צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
נשלח: 20:03 ,25 05 2007, ו' כותרת הודעה: טרק שלי של נחיתה מושלמת עם סייפיר (בשימוש עם טראקיר ביתיD2) |
|
|
אהלן
רציתי להראות לכם איך המדריך ליצירת טראק IR ביתי עובד בפועל עם IL2 בדרך אני מדגים נחיתה מושלמת עם SEAFIRE MK III על נושאת נעה
http://www.mytempdir.com/1338162
נא להגיב!!!!
RF
נ.ב
אנא תביאו לי אתר טוב להעלה זה מה שמצאתי |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
IAF.Wain טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 21, 2007 הודעות: 215
|
נשלח: 20:20 ,25 05 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
איך אני אומור ליראות סירטון בפורמט הזה? מפקד טייסת Virtual Israeli DogFighters
-=VIDF~Wain=-
iaf.wain@gmail.com |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
|
נשלח: 20:22 ,25 05 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אתה צריך להעתיק אותו לתיקיית records שנמצאת בתיקייה הראשית של IL2 ואז כנס למשחק בOFFLINE כנס לPLAY TRACK ותמצא שם את השם הזה ותפעיל |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF.Wain טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 21, 2007 הודעות: 215
|
נשלח: 20:24 ,25 05 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אההה אוקיי אז אני לא יכול ליראות יהיה לי את המשחק רק ביום ראשון או שני אבל אני ישמור את הקובץ ואני יראה כשיהיה לי מפקד טייסת Virtual Israeli DogFighters
-=VIDF~Wain=-
iaf.wain@gmail.com |
|
חזור למעלה |
|
|
Perry טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 04, 2006 הודעות: 490
|
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 11:27 ,26 05 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
תשמע, זה נראה ממש יפה. גם הביצוע טוב מאוד. הגישה נראית טיפה שטוחה מדי, מה שעלול לפעמים להביא אותך לפמגש לא נעים עם הירכתיים, אבל הבאת אותה הנחיתה טובה מאוד.
יש דרך לכוון את הרגישויות של זה? התנועות פשוט נראות קצת מהירות מדי.
אני גיליתי באיזה מדריך עבור ה TIR המקורי שניתן לכוון רגישויות שונות עבור כל ציר בנפרד ולעשות גרף היענות לא לינארי. זה נותן לך לקנפג פרופיל עבור כל סימולטור בנפרד כך שניתן למשל להאיץ את הזזת המבט בציר האופקי באופן פרוגרסיבי לצדדים - ככל שאתה מסתכל יותר אחורה פקטור ההכפלה עולה - זה נותן אפקט דומה ל snap view ב IL-2 שמאפשר מבטים מאוד מהירים לכיוון שעה 6. לעומת זאת בציר האנכי מקנפגים תנועה איטית יותר כלפי מטה באיזור השעונים (שמאפשרת תנועות יותר מבוקרות עבור סריקת התא), אבל כשמביטים מעלה התנועה מהירה יותר כדי לחפש אויבים מעליך.
לחצו כאן למדריך המלא. הוא ארוך ומפורט, אבל שווה קריאה. אני די בטוח שניתן להחיל לפחות חלק מהמידע גם עבור ה TIR הביתי.
עוד מילה של המלצה - עבור אנשים שמשתמשים במסכי LCD, התנועות המהירות שמאפשר ה TIR (מקורי או ביתי), גורם לתופעה של "קריעה" (tearing) במסך בגלל ההבדל בין קצב רענון המסך וקצב הרענון של ה TIR. מה שמומלץ לעשות זה להפעיל את אופציית Wait for vertical refresh, (או VSync). זה אמנם יוריד את ה FPS המקסימלי ל 60, אבל מצד שני תקבלו תמונה יותר חלקה וזורמת.
שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
|
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
|
נשלח: 11:50 ,26 05 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
כן ניתן לעשות את זה אבל זה מתאים לי. התאמנתי הרבה מאד על נחיתה כזו. לגבי הFPS שלי יש לי 20-30 עדיין צריך לעשות את זה? ואיפה אם בכלל |
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
|