צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 15:48 ,10 אפריל 2007, ג' כותרת הודעה: דיווח באגים ב FF4/RV |
|
|
קצת באיחור אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם. מי שרוצה לדווח על באגים או בעיות מיוחדות ב FF4.RV נא לדווח כאן. בבקשה לא לדווח על CTD אלא אם זה משהו שניתן לשחזר... כי רק אלו הבאגים האמיתיים. לפי מה שאני יודע מנסיון ומדיווחים של אנשים אחרים, לפחות ב SP (שחקן יחיד) זה אמור להיות כמעט 100% יציב אחרי הפאטצ'ים האחרונים.
כל מי שמדווח נא לבדוק שהתקנתם את 1.0.0.3 ו 1.0.0.4 אלו פאטצ'ים של RV שפותרים הרבה בעיות יציבות ועוד, במיוחד 1.0.0.3.
נא לנסות לתת תיאור כמה שיותר מפורט של הבאג אם אתם חושבים שנתקלתם בכזה במהלך טיסה.
באגים ידועים:
1. TGP בעייתי לפעמים- במיוחד הסמן שלפעמים קופץ ללא סיבה למטרה אחרת.
2. מעטפת הטיסה של JDAMS/JSOWS - צריכה להשתפר.
3. לפעמים האויוניקה נתקעת במצב AG ולא חוזרת למצב AA או NAV... אני חושב שזה קורה במיוחד אחרי ירי של חלק מחימוש AG...
4. טילי AG גדולים מתפוצצים מעל המטרות... בעיה ידועה וישנה מאוד (ראיתי שאפילו AF פתרו את זה בפאטץ' 1.10 שלהם ככה שזה ממש ישן אם זה באג משותף עם AF) שכעיקרון נפתרה כבר, זה פשוט יהיה רק בפאטץ' הבא ככל הנראה.
5. ה AI עושה לפעמים בעיות במשימות CAS/BAI אם יש לו חימוש מעורב של טילים ופצצות... למשל Mavericks ו CBUs ...
6. בעיות MP למיניהם. ידוע- תחת עבודה.
אני מקווה שלא גיליתי לכם פה על באגים שלא ידעתם עליהם סתם... בכל גירסה של פאלקון יש באגים כאלה או אחרים אם תחפשו טוב טוב... אני יכול להגיד לכם שב FF/RV עובדים על פתרונות ושיפורים כל הזמן.
אם יש לכם משהו חדש לדווח, לא לשמור בבטן
Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200 |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Ronen_101 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 11/04/2005 הודעות: 1554
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|