הקיץ ואז יהיה חם מדי להלחם...
רק העובדה שפרץ כול שני וחמישי מצייץ בתקשורת ש-"אין סימן למלחמה" מפחיד אותי, שהרי מהמשקפת שלו לא רואים כלום
חח לא הספקתי לרשום וזה מה שיש ב-YNET
הרמטכ"ל, רב-אלוף גבי אשכנזי, אמר במהלך תרגיל צה"ל בדרום כי "צה"ל נערך להידרדרות הן בזירה הפלסטינית והן בזירה הצפונית".
לדבריו, היעד של הצבא הוא לשפר את הכוננות והכשירות לצד המשך המלחמה בטרור
קצת סותר לא?
אני סט"ילניק לשעבר ואני יודע שבספינות יש מיזוג אוויר, יש גם בטנקים? ואם כן נניח והמיזוג אוויר לא פועל אז הטנק לא מבצעי? חחחח
יש נורת LED קטנה ומסכנה של שקל בגשר על המד-כיוון , אם היא שרופה אז בעקרון הספינה לא כשירה לצאת לים חחח. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|