צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Perry טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 04, 2006 הודעות: 490
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
skydog טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 07, 2007 הודעות: 219 מיקום: קריות-חיפה-ישראל
|
נשלח: 17:06 ,19 אפריל 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
לא הבנתי אתם באותו גובה? |
|
חזור למעלה |
|
|
Perry טיסות סדירות
|
נשלח: 17:10 ,19 אפריל 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
skydog כתב: | לא הבנתי אתם באותו גובה? |
אם אני מנסה למשוך אותו לגובה, הוא לא מתפתה. התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry |
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/06/2005 הודעות: 1554
|
נשלח: 17:19 ,19 אפריל 2007, ה' כותרת הודעה: Re: P51 נגד 109 |
|
|
Perry כתב: | בעקבות הסרטון של מור על הקרב בין P51 לבין 109 ולקראת התרחיש של היום, הגדרתי משימה ב-FMB והטסתי P51-D20 מול כמה דגמי 109: G-6AS, G10, K-4.
המסקנה שלי: ל-P51 אין סיכוי מתחת ל-4000-5000 מטר!! מה שלא ניסיתי - קרב אנרגיה, מארב, אפילו TURN AND BURN ( ) - לא עזר כלום, ה-109 פשוט "פירק" אותי בכל מצב.
האם אשפר לעשות משהו עם המוסטנג כדי להתמודד מול 109? |
יש מה לעשות , להשיג עליו יתרון גובה מבלי לתת לו את השש (זאת אומרת לא להכנס למצב של Spiral climb) איך עושים את זה ? אחרי החליפה (לא להכנס למצב של ירי בחליפה אל תתן לו לירות עליך כי זה יהיה סיכון מטורף) לתת פניה לכיוונו אבל עם טיפוס לגובה עד כמה שהאנרגיה מאפשרת לך , ואז שהוא מגיע שוב לחליפה , לא לצלול למעטה אליו לחליפה אלא להמשיך לטפס רק הפעם לצד השני , וכך אתה בעצם יוצר מצב שהשש שלך אף פעם לא חשוף וגם לבסוף אתה נמצא מעל המטוס...
!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun |
|
חזור למעלה |
|
|
101Falcon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 30, 2006 הודעות: 2186 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/06/2005 הודעות: 1554
|
נשלח: 18:55 ,19 אפריל 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אפשר לנצח , זה קשה , אבל מה שאתה אומר מוטי ,לא נכון , הרבה פעמים ב WC הצלחתי להפיל או להכנס לשש של 109 אלא אם באו אליי עוד מאה אלף FW190 עם הטכניקה שכתבתי למעלה , אגב אתה מוזמן לנסות את זה עכשיו בסינגל פלייר ותאמין לי שזה ילך , כן הוא מטפס טוב יותר , הוא פונה טוב יותר אבל , יש לו את היתרונות שלו , טיסה בקו ישר ואתה יכול לברוח ממנו לפחות עד שאיזה ידידותי יעזור לך.
!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun |
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
Perry טיסות סדירות
|
נשלח: 9:57 ,20 אפריל 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
Hedgehog כתב: | שמחה, אם אתה מול AI, יש בעייה קשה בערך מגרסה 4.03 - שינו שם את ההגדרות ל AI והקרב מולם לא ממש מציאותי. יש מלא נושאים על זה בפורומים של UBI. |
שמוליק, תודה רבה. אני אבדוק את זה. אני באמת מול AI, ואני רואה שם ביצועים לא מתקבלים על הדעת. התייחס למטוס שלך כמו לאהובתך.... היכנס אליו חמש פעמים ביום, העלה אותו לגבהים והחזר אותו חזרה לקרקע!
IAF.Perry |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|