הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
נשלח: 8:09 ,23 מרץ 2007, ו' כותרת הודעה:
ואני כבר חשבתי שהוא הודיע על הפרישה ברצינות חחח
איזה מזל שהוא התחרט. מוריד עכשיו.
:עריכה: - וואלה, באמת אחד למליון. מעניין אם זה באמת קורה בסים.
אני לא מצליח להבין איך הוא מגיע לנקודות צילום כאלה כגון Fly-by במקביל לשיירה או תנועה חלקה יחד איתה - הרי שום מיקום מצלמה לא יתן לו יכולת עקיבה חלקה כזאת. גם היכולות Pan וזום-אין\זום-אאוט שלו מדהימות יחסית למה שאפשר לעשות עם זוויות הצילום בסים - זה כאילו שהוא יכול להזיז את העכבר שלו ברגישות מאוד גבוהה. ומה לגבי העקיבה שאחרי הרקטות? הרי אין לנו Weapon View כמו ב CFS.
ד"א - כתוב שזה סצינה חלקית אפשרית עבור PoW 3 - זה צריך להיות חזק ביותר (אם הוא לא עוד פעם "הולך לאן שאף אדם אחר הגיע אי-פעם" אם אתם מבינים על מה אני מדבר ).
זה קורה בסימ' , האמת שזה לא אחד למליון לפחות לא בסימ' , נסה לטוס ככה חודש רק במטוסי תקיפה ותראה שזה לא כל כך נדיר לראות מצב כזה , רק צריך לטוס יציב , ישר ובמקביל לכיוון של הקנה של התותח...
!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
אני לא מצליח להבין איך הוא מגיע לנקודות צילום כאלה כגון Fly-by במקביל לשיירה או תנועה חלקה יחד איתה - הרי שום מיקום מצלמה לא יתן לו יכולת עקיבה חלקה כזאת. גם היכולות Pan וזום-אין\זום-אאוט שלו מדהימות יחסית למה שאפשר לעשות עם זוויות הצילום בסים - זה כאילו שהוא יכול להזיז את העכבר שלו ברגישות מאוד גבוהה. ומה לגבי העקיבה שאחרי הרקטות? הרי אין לנו Weapon View כמו ב CFS.
לגבי נקודות צילום: אם אתה מסדר מצלמה במקום הנכון, אז אפשר להסתכל על השיירה ממספיק רחוק ולהזיז את העכבר כדי לעקוב אחריו, עוד דרך זה להסתכל על מטוס מבחוץ ולהתרחק בזום עד שמגיעים לשיירה ואז ככל שאה טס אלייהם אז הצילום זז איתך ונותן תחושת fly-by.
לגבי התזוזה החלקה של העכבר אז יש תוכנות של joystick to mouse שמאפשרות לך להזיז את המבטים בעזרת הג'ויסטיק, זה נותן לך תזוזה חלקה יותר ורציפה. וגם תוסיף על זה את האפשרות להריץ את המשחק במהירות 1/4 כדי לעקוב יותר בקלות ולאחר מכן להריץ את הקטע במהירות x4 שמחזיר אותו חזרה למהירות הרגילה.
לגבי הרקטות: אם תסתכל טוב הם הלבשה של תמונה בדיוק כמו המשקפת והקנה של התותח, כנ"ל גם הפגז של הטנק.
אגב התמונה של הקנה של הטנק הוא מג'יימס בונד :
D
לדעתי גם הטנק כאן לא ירה בכלל על הטוס, זה פשוט משחק של צילומים, אחד האפשרויות הוא להטיל פצצה גדולה בצד כך שהמטוס יפגע מההדף ולא יראו אותו בצילום, עוד אפשרות הוא שבן זוג שלך יטיל עליך פצצה עם delay של 10 שניות כך שהוא יכול להתרחק מהזווית צילום ואתה תתפוצץ לרסיסים אחרי 10 שניות כאילו פגע בך פגז של טנק.
גם כאן כמו בטלוויזיה אל תאמין לכל מה שאתה רואה.
Do I suffer from long-term memory loss? I cant remember
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה