צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Perry טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 04, 2006 הודעות: 490
|
נשלח: 19:02 ,7 מרץ 2007, ד' כותרת הודעה: OT:אני רוצה להתקין צלחת לויין-האם למישהו יש המלצות/ניסיון? |
|
|
אני רוצה להתנתק מכל ה-HOT-ים וה-YES-ים למיניהם ולהתקין צלחת לויין אישית. האם מישהו יכול לייעץ/להמליץ/לתת כל אינפורמציה הקשורה לנושא?
תודה מראש. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
rubip טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 21, 2007 הודעות: 416
|
|
חזור למעלה |
|
|
falcononeone טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 23, 2006 הודעות: 2443 מיקום: אזור ב"ש
|
|
חזור למעלה |
|
|
shachar92 תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jul 02, 2006 הודעות: 2225 מיקום: תל אביב
|
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 21:37 ,7 מרץ 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
רבותי, תרגיעו.
השאלה רלוונטית מכיוון שIL2 זה משחק רשת, ומכיוון שיש הרבה חברי פורום IL2 הם אנשי מקצוע שעובדים בהיי-טק ומתעסקים בתחום התקשורת רשת. על כן אם אין לכם משהו אינפורמטיבי לכתוב אני מציע לכם לא לענות בכלל, ובוודאי שלא לעשות פה סדר. לפורום הזה יש אדמין אחד וזה אני, אני אחליט מה רלוונטי ומה לא. בתור חברים בפריפלייט הכניסה שלכם לפורום רצויה, אך אל תמאיסו את עצמכם עם הודעות מניפולטיביות. ראו הוזהרתם.
לשאלתך Perry,
בפעם האחרונה שאני ניתקלתי בזה זה היה עדיין איטי יותר מאינטרנט קווי, לכל יעד שתנסה להגיע אליו, למעט אולי לשרתי שנמצאים בצד השני של העולם, לשם אולי יהיה יתרון קטן.
לצאת מהבית שלך עד לווין וחזרה ל VPN או לשרת שנמצא באירופה זה סיבוב די גדול ומיותר...
VIFF
נערך בפעם אחרונה על-ידי ViFF בתאריך 21:41 ,7 מרץ 2007, ד', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
rubip טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 21, 2007 הודעות: 416
|
|
חזור למעלה |
|
|
101Falcon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 30, 2006 הודעות: 2186 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Perry טיסות סדירות
|
נשלח: 22:03 ,7 מרץ 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ViFF כתב: | רבותי, תרגיעו.
השאלה רלוונטית מכיוון שIL2 זה משחק רשת, ומכיוון שיש הרבה חברי פורום IL2 הם אנשי מקצוע שעובדים בהיי-טק ומתעסקים בתחום התקשורת רשת. על כן אם אין לכם משהו אינפורמטיבי לכתוב אני מציע לכם לא לענות בכלל, ובוודאי שלא לעשות פה סדר. לפורום הזה יש אדמין אחד וזה אני, אני אחליט מה רלוונטי ומה לא. בתור חברים בפריפלייט הכניסה שלכם לפורום רצויה, אך אל תמאיסו את עצמכם עם הודעות מניפולטיביות. ראו הוזהרתם.
לשאלתך Perry,
בפעם האחרונה שאני ניתקלתי בזה זה היה עדיין איטי יותר מאינטרנט קווי, לכל יעד שתנסה להגיע אליו, למעט אולי לשרתי שנמצאים בצד השני של העולם, לשם אולי יהיה יתרון קטן.
לצאת מהבית שלך עד לווין וחזרה ל VPN או לשרת שנמצא באירופה זה סיבוב די גדול ומיותר...
VIFF |
אלון, תודה רבה. |
|
חזור למעלה |
|
|
MadAce מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Apr 02, 2006 הודעות: 103
|
נשלח: 22:29 ,7 מרץ 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ViFF כתב: |
VIFF |
אם מדובר באינטרנט אז תשכח מזה, אפילו יס לא מתעסקים עם אינטרנט דרך לווין לכן הם עובדים בשיתוף פעולה עם בזק עם הADSL.
אך מכיוון שלדעתי אתה מתכוון לשידורי טלוויזיה אז הנה מה שאני יודע, הידע שלי מבוסס רק על מה שקראתי ושמעתי.
זה לא מי יודע בעיה לקנות ולהתקין, למרות שעדיף עם ציוד כיוונון מתאים, אך אפשר גם לעשות זאת לבד.
הבעיה היותר גדולה היא בתוכן, תכלס מה שתוכל לראות זה מה שמשודר בחינם דרך אותו לווין שאתה מכוון אליו.
אם מסתכלים לחברות כבלים ויס יש מספר רב של צלחות, חלקם גדולות מאוד כדי לקלוט שידורים מלווינים רחוקים וזה מה שנותן להם גיוון, מלווין אחד לא יהיה לך את אותו הגיוון.
בלווין ביתי אתה תוכל גם לקלוט בצורה טובה רק מלווינים קרובים כגון הישראליים, אך רוב הערוצים שם מקודדים ואתה צריך ממיר שיכול לפענח את המידע, יש מספר רב של אתרים שמספקים מידע וחומרה לפיצוח של זה, אך כמובן שזה לא חוקי ולא מומלץ.
כלומר בגדול חוץ מתחנות פשוטות לא תוכל לקלוט הרבה יותר מהערוצים הישראליים.
אם אתה כן מעוניין להתנתק חובתם של חברת הכבלים לדאוג שתקלוט את הערוצים הישראליים, ומכיוון שהם שולטים בחיווט בבניין שלך ואין אנטנה, אז הם בדרך כלל מתקינים מסנן מיוחד על הקו שמאפשר לך לראות רק את הערוצים האלה.
כלומר אם אתה רק מעוניין בערוצים הישראליים אז זה מספיק לך , ולא צריך להתקין לווין.
אל תתן להם לשכנע אותך אחרת זה לפי חוק והם חייבים לספק את השרות הזה.
בהצלחה. Do I suffer from long-term memory loss? I cant remember |
|
חזור למעלה |
|
|
Perry טיסות סדירות
|
נשלח: 22:35 ,7 מרץ 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
MadAce כתב: | ViFF כתב: |
VIFF |
אם מדובר באינטרנט אז תשכח מזה, אפילו יס לא מתעסקים עם אינטרנט דרך לווין לכן הם עובדים בשיתוף פעולה עם בזק עם הADSL.
אך מכיוון שלדעתי אתה מתכוון לשידורי טלוויזיה אז הנה מה שאני יודע, הידע שלי מבוסס רק על מה שקראתי ושמעתי.
זה לא מי יודע בעיה לקנות ולהתקין, למרות שעדיף עם ציוד כיוונון מתאים, אך אפשר גם לעשות זאת לבד.
הבעיה היותר גדולה היא בתוכן, תכלס מה שתוכל לראות זה מה שמשודר בחינם דרך אותו לווין שאתה מכוון אליו.
אם מסתכלים לחברות כבלים ויס יש מספר רב של צלחות, חלקם גדולות מאוד כדי לקלוט שידורים מלווינים רחוקים וזה מה שנותן להם גיוון, מלווין אחד לא יהיה לך את אותו הגיוון.
בלווין ביתי אתה תוכל גם לקלוט בצורה טובה רק מלווינים קרובים כגון הישראליים, אך רוב הערוצים שם מקודדים ואתה צריך ממיר שיכול לפענח את המידע, יש מספר רב של אתרים שמספקים מידע וחומרה לפיצוח של זה, אך כמובן שזה לא חוקי ולא מומלץ.
כלומר בגדול חוץ מתחנות פשוטות לא תוכל לקלוט הרבה יותר מהערוצים הישראליים.
אם אתה כן מעוניין להתנתק חובתם של חברת הכבלים לדאוג שתקלוט את הערוצים הישראליים, ומכיוון שהם שולטים בחיווט בבניין שלך ואין אנטנה, אז הם בדרך כלל מתקינים מסנן מיוחד על הקו שמאפשר לך לראות רק את הערוצים האלה.
כלומר אם אתה רק מעוניין בערוצים הישראליים אז זה מספיק לך , ולא צריך להתקין לווין.
אל תתן להם לשכנע אותך אחרת זה לפי חוק והם חייבים לספק את השרות הזה.
בהצלחה. |
נכון, מדובר רק על הטלוויזיה. פשוט נמאס לי לשלם כמעט 300 ש"ח לחודש, כאשר למעשה אני לא מנצל אפילו רבע מזה.
תודה רבה על האינפורמציה! |
|
חזור למעלה |
|
|
tilarium טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 03, 2005 הודעות: 571 מיקום: תל-אביב
|
נשלח: 0:07 ,8 מרץ 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
רוצה לחזק את דבריו של MADACE ,
לפי מה שאני מכיר , כידי לקלוט את התוכניות הטובות עם צלחת לווין פיראטית אתה צריך ממיר דיגיטלי ( עולה כסף ) עם כרטיס. הם מצפינים את המידע והכרטיס יודע לפענח אותו. אם אני זוכר נכון , משנים את המפתח לאלגוריטמים כל זמן מה ( לא זוכר אם זה ברמה יומית או שבועית או חודשית ). יש מכשירים שיודעים לצרוב את הכרטיסים ויש אנשים שעושים את זה כמובן פיראטי ובכסף. עכשיו אם אתה רוצה לקלוט לווינים שונים אתה צריך לשנות את הזווית של הצלחת ואתה לא תטפס על הגג כל פעם לשנות את הזווית שלה , אז קונים צלחת עם מנוע ושלט רחוק - עוד כסף. נראה לי בסיפור הזה יש יותר מידי מילות "פיראטי" "וכסף". אני לא הצלחתי להשתכנע שזה עדיף על YES או הוט. אבל יכול להיות שאני מפספס משהו...
לגבי אינטרנט זה פשוט בלתי אפשרי לגלוש באינטרנט "רק" עם לווין כי צלחת לווין יכולה לספק רק DOWNLINK ( כי היא רק קולטת ולא משדרת ) ובישביל לשלוח בקשות למידע צריך גם UPLINK - משהו שרק חיבור פיזי יכול לסדר ( לפחות עד שטכנולוגיית WIMAX תהיה זמינה ). |
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
mountain בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 05/09/2005 הודעות: 371 מיקום: דרום
|
נשלח: 10:44 ,8 מרץ 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אני מסכים עם פרי בהחלט. אני רואה איזה 6 ערוצים . ספורט ,נשיונל והיסטוריה וביפ שייש שם קטעים וצחוקים - אבל "למה מה קרה 260 שקל"!!!
ובאותו נושא,פעם היו מלא מודעות שמציעות התקנה של צלחת באיזה 1300 שח -תשלום חד פעמי ,אבל גם אני כבר לא מוצא שום פרסום בנושא הזה. |
|
חזור למעלה |
|
|
moshemag תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: 13/10/2005 הודעות: 337
|
נשלח: 11:01 ,8 מרץ 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
מבחר השידורים הלא מוצפנים הוא די בעייתי.
יש הרבה שידורים בערבית ורוסית ושפות אחרות
מעט באנגלית -רוב הערוצים המעניינים משתמשים בכרטיס קידוד שיהיה עליך לרכוש.
ו.. כדי לקלוט לווין באיכות טובה אתה תלוי בשני פרמטרים.
1.גודל הצלחת שמשפיע על איכות ומבחר השידורים.
2.מנוע סרוו לצלחת על מנת שיהיה ניתן להסיטה לקליטה של מספר לווינים שונים. או מספר צלחות.
לרוב - הערבים קונים צלחות בגלל המבחר הרב של שידורי לווין בערבית. הייתי מציע לך לחפש מודעות במקומות כמו חיפה לוד שיש בהם אוכלוסיה מעורבת - שם תמצא פרסומים לגבי התקנות של לווין. |
|
חזור למעלה |
|
|
NFoX טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 26, 2006 הודעות: 177 מיקום: גבעתיים
|
נשלח: 14:43 ,11 מרץ 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
אז ככה מניסיון אישי ,
לאחר שהאנטנה המרכזית אצל אמא שלי התקלקלה , והיא ושכנה נוספת היו מחוברות אליה. היה זול יותר להתקין צלחת לשני דיירים מאשר לתקן את האנטנה .
כאשר האנטנה נייחת וקבועה זה נותן מענה לקליטת ערוץ 1 , 2 , 10 , הקליטה היא מהלווין עמוס ,( נדמה לי שעדיין ערוץ 1 לא משדר דיגיטלי ואז צריך אנטנה אנלוגית נוספת עבורו) , כל מי שעסק בעבר באנטנות מרכזיות עוסק כיום בצלחות לוויין ,
בקיצור מענה לערוצים הישראלים בלבד . |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|