הצטרף בתאריך: 15/08/2005 הודעות: 5687 מיקום: חולון
נשלח: 18:23 ,20 אוגוסט 2005, שבת כותרת הודעה: בעיית הורדה קובץ אקס פי
אני מוריד את התוכנה שעוזרת לכוכב כחול לפעול תוכנת ההתקנה אקס פי או משו כזה באתר שלכם וואני לוחץ על הורדת כעת ואז הוא פותח לי משו עם איך להפעיל תמשחק על אקס פי או משו כזה תעזרו ליי?
אני לא מבין...הנה כמה הצעות שיעזרו לך לקבל תשובות מדוייקות שבאמת עוזרות:
1) רשום את הבעיה במדוייק, כולל ציון נורמלי של מה עשית ושמות מדוייקים של דברים שהתעסקת איתם.
2) כותרת עניינית לדיון עוזרת גם כן להבין במה מדובר וכדאי לרשום מה מה באמת הבעיה. במקרה שלך "בעיית הורדה קובץ אקס פי" נראית לי כמו רצף מילים ללא קשר ביניהן (או שאני שוב מסטול ולא מבין מה אני קורא..זה מצב רגיל אצלי)
3) שימוש בסימני פיסוק הוא כלל חשוב בשפה העברית. חשוב להשתמש בסימני פיסוק כדי להראות לקורא את המשפטים השונים-זאת כדי שיוכל להבין ביעילות ובמהירות את הטקסט.
Thank you for flying Mike Airlines, have a nice day.
הצטרף בתאריך: 19/03/2005 הודעות: 3172 מיקום: נתניה
נשלח: 18:54 ,22 אוגוסט 2005, ב' כותרת הודעה:
הטייסמראשון אין תוכנה לכוכב כחול על אקס פי... אלה יש מסמך שמסביר בעיות בכוכב כחול וכיצד להתמודד איתם על וינדוס אקס פי.
ברגע שאתה מנסה להוריד את "הקובץ של כוכב כחול על אקס פי" מה שקורה בעצם הוא שזה אוטומטית לוקח אותך למסמך שמסביר כיצד להתמודד עם בעיות בכוכב כחול על אקס פי.
הייתי מציע לך שתעבור על המסמך ותראה כיצד אתה יכול להתמודד עם כמה בעיות של כוכב כחול עם אקס פי.
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה