צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Shimizu טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 12, 2007 הודעות: 3
|
נשלח: 19:23 ,12 פברואר 2007, ב' כותרת הודעה: Key Mappings |
|
|
אני חדש בסימ' ותהיתי אם מישהו פה יוכל לעזור לי לכוון את המקשים של המשחק ככה שיהיו לי נוחים עם המקלדת והעכבר. אני אמור להשיג סטיק בהמשך השבוע (Attack 3 של לוג'יטק כפי שהמליצו לי) אבל עד אז אני לא יכול לתת ליצירת אמנות הזו לשכב במגירה.
תודה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
IAF.101-Viper טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 11, 2006 הודעות: 638
|
|
חזור למעלה |
|
|
Shimizu טיסות סדירות
|
נשלח: 19:51 ,12 פברואר 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
אם אתה כבר אומר לי לקנות סטיק אחר אז תגיד לי גם למה, כי בעיניי מה שאמרת זהה בדיוק לדעות סטייל "אל תקנה Xbox360, תקנה PS3".. תודה. |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
נשלח: 21:22 ,12 פברואר 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
יש כאן הרבה דיונים על הנושא הצעה שלי תגיד כמה אתה מוכן להשקיע והאנשים כאן יגידו לך מה הכי טוב למחיר שלך. לגבי המקשים אני אעזור לך בMSN שלי ramiv@hotmail.com |
|
חזור למעלה |
|
|
Shimizu טיסות סדירות
|
נשלח: 21:40 ,12 פברואר 2007, ב' כותרת הודעה: |
|
|
מקסימום שאני מוכן להשקיע בג'ויסטיק זה 150 שקל. המועמדים היחידים פה הם ה-Saitek ST90 וה-Logitech Attack 3, ללוג'יטק יש ביקורות יותר טובות לעומת הסאיטק לפי מה שגוגל הראה לי. אגב, זה רק אני או שהשליטה עם מקלדת פשוט מסריחה? המטוס זז כמו צעצוע, בקושי נהנים מזה..
עריכה: RF, רק עכשיו שמתי לב שכתבת את ה-MSN שלך. אין לי MSN כרגע על המחשב, אני נמצא במחשב שקצת בעייתי להתקין לו תוכנות מסרים. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|