צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 17:03 ,4 מרץ 2007, א' כותרת הודעה: כמה שאלות |
|
|
1) כאשר אני תוקף סוללת נ"מ, אני קודם כל משמיד את המכ"ם. אבל לאחר-מכן שהסוללה עיוורת, ושאני בא להפציץ אותה, אני חוטף כדורים מהגאנדיש. מישהו יכול לעזור לי?
2) כאשר אני מפציץ עם CCIP (שאמרו שניתן להפציץ ככה מגובה רב, רק בעזרת המכ"ם). אני לא ממש יודע על איזו מטרה להינעל, ואחרי הנעילה זה לא מפציץ לי את המטרה בדיוק. מישהו יכול לעזור לי?
3) אחרי שאני פוגע במכ"ם של הסוללה, אני רואה עדיין שיגורים של טילים, מדוע?
4) מהו הנשק המועדף לסוללות נ"מ? אני תמיד משתמש בטילים מונחי קרינה, ובפצצות MK-82.
תודה רבה לעוזרים! |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
IAF001 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 02, 2006 הודעות: 426
|
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/06/2005 הודעות: 1554
|
נשלח: 18:22 ,4 מרץ 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
1) כנס וצא מהר , בנוסף שגר נורים בהתאם לתכנית .
2)ב CCIP אתה יכול להפציץ בגובה רב , אבל זה לא מומלץ , אני מניח שהתכוונת ל CCRP , שם כדי להנעל על המטרה , לא חייבים פצצות מונחות לייזר , אפשר להסתפק במיומנות טובה עם המכ"מ , שנה את ה Designater על מיקום המטרה בלחיצה על אחד הכפתורים ב MFD (שכרגע שחכתי את שמו...) תגדיל את ה"זום" כדי לקבל תמונה יותר ברורה לגבי המטרה ולא לראות גוש בניינים כנקודה אחת...וזהו בעיקרון...
3)יכול להיות שבמקום יש סוללות אחרות , שלא מקושרות לאותו מכ"מ של הסוללה שירית בו.
4) מונחי קרינה כדי לחסל את המכ"מ עצמו ואחר כך את המשגרי טילים עם פצצות
!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
|
נשלח: 18:55 ,4 מרץ 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
קודם כל תודה רבה.
אכן כן זה CCRP, אני התבלבלתי בשמות, ותודה Shnizel זה ממש עזר לי.
בנוגע לאחר שאני מפוצץ את המכ"ם, עדיין יש שיגורים, הם מקושרים לאותה סוללה. הם לא פוגעים בי, הם סתם שיגורים. נראה לי גם הם יורים על עיוור.
ובנוגע לנשק המומלץ של Shnizel, איזו פצצה? MK-20D? ואם זה מאוריק, אז אין הרבה מקום לטילים (2 מונחי קרינה, ומקסימום 4 טילי מאוריק) וזה ממש לא מספיק אם יש לפחות 5 סוללות של טילים.
אני לא מדבר על סוללה לבדה, אלא שאני בMission builder אני עושה Battilation, שזוהי שיירה של כמה רכבים ביחד עם הסוללה. |
|
חזור למעלה |
|
|
Ori_b טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 23, 2007 הודעות: 154
|
נשלח: 20:56 ,4 מרץ 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
יתכן ומדובר בשיגור טילי כתף מונחי חום (SA-7, SA-9 וכו'), האם אתה מקבל התראת שיגור מה-RWR?
שיטה טובה למיקוד מטרה אם המטרה שלך הינה מבנה או מתקן מוגדר (גשר, מכ"מ, מחסן) וכו': בשלב התכנון כנס ל-RECON, בחר את אותה מטרה יחידה והעתק את נתוני ה-צפון\מזרח של הנ"צ (מופיעים מתחת לחלון התצוגה).
בתחילת הטיסה היכנס ב-ICP למסך ה-DEST, בחר את נ"צ התקיפה ובחלון ה-DED שנה לנתונים אשר העתקת מקודם. כעת נ"צ התקיפה נופל בדיוק על המטרה ולא סתם באזור שלה, בדיוק מה שאתה צריך למוד CCRP במצב STP. |
|
חזור למעלה |
|
|
ido117 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 23, 2006 הודעות: 468
|
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
|
נשלח: 21:22 ,4 מרץ 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
Ori_b כתב: | יתכן ומדובר בשיגור טילי כתף מונחי חום (SA-7, SA-9 וכו'), האם אתה מקבל התראת שיגור מה-RWR?
STP. |
לפי דעתי זה לא יכול להיות טילי כתף, מכיוון שלא ראיתי אותם בינתיים במשחק.
ואני לא מקבל התראת שיגור מהRWR, כי זה רק כאשר הטיל המשוגר ננעל עליי, וכבר נהרס המכ"ם. |
|
חזור למעלה |
|
|
ido117 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 23, 2006 הודעות: 468
|
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
|
נשלח: 22:21 ,4 מרץ 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
זה טיל סאם מונחה מכ"ם, פשוט כיוון שהוא לא ננעל עליי, אז זה לא מתריע. |
|
חזור למעלה |
|
|
Ori_b טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 23, 2007 הודעות: 154
|
נשלח: 23:33 ,4 מרץ 2007, א' כותרת הודעה: |
|
|
אין לך דרך לדעת זאת, ניחוש שלי - טיל מונחה חום.
עידו, שמח לעזור
זהו, אני סוגר יום עמוס ב-AF, מחר שוב יום עבודה וצריך לקום ב-5:30. לילה טוב. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|