צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
alex12 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 26, 2006 הודעות: 1065
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Gim3l טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 28, 2006 הודעות: 687
|
נשלח: 18:32 ,28 אפריל 2007, שבת כותרת הודעה: |
|
|
לי אישית אין את לומאק אבל בד''כ בסימ' (וגם במציאות) הכי טוב ברגע שמטוס/נ''מ ננעל עלייך תבצע תימרונים ותנסה להשתחרר מהנעילה. אם זה לא מצליח אז תשחרר נורי ומוצים ותבצע תמרונים חריפים עוד יותר; תנסול למעלה ואז תצלול ותשבור בזווית וכו'. |
|
חזור למעלה |
|
|
alex12 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 7:44 ,30 אפריל 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
שטיל משוגר עליך שים אותו בשעה 9 או 3 שלך, לאחר מכן צלול צלילה חדה עם מבער מלא כאשר אתה משחרר נורים/מוצים בתוכנית מתאימה, לאחר מכן שהטיל משנה את כיוונו אתה מושך למעלה בחוזקה, ומשחרר מוצים/נורים, ואם זה לא עוזר פנה לכיוון הטיל. |
|
חזור למעלה |
|
|
alex12 טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
|
נשלח: 20:10 ,30 אפריל 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
זה טקטיקה שלקחתי מפאלקון, בנוגע ללומאק אני לא יודע. |
|
חזור למעלה |
|
|
Somersault טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 03, 2006 הודעות: 259
|
נשלח: 9:21 ,2 05 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
באמת שאין לי מושג בכל הנוגע לחמיקה מטילי נ"מ אך בכל הקשור לחמיקה מטילי א"א שמתי לב שאין צורך מיוחד בתמרונים. ישנו צורך מיוחד יותר בתזמון נכון של השלכת הלהבונים והמוצים. אם אתה מטיס את המיג- 29 זה רע מאוד מפני שמערכת ההתרעה שלו היא רעה ובוגדנית. בכל אופן כאשר טילים שוגרו עליי מטווחים של עד 6 ק"מ מצאתי אותם נכנעים בקלות רק כשאר הייתי משליך להבונים 2-3 שניות לאחר שהם שוגרו. מאוחר יותר - הסיכויים שתיפגע גדלים מאוד. אני מאמין שאם הנם ישוגרו מטווחים גדולים יותר אז ניתן להשליך את הלהבונים לאחר זמן רב יותר [ הכל ביחס לטווח ]. נסה זאת. העזר ב F5 וF2 כדי לדעת בדיוק מתי הם שוגרו. בנוסף כדאי למדי גם לבצע שבירות ליתר רב יותר של בטחון. |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
|
נשלח: 12:02 ,2 05 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
Somersault כתב: | באמת שאין לי מושג בכל הנוגע לחמיקה מטילי נ"מ אך בכל הקשור לחמיקה מטילי א"א שמתי לב שאין צורך מיוחד בתמרונים. ישנו צורך מיוחד יותר בתזמון נכון של השלכת הלהבונים והמוצים. אם אתה מטיס את המיג- 29 זה רע מאוד מפני שמערכת ההתרעה שלו היא רעה ובוגדנית. בכל אופן כאשר טילים שוגרו עליי מטווחים של עד 6 ק"מ מצאתי אותם נכנעים בקלות רק כשאר הייתי משליך להבונים 2-3 שניות לאחר שהם שוגרו. מאוחר יותר - הסיכויים שתיפגע גדלים מאוד. אני מאמין שאם הנם ישוגרו מטווחים גדולים יותר אז ניתן להשליך את הלהבונים לאחר זמן רב יותר [ הכל ביחס לטווח ]. נסה זאת. העזר ב F5 וF2 כדי לדעת בדיוק מתי הם שוגרו. בנוסף כדאי למדי גם לבצע שבירות ליתר רב יותר של בטחון. |
כמה דברים.
זה לא להבונים, זה נורים.
יש טילי א"א שמונחים ע"י מכ"ם ואותם אתה רואה בRWR, ויש טילים מונחי חום שאתה לא רואה אותם בRWR. לטילי מונחי מכ"ם אתה משחרר מוצים, ולטילים מונחי חום אתה משחרר נורים (להבונים כמו מה שאתה קורא לזה...).
אני ממליץ לשים את הטיל על שעה 3/9, לצלול ולשחרר מוצים/נורים, לאחר שהטיל משנה כיוון למשוך חזק סטיק במבער מלא ולשחרר מוצים/נורים, ולהמשיך לטוס כמה שיותר למעלה, אני מעדיף לעשות לופ. אם זה לא עוזר, פנה לכיוון הטיל, אבל קצת בזוית למעלה. |
|
חזור למעלה |
|
|
Somersault טיסות סדירות
|
נשלח: 12:38 ,2 05 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ה RWR לא הבעיה. מתקבלת התראה על שיגור טיל IR אך מאוחר מדי[ התראה קולית, ככל הזכור לי] . אין הרבה מאוד זמן לבצע את כל מה שאמרת בנסיבות שתיראתי [ טיל המשוגר עלייך ממספר ק"מ ]. |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
|
נשלח: 12:58 ,2 05 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
Somersault כתב: | ה RWR לא הבעיה. מתקבלת התראה על שיגור טיל IR אך מאוחר מדי[ התראה קולית, ככל הזכור לי] . אין הרבה מאוד זמן לבצע את כל מה שאמרת בנסיבות שתיראתי [ טיל המשוגר עלייך ממספר ק"מ ]. |
אני אומר במקרה נואש, הרבה נורים ותמרונים מטורפים. |
|
חזור למעלה |
|
|
Somersault טיסות סדירות
|
נשלח: 13:12 ,2 05 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
עוד דבר חשוב. זוית ההגנה של ה 3/9 היא בעלת תועלת מועטה מאוד כשפונים אליה כשהטיל רחוק ממך. מה שיקרה במצב שכזה הוא שהטיל סתם יתאים עצמו לזוית הזו וימשיך ברדיפה ישרה. אמת. טוב מאוד לשבור לזוית כזו. עושים זאת כשהטיל קרוב למדי אלייך [ 1 ק"מ ממך או אפילו קצת פחות ] תוך כדי שחרור נורים ושבירה במהירות של 900 קמ"ש [ המהירות האולטימטיבית בה המטוס פונה הכי הדוק במיג - 29]. הדוקטורינה הזאת לא ביססה יחסים מוצלחים ב LOMAC. היא לא מוצלחת במיוחד שם, שלא כמו במספר סימולאטורים אחרים. |
|
חזור למעלה |
|
|
RvE=Getsno= טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 04, 2005 הודעות: 1548
|
|
חזור למעלה |
|
|
skydog טיסות סדירות