צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
PIZZA טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 31, 2006 הודעות: 137
|
נשלח: 13:43 ,19 05 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
חלוץ VPN מתפקד!
אז ככה.
מי היה לפני הVPN?
היו שלוש טייסות עיקריות. 2 בIL2 ואחת בWWIIOL.
101 הוירטואלית - בפיקודה של דן עד היום!
IDF - היו פחות פעילים.
101 האדומה - בפיקודה של אלון אקא ViFF.
מי הכיר את מי?
101 הוירטאלית וIDF היו בקשר מסויים.
אני לא הכרתי את 101 האדומה עד ימי הVPN.
באיזה סימולטורים השתמשתם ?
101 הוירטואלית וIDF טסו בIL2.
ו101 האדומה טסה בWWIIOL.
אני זוכר את התקופה שאלון ניסה למשוך אותנו לWWIIOL, אני חייב לומר את האמת, נהנתי מאוד!
מי הביא את מי ואיך עבדה השיטה ?
יש לי קצת זכרון חלש אבל בכל זאת.
אני זוכר שסוכם הסימולטור IL2 ואז התחלנו להתחבר אחד אחרי השני לVPN, התחלנו לקיים מפגשים בTS ובשרת עצמו. בהתחלה נורא התלהבנו שיש לנו אפשרות לטוס אחד עם השני במינימום פינג. זה היה מדהים.
התחילו להתקיים תרחישים. אני זוכר שהראשון היה פשוט דוגפייט. או שזה היה המטס?
אני לא זוכר.
מי בכלל הגה את רעיון ה VPN ? ומי ביצע ?
בראש ובראשונה אלון אשר ידוע גם בניק ViFF.
הוא יצר קשר עם דן והם הרימו את הפרוייקט הזה.
וכמובן איך שכחתי את מיכה שלנו!
באיזה פורומים השתמשתם ?
אני זוכר שבהתחלה היה לנו פורות שהיה על השרת של הVPN..
אני מצטער אם זכרוני הטעה אותי לגבי כמה עובדות שציינתי פה.
סניליות :X
נערך בפעם אחרונה על-ידי PIZZA בתאריך 20:42 ,19 05 2007, שבת, נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
נשלח: 14:15 ,19 05 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
בוא'נה אייל, הלוואי עלי זיכרון כמו שלך במתכונת בעוד יומיים...
מה שכן, שכחת את מיכה ברשימה של ההגיה והביצוע. החלוץ הטכני.
אני זוכר שבימים הראשונים רוב ההתעסקות הייתה בניסיון למצוא כמה שיותר מידע טכני שיעזור לנו להקים ולנהל את השרת (כמו שקורה היום עם ArmA). באותו זמן הייתי טס קבוע ב-WarClouds, ומשם שאבנו את רוב המידע על ה-Gennadich ורעיונות אחרים. במו"פ מאוד רצו סטטיסטיקות וזה היה אחד האתגרים הראשונים. אלון, ג'ייסון ומיכה הצליחו לעבור הרבה מכשולים עם ה-Dedicated Server ופתאום עמד לרשותנו שרת שהפינג שלו הלך וירד כל הזמן ואפשר היה לשלוט עליו. היינו ממש בהלם מהאפשרויות. אם אני זוכר נכון, מיכה וג'ייסון הדגימו טיסת מבנה בטווחים פחות מ-50 מטר, וזה היה משהו שלא יכלנו לחלום עליו ב-Hyper Lobby.
ואז הגיע הכיף האמיתי: התווספו יותר ויותר טייסים, הגבולות הטכניים נפרצו ("מיכה לובי"), 3 טייסות התחילו לקרוא ל-VPN "בית" (101 האדומה עשתה הסבה מ-WWIIOL), והגיע הזמן להחליט לגבי ערבי קהילה. אלון העלה את השאלה - מתאר או תרחיש? מתאר - אירוע מאוד מוגדר מראש. כל צד מקבל תוכנית פעולה שאותה הוא מנסה לבצע וכך להגיע לניצחון. תרחיש - אירוע גמיש יותר. שני הצדדים מקבלים מטרה שאותה הם צריכים להשיג, והטייסים הם אלו שקובעים איך להשיג אותה. מה הוחלט בסוף אתם יודעים. אגב, גם הצורה של המשימה שאתם רואים בתרחישים היום הגיעה אלינו פחות או יותר מ-WarClouds (מבחינת מרחקים, מטרות וכו' שיוצרים את אופי המשחק).
סתם, כמה דברים שנזכרתי בהם בעקבות הדיון.
צוות ניהול ראשי - פריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
Artik טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 17, 2006 הודעות: 467
|
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 15:29 ,19 05 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
תקופת Warbirds ו- Aces High הייתה באמת תקופה מדהימה... אני התחלתי ב 1998 עם Warbirds 2.5 שהיה אחד המדמי טיסה הראשונים שהשתמשו במודל טיסה ברמה גבוהה וזה היה ממכר לגמרי. אז לטוס/לשחק ברשת היה הישג טכנולוגי אדיר, וזה יצר מהפיכה חברתית מעצם היכולת ליצור חברויות על בסיס נושא משותף עם כ"כ הרבה אנשים. בזמנו היה עולה לנו $2.00 לשעה לשחק, והייתי מוצא חיובים של מעל מאתיים דולר על הכרטיס אשראי שלי. מהר מאד התקבלתי להיות מדריך טיסה, ואז הייתי טס בחינם, ומדריך אנשים באופן קבוע כחלק מתפקיד ההדרכה בתוך המשחק.
היה לי קל לוותר על הכיף של לשחק עם "300" איש בשרת למשהו קצת יותר צנוע כמו ב IL-2 בגלל "חוק ה-32 " ארטיק יודע על מה אני מדבר
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 15:54 ,19 05 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
טוב, אני טסתי כאשר עוד חלק מהחברה פה היו חלום וורוד של ההורים שלהם.
בגיל 12 קבלתי את המחשב הראשון שלי, APPLE 2C (תעשו את החישוב לבד לפני כמה זמן זה היה...) והיה עליו סימולטור נחמד ולא ממש מציאותי. אבל זה קצת רחוק אחורה ממה שקיפודי חושב על...
חברינו פיצה "שכח" להזכיר שה-101 עוד היתה בפיקודו של אחד היה ידוע בכינוי hurricane עוד לפני התקופה שדן לקח פיקוד על טייסת 101. באותו זמן גם היו חברים בטייסת אחד בשם Trigger, Blackhawk, ועוד (סליחה אם שכחתי משהו). חלקם עוד טסים איתנו חלקם כבר לא.
בנוסף היו עוד כל מיני טייסים חופשיים SAVAGE, HITMAN, ועוד (אני ביניהם)
את HITMAN אני הכרתי דרך SAVAGE כאשר הוא התגייס והוא העביר לי כחניך טייס. אחרי שסיימתי להדריך אותו והוא נהיה אס לא קטן בזכות עצמו (ותשאלו את החברה מה-101 על ה-KI-84C שהוא אהב להטיס). בשבילי זאת היתה ההשראה לבית ספר לטיסה קרבית (IFS היה קיים ואנחנו חברנו יחד ליצירת ביס"ט חדש לטיסה קרבית). טייסת 101 שדן פיקד עליה וכבר התחיל לנסות להכשיר טייסים בעצמה, ראתה את ההזדמנות והחליטה להשתמש בשירותי הביס"ט כמערכת הכשרה ראשונית לטייסיה ואחרי ההכשרה להמשיך את ההכשרה בתחומי ההתמחות הספציפיים לטייסת.
את VIFF הכרתי בנובמבר או ספטמבר 2005 כאשר נפגשו ב-TS ביחד עם דן, אוהד, ליהב ואחר כך גם פנים מול פנים. הכל נראה מאוד מפתיע וחדש ולקח קצת זמן לעקל שמשהו הולך לתת שרת בחינם וכל מה שהם רוצים חזרה זה קצת סטטיסטיקות. דן ואני הכנו שרת IL2 באחד המחשבים בבית והפעלנו את כל המרכיבים. וכך כאשר ה-VPN עלה לאויר הכל כמעט היה מוכן.
כמו כן, מהר מאוד הסתבר שיש לנו חברים משותפים או טייסים שטסים אצלו בטייסת.
השיטה? פשוטה מאוד, לטוס הרבה ולספר לחברה בעצם היא לא ממש השתנתה. גיוס החברים בשיטת חבר מביא חבר,גם יעילה וגם מביאה אנשים איכותיים.
פורומים- בהתחלה היה לנו פורום באתר של israsim שגם היה בניהולו של TRIGGER ואז עברנו לפורום של IFS ואז עברנו לפריפלייט גם קצת לפורום בגוגל (שעדין קיים כגיבוי). בנוסף יש גם פורום בתוך ה-VPN עצמו אבל הוא לא בשימוש בגלל שהוא אינו חשוף מחוץ ל-VPN מסיבות אבטחה.
ואחרי זה הכל היה היסטוריה ;-) watch your six, i'm behind you
נערך בפעם אחרונה על-ידי IAF_Phantom בתאריך 1:35 ,20 05 2007, א', נערך בסך הכל 4 פעמים |
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/06/2005 הודעות: 1554
|
נשלח: 12:36 ,21 05 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
חח , אני רואה שהרוב כבר הכניסו לפה דיי הרבה ..
אני התחלתי לטוס עם שיי לפני כשלוש שנים אם אני לא טועה, בהתחלה היינו טסים לבד ב HP , הכרנו את 101 דרך האמהות של שיי ודן , והצטרפנו , באותו זמן הכרנו גם את HITMAN שהיה אייס לא קטן כמו שמיכה ציין , ואני הייתי רוקי מתחיל , אז הוא לימד אותי ,הרבה אימונים , ואז התחילו כל המפעלים שאני קורא להם "לפני VPN "
מבצע סכין של 101 , אם אתם זוכרים התחרות ההיא (שדן ושיי עשו קרבות של שעות עם הספיט , ואיך לא , אני נגד HITMAN כשכבר היה לי סיכוי קלוש לנצח אותו ...)
אחר כך , 101 עשתה אימונים רגילים למדי (למרות שאני לא ישכח שכן אימון היה כמו מופע קומדיה עם דן ושטוזה ) ואז הגיע ה VPN , שכמובן לא צריך אפילו לציין , עשה מהפכה בכל חיי הטייסת
!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 13:51 ,21 05 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
Hedgehog כתב: | על איזה תאריכים אנחנו מדברים כאן ?
למשל מתי לראשונה עלה רעיון ה VPN ?
מתי הוא עלה לאויר בפעם הראשונה ?
מתי התקיימה הפעילות המאורגנת הראשונה ? |
לתאר את הצד של בזק בעינן אני ישאיר לאלון.
הרעיון הוצג על ידי אלון אל פעילי קהילת IL2 באותו זמן (דן, אוהד, ליהב ואלי) בסביבות אוקטובר או ספטמבר 2005.
ה-VPN על לאויר פעם ראשונה בסוף נובמבר 2005.
הפעילות הראשונה היתה ב-18 לדצמבר.
וזאת התמונה הקבוצתית
http://picasaweb.google.com/IAF.Phantom/VPN watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
חזור למעלה |
|
|
xcom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jan 01, 2006 הודעות: 2498
|
נשלח: 15:27 ,21 05 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אני התחלתי את דרכי בWARBIRDS, נכנסתי לעניין כשיצא WARBIRDS 3 ואפשרות חודש חינם אונליין! ושם ראיתי בחור בשם royroy שקיבל הפלה ואחרי שמו היה רשום... 101 'red' squadron, israel.
התחלתי לדבר איתו וישר הוא חיבר אותי עם אלון ונכנסתי לWB 2.7 שם פגשתי את כל החברה העתיקים... אבישי, עופר, בן, יורם, יוסי, עמית, קובי ועוד חברה שכבר שכחתי.
זה אם אני לא טועה היה מתישהו ב2001 או משהו כזה... באותה תקופה לא ידעתי מה מטוסים בכלל ולקחתי רוב הזמן את הHurricane MK.I ועשיתי שואות ברוב טייסי WBs בלי שהבינו איך בכלל...
אחכ גיליתי את ה109 ומשהו שנקרא מספריים...
ועד היום זהו המטוס האהוב עלי.
משם עברה הטייסת לACES HIGH, ומשם לWWIIONLINE ולבסוף נחתנו בIL2.
מסלול ארוך אבל כומתה עוד לא קיבלנו! |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF.101-Viper טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 11, 2006 הודעות: 638
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|