צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 0:06 ,8 פברואר 2007, ה' כותרת הודעה: חברות ביותר מטייסת אחת |
|
|
אני עוד לא החלטתי אם זה דבר חיובי, חיוני, או שלילי...
אני מתאר לעצמי שזה יהווה בעיה אם נוצר קונפליקט כאשר ביום מסוים יש פעילות מתוכננת בשתי הטייסות, וצריך להחליט באיזה מהם להשתתף. בהחלט עלול להתפתח מצב לא נעים...
מה דעתכם בעניין?
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Perry טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 04, 2006 הודעות: 490
|
נשלח: 0:40 ,8 פברואר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אני רואה את המצב באופן הבא: מאחר ויש חופש בחירה, אנשים יבחרו את מה שיגרום להם יותר כיף. ז"א שהטייסת שתציע יותר אימונים, מעורבות, תרחישים וכ"ד היא זו שתמשוך אליה יותר אנשים. אי לכך, יש לקבוע מדיניות ההשתתפות, מדיניות האימונים, תוכנית האימונים, וגם לשאוף ליותר היכרות אישית בין האנשים. מנסיוני בחיים, מה שמושך את האנשים זה יחסי אנוש - ולא על איזה סוג מטוס לטוס או לירות באוויר "על כל דבר שזז". |
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
NFoX טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Apr 26, 2006 הודעות: 177 מיקום: גבעתיים
|
נשלח: 14:00 ,8 פברואר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
מניסיון זה קצת בעייתי ,
אני חבר בטייסת HH , וגם טס בחברת ה free-birds , שפעם היו מאוחדים וכיום נפרדו גם לשני שרתים שונים .וזה יוצר לפעמים אי-נעימות כשאני צריך להעדיף אחד מהשניים שפועלים באותו זמן , ולא רוצה לפגוע בשני. אז אם זה שעת אימון רשמי ב HH אני נמצא עם HH .
והפיתרון הכי טוב הוא שאני נמצא יותר ב VPN ולא ב היפרלובי. וכולם מרוצים .
בקיצור לא נראה לי בריא חברות בשתי טייסות שפועלות באותו מקום וביחוד באותו סימולטור , .
נערך בפעם אחרונה על-ידי NFoX בתאריך 16:12 ,8 פברואר 2007, ה', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/06/2005 הודעות: 1554
|
נשלח: 14:10 ,8 פברואר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אני חבר בשתי טייסות , ואני חייב להגיד שביינתים אני חיי ומסתדר יפה מאוד , ביום שבת טייסת 101 אימון , ובשני וחמישי אימון ב 110 , האימונים לא מתנגשים , מה שכן קצת מעיק , זה התרחישים והאימון של 110 אבל מבחינת שעות גם אין התנגשות , זה יוצא דיי קרוב. לפי דעתי , שתי טייסות מאותו סימולטור זה יכול להיות ממש קטסטרופי , גם אתה לא מתאוורר מדי פעם מהסימולטור וגם יכול להיות מצב של תחרות , כשאתה שותף בשתי טייסת שטסות בסימולטורים שונים , בתחומים שונים , המצב הרבה יותר קל.מה גם שבשתי הטייסות יוותרו לי אם אני לא יגיע לאימון בגלל משהו שמוגדר מראש חשוב יותר בסימולטור השני , אני חושב שלודגמא אם בטייסת 110 יהיה מבצע רציני שתוכנן הרבה זמן והוא יפול על זמן אימון של 101 , אז אני בטוח ילך למבצע , מצב כזה גם יכול להיות הפוך , ברור שאני יבוא לתרחיש מושקע מאוד (כמו זה שהיום יהיה , CANT W8 ) על זמן אימון של 110 ...
אני חושב שזה יכול להיות גם יתרון במצב כמו שלי , כי אני מושך חברים לטייסת 110 מפאלקון לטוס ב IL2 ומנסה (למרות שלא ממש הולך לי ) למשוך חבר'ה מ 101 לפאלקון...
!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun |
|
חזור למעלה |
|
|
PIZZA טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 31, 2006 הודעות: 137
|
נשלח: 15:07 ,8 פברואר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
כנראה שממש לא הבנתי.
נערך בפעם אחרונה על-ידי PIZZA בתאריך 16:42 ,8 פברואר 2007, ה', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|