צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Bigalon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 10, 2006 הודעות: 228
|
נשלח: 23:26 ,5 אפריל 2007, ה' כותרת הודעה: התחברות ל-VPN |
|
|
לאור הפניות אחדות של חברים חדשים לגבי משחק ברשת
חשבתי שלא יזיק אם יפתח דיון רשמי לגבי יצירת קשר עם מנהלי הVPN ופתיחת חשבון
VIFF ברשותך, אם תוכל לצרף פרטים ליצירת קשר איתך או תופס אינטרנט לגבי הצתרפות.
זה ימנע הרבה התכתבות מתה בפורום ויחסוך זמן לכולם.
בנוסף זה יוסיף פרסום והכרה לVPN. HAMMER
מ"ט 117 טייסת הסילון הראשונה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
claud טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 22, 2007 הודעות: 1373 מיקום: חיפה
|
נשלח: 23:52 ,5 אפריל 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אפרופו לכול החדשים כמוני ומשחקי רשת ו-VPN
מכיוון שאני חדש במשחק ואהיה יעיל בשרת שמפעיל קמפיין בערך כמו חולה אסטמה על הליכון , לא נראה לי שאני אעז להראות את פרצופי שם מפאת הבושה והחרפה .
אבל בכול זאת לשחק עם עוד מישהו זה לא רק כיף אלא יעיל להפליא וקצב הלמידה בשניים גדל בצורה אקספוננטציאלית ... (מוהאהאה שגיאות כתיב for ze win ) , לכן אני מרים לעצמי שרת TS שניתן להוריד באתר שלהם , מתקין HAMACHI ומשחק עם עוד שחקן (עדיף בערך באותו ניסיון ) במקרה ,כרגע עם Ori_b שהוא דווקא ממש תותח על , לא יודע למה הוא טורח לטוס איתי חחח.
וזה בערך הכול ,ה-HAMCHI עושה את כול ההגדרות של ה-VPN לבד ולא צריך להסתבך עם זה יותר מדי , בשביל 2 אנשים אונליין ובשביל החוויה הלימודית זה פשוט יוצא מן הכלל.
אאה כן וגם על הדרך אפשר לעשות סרטים מעפנים כמו שאני עשיתי ולפצות על חוסר הכישורים בעריכה ומוסיקה טובה
זה מספיק בשבילי עד שארגיש שאני שולט בכול פונקציות המשחק ואז אצטרף לי לשרת VPN עד אז אין צורך למהר להתחבר .... תקנו אותי אם אני טועה.
לילה טוב חברים . |
|
חזור למעלה |
|
|
Ori_b טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 23, 2007 הודעות: 154
|
נשלח: 16:16 ,6 אפריל 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
אני אתקן אותך - אני ממש לא תותח על.
כל השאר צודק במאה % |
|
חזור למעלה |
|
|
tilarium טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 03, 2005 הודעות: 571 מיקום: תל-אביב
|
נשלח: 16:27 ,6 אפריל 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
claud כתב: | אפרופו לכול החדשים כמוני ומשחקי רשת ו-VPN
מכיוון שאני חדש במשחק ואהיה יעיל בשרת שמפעיל קמפיין בערך כמו חולה אסטמה על הליכון , לא נראה לי שאני אעז להראות את פרצופי שם מפאת הבושה והחרפה .
אבל בכול זאת לשחק עם עוד מישהו זה לא רק כיף אלא יעיל להפליא וקצב הלמידה בשניים גדל בצורה אקספוננטציאלית ... (מוהאהאה שגיאות כתיב for ze win ) , לכן אני מרים לעצמי שרת TS שניתן להוריד באתר שלהם , מתקין HAMACHI ומשחק עם עוד שחקן (עדיף בערך באותו ניסיון ) במקרה ,כרגע עם Ori_b שהוא דווקא ממש תותח על , לא יודע למה הוא טורח לטוס איתי חחח.
וזה בערך הכול ,ה-HAMCHI עושה את כול ההגדרות של ה-VPN לבד ולא צריך להסתבך עם זה יותר מדי , בשביל 2 אנשים אונליין ובשביל החוויה הלימודית זה פשוט יוצא מן הכלל.
אאה כן וגם על הדרך אפשר לעשות סרטים מעפנים כמו שאני עשיתי ולפצות על חוסר הכישורים בעריכה ומוסיקה טובה
זה מספיק בשבילי עד שארגיש שאני שולט בכול פונקציות המשחק ואז אצטרף לי לשרת VPN עד אז אין צורך למהר להתחבר .... תקנו אותי אם אני טועה.
לילה טוב חברים . |
תפסיק לבלבל את המוח ותצטרף ל VPN. |
|
חזור למעלה |
|
|
nokia122 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 17, 2007 הודעות: 442
|
נשלח: 16:28 ,6 אפריל 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
חחחחחחח |
|
חזור למעלה |
|
|
liranhovav טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 26, 2007 הודעות: 99
|
נשלח: 16:46 ,6 אפריל 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
היי יש לי TS מה הקוד לVPN? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|