צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Ori טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 24, 2006 הודעות: 213
|
נשלח: 15:10 ,21 מרץ 2007, ד' כותרת הודעה: HyperLobby - בעיות התחברות |
|
|
אהלן,
יש לי בעיות התחברות ללובי.
התוכנה מתחברת, רק ששלב טעינת רשימת הסרברים והמשתמשים אורכת זמן רב עד אינסופי.
זה לא ענין של התקנה מחדש, פיירוול וכו' ככל הנראה, כי ניסיתי , סגרתי את הפיירוול לגמרי - וגורנישט. יותר מזה:
בשעות הבוקר אין בעיה - מתחבר ועובד היטב.
בשעות הערב/ לילה - אז זה קורה.
גרשון - שמעתי שהיית מחובר דרך הוט, וגם לך היתה בעיה כזאת?
VIFF - כתבתי לך מייל ולא קיבלתי שום תשובה... ומה לגבי לוג לתרחיש מחמישי שעבר - כדי להבין איך היה הניווט? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 15:33 ,21 מרץ 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
אם זה עובד בבוקר אין שום סיבה שלא יעבוד בלילה, למרות שבלילה יש עומס תקשורת הרבה יותר גבוהה, אז מן הסתם האיסוף נתונים על כל השרתים לוקח קצת יותר זמן. ברור אבל שזה לא צריך להיתקע.
נשמע לי כמו עומס ספק אינטרנט או עומס על הרשת בבית שלך.
עניתי למייל.. סליחה על העיכוב...
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
NFoX טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 26, 2006 הודעות: 177 מיקום: גבעתיים
|
נשלח: 16:03 ,21 מרץ 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
קרה לי כמה פעמים , עד כדי שגם כל החלק של רשימת השרתים והשחקנים בתכנה נשאר כהה , ומקבלים בסוף error , דרך אגב , אחרים רואים אותך כאילו אתה בפנים ( אבל זה כמו רגל פה רגל שם - לא בפנים ולא בחוץ,) .
לכם תנסה להתחבר ותבקש שמישהוא ב TS יסתכל אם רואה אותך ניכנס .
בדרך כלל מתלווה לזה בעיה כללית של פינגים גרועים לשרתים , תנסה לעשות פינג לשם של שרת או לאתר אינטרנט . או לשרת של ההייפר לובי (לא זוכר את שמו) .
לא ברור לי אם בסוף אתה מצליח . אם כן אז מה הפינג שמוצג לשרתים באירופה ? האם נורמלי או מוטרף ?
אם הפינגים גרועים - הכתובת זה ספק האינטרנט , לנדנד להם ושלא יספרו לך סיפורים , הרצת פקודת trace תגלה היכן בדרך לחו"ל השדר נתקע ,
מה שקרה זה שהשדר שלך הגיע לשרת ההיפר לובי אבל נתקע בדרך חזרה .
זו גם דרך למכור לך חבילה לגיימרים ואז מ"שריינים" לך נתיב מועדף . של נסיעה ב"כביש 6" במקום בכביש הישן לחיפה
אבל מניסיון התופעה כמו שבאה גם נעלמת . |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|