צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Triple-H טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 09, 2006 הודעות: 267
|
נשלח: 21:45 ,4 05 2007, ו' כותרת הודעה: שאלה לגבי הפצצה בפצצות לייזר בגרסת RV |
|
|
התקנתי את הRV ושמתי לב שכשאשר מפציצים עם פצצות לייזר אני במצב TGP כמובן אז זה מופיע לי במין ראיית לילה כזאת או משהו דומה זה מין רקע ירוק כזה
אני רואה את המטרה והכל ומפציץ פשוט אני מעלה את זה בגלל שבגרסת ה OF יש שלוש מצבים למצלמה
וכל מצלמה זה מין מוד אחר למשל ראיה רגילה דרך המצלמה אני רואה את כל הסביבה כמו שצריך מלמעלה רק..
או שאני רואה את המטרה בלי צל וכו''
למישהו יש מושג על מה אני מדבר ואם אפשר לעשות אותו דבר כמו בOF ב-RV |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Dingo טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 30/09/2005 הודעות: 1093
|
נשלח: 9:29 ,5 05 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אם כבר מדברים על פצצות לייזר,מישהו יודע איך מבצעים תיקונים קטנים כדי לעבור בין המטרות?
כלומר,בהתחלה הקיזוז הוא מאוד גס,ואחרי לחיצה אחת ושיחרור נעילה,אפשר לתקן בעדינות ולהביא את הצלב למטרה באופן מדוייק.
בRV זה עובד מצויין,אבל ב OF זה לוקה בחוסר |
|
חזור למעלה |
|
|
Liran טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 11, 2006 הודעות: 19
|
נשלח: 9:50 ,5 05 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
Dingo כתב: | אם כבר מדברים על פצצות לייזר,מישהו יודע איך מבצעים תיקונים קטנים כדי לעבור בין המטרות?
כלומר,בהתחלה הקיזוז הוא מאוד גס,ואחרי לחיצה אחת ושיחרור נעילה,אפשר לתקן בעדינות ולהביא את הצלב למטרה באופן מדוייק.
אתה צריך להעביר את הSOI לMFD הימני ושם אתה עושה את אותה הפעולה של הנעילה שציינת. |
|
חזור למעלה |
|
|
Triple-H טיסות סדירות
|
נשלח: 10:16 ,5 05 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
כשאתה בא להפציץ תלמץ במקדלת SHIFT+2
ואחר כך CTRL+חץ למעלה |
|
חזור למעלה |
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 20:32 ,5 05 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
TRIPLE-H ה MFD של ה TGP ב RV הוא המקורי מאז BMS ולא השתנה. OF פשוט שיכללו אותו גם מבחינה גרפית וגם מבחינת תפעול... למי שזה קריטי ופשוט לא יכול בלי TGP אפור, שיטוס ב OF... ודרך אגב זה ייכנס יותר מאוחר גם ל RV... פשוט לא היה טעם להטמיע שינוי כזה לפני שכל החלקים בסימולטור ירוצו על מנוע DX... במיוחד הטריין שעדיין עובד על המנוע הישן.
חוץ מזה גם בתפעול יש באגים, בעיקר ה"קפיצות" המעצבנות לפעמים כשמנסים לנעול את ה TGP על מקום בלי מטרה... חוץ מזה שתפעול אמיתי יותר צריך להיות ללא "נעילה" לפחות לא במוד שקיים ב RV.
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
Triple-H טיסות סדירות
|
נשלח: 20:39 ,5 05 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אוקיי סבבה למרות הכל יש עדיין באגים מעצבנים במשחק
מחכה לעידכון הבא ולשטח ישראל... |
|
חזור למעלה |
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 20:59 ,5 05 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
Triple-H כתב: | אוקיי סבבה למרות הכל יש עדיין באגים מעצבנים במשחק
מחכה לעידכון הבא ולשטח ישראל... |
באגים יש וכנראה גם תמיד יהיו במשחק מורכב כמו פאלקון... אבל כל עובדים עליהם... זה הכיוון.
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/06/2005 הודעות: 1554
|
נשלח: 12:30 ,6 05 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
Dingo כתב: | אם כבר מדברים על פצצות לייזר,מישהו יודע איך מבצעים תיקונים קטנים כדי לעבור בין המטרות?
אני מעביר מצב בראדר אויר קרקע בין המצב הרגיל למצב עם הכי הרבה "זום" (DBS2) ואז בעצם גם אתה תכלס מקבל במכ"ם תמונה הרבה יותר טובה של איזור המטרה ולא סתם גוש קטן שמסמל כמה מבנים , וגם פשוט הTarget Designator יותר איטי במכ"ם מה שכמובן משפיע גם על הסמן לייזר .ועוד משהו , נראה לי שאצלי ב OF דווקא הדרך שאתה ציינת (נעילה , ואז שחרור נעילה ומעבר למצב AREA ) גם עובד דיי טוב...
מקווה שעזרתי . אגב , אם זה ממש לא נוח לך גם במה שאני הסברתי , פשוט לך ל BMS Config Editor ותשנה את המהירות של הסמן לחצי או שלוש רבעים ...
!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|