צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
tsunami טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Feb 07, 2007 הודעות: 31 מיקום: ת"א
|
נשלח: 21:10 ,7 פברואר 2007, ד' כותרת הודעה: כמה שאלות על 1946 |
|
|
ערב טוב לכולם, כמו שאתם רואים אני ניוב פה ויש לי כמה שאלות על IL2 1946 ואני מקווה שתוכלו לענות לי עליהן.
1. כמה סרברים פעילים יש למשחק בדרך כלל?
2. האם הסרברים מלאים? אפשר לצפות לקרבות מעניינים ולא לכאלה שבהם אתה נתקל בשחקן אחר רק פעם במיליון שנה?
3. איך הפינג מישראל לחו"ל?
4. יש דמו שאפשר לנסות ברשת? אני רוצה לראות אם אני בכלל יאהב את זה לפני שאני מוציא 170 שקל (שזה אגב זול בטירוף בהתחשב לזה שזה הכל בחבילה אחת)
תודה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
amix85 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 19, 2006 הודעות: 601 מיקום: פתח תקוה
|
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
נשלח: 21:26 ,7 פברואר 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
לא בטוח לגבי דמו לגבי כמה סרברים בו נגיד שבהיפר לובי יש לפחות 8 טובים באופן קבוע בלי קשר לVPN ניתן למצוא כמעט כל הזמן שחקנים באחד מן השרתים פינג תלוי לאיזה שרת ברובם השרתים עם פינג טוב מישראל
מקווה שעניתי לך
RF |
|
חזור למעלה |
|
|
tsunami טיסות סדירות
|
נשלח: 21:31 ,7 פברואר 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
8 נשמע סבבה. האמת שגם לי המשחק נראה שווה לפי הסקרין שוטס והסרטונים שראיתי, אבל כבר קרה לי שחיכיתי לאיזה משחק שיצא כבר וראיתי סרטונים והכל וממש התלהבתי ממנו, אחרי ששיחקתי בדמו שכחתי בכלל שרציתי לקנות אותו מרוב שהוא היה גרוע. מישהו אולי יודע אם יש דמו שאפשר לנסות באינטרנט? אני לא מתכנן לשחק בסינגל גם אם אני אקנה את המשחק בסוף. |
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
|
חזור למעלה |
|
|
amix85 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Nov 19, 2006 הודעות: 601 מיקום: פתח תקוה
|
|
חזור למעלה |
|
|
tsunami טיסות סדירות
|
נשלח: 21:50 ,7 פברואר 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
מובן שאני אתאמן לפני שאני נכנס למולטי, אבל התכוונתי שברמת העיקרון אני לא מתכוון לשחק בסינגל הרבה פרט למתי שאני אצטרך אימון או שניים. RF אני חושב שכבר הורדתי את הדמו הזה, יש בו רק שלוש מטוסים ואיזה 3-4 משימות משמימות.. כמה הוא כבר משקף מהגירסה המלאה הנוכחית?
נערך בפעם אחרונה על-ידי tsunami בתאריך 17:00 ,8 פברואר 2007, ה', נערך בסך הכל 2 פעמים |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF.101-Viper טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 11, 2006 הודעות: 638
|
נשלח: 21:55 ,7 פברואר 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
tsunami כתב: | כמובן שאני אתאמן לפני שאני נכנס למולטי, אבל התכוונתי שברמת העיקרון אני לא מתכוון לשחק בסינגל הרבה פרט למתי שאני אצטרך אימון או שניים. RF אני חושב שכבר הורדתי את הדמו הזה, יש בו רק שלוש מטוסים ואיזה 3-4 משימות משמימות.. כמה הוא כבר משקף מהגירסה המלאה הנוכחית? |
הדמו נותן לך 1% של IL2 תאור
אני ממליץ לך לקנות אותו בכל מקרה
גם זול וגם משתלם
מקווה לראות אותך באוויר בקרוב |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 21:56 ,7 פברואר 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
הוא משקף מעט מאד מהתוכן.
אם אתה אוהב מדמי טיסה קרביים, IL-2 הוא הכי טוב שיש לתקופת מלחמת העולם השניה.
היה פעם טייס ישראלי בIL-2 בשם Tsunami אם אני לא טועה בטייסת 101 הדור הישן...
אתה אולי מכיר את ניר Hurricane?
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
tsunami טיסות סדירות
|
נשלח: 23:09 ,7 פברואר 2007, ד' כותרת הודעה: |
|
|
התכוונתי יותר אם הוא משקף את השליטה במטוס וכו', הרי ברור שדמו שמציג רק 4 מטוסים מתוך 229 שיש במלא לא משקף לי משהו ממנו. VIFF, לא אני לא מכיר, אף פעם לא היה לי IL-2. |
|
חזור למעלה |
|
|
tsunami טיסות סדירות
|
נשלח: 16:37 ,8 פברואר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
וואו היום הייתי בבצפר וגיליתי ששלוש אנשים שאני מכיר משחקים / שיחקו בסימ' או שיש להם חברים שמשחקים. ואני עוד חשבתי שהסימ' הזה רחוק מלהיות פופולרי בארץ. אני מוריד עכשיו את הדמו (עם כל המגרעות שלו) וכנראה שאני קונה את המשחק בסוף. יש לי רק שאלה קטנה, האם יש מפות גם בלילה או שכולן מתנהלות לאור יום? נשמע מגניב לעוף בלילה מעל הפסיפיק ולשמוע את הפרופלרים של שאר החבר'ה הרחק מסביב. |
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
|
חזור למעלה |
|
|
tsunami טיסות סדירות
|
נשלח: 20:01 ,8 פברואר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
מגניב. בעע זה כזה מסובך לשלוט במטוס, כל פעם שאני מנסה לעלות אני מקבל Stall ושם על Autopilot. איך טסים בדברים האלה? הסתכלתי במסך של ה-Controls וקיבלתי סחרחורת מכל האפשרויות שם O__ם |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
נשלח: 20:40 ,8 פברואר 2007, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אל תתדאג טיפין טיפין. יש לך MSN? צור עימי קשר בMSN שלי ramiv@hotmail.com אני אעזור לך להגדיר מקשים, לוודא גרסאות. לגבי טיסה בלילה כל המפות מתאימות לכל שעות היום פשוט יוצר המפה צריך להגדיר זאת אבל בד"כ רוב המשימות אינן בלילה מפאת הקושי למרות שכבר טסתי בלילה עם הזרקורים והאש מדהים
RF |
|
חזור למעלה |
|
|
tsunami טיסות סדירות
|
נשלח: 15:08 ,9 פברואר 2007, ו' כותרת הודעה: |
|
|
המסנג'ר שלי קצת נדפק לאחרונה (לא מצליח לעשות Login). יש מצב שתדריך אותי בפרטי? אגב למה התכוונת בלוודא גירסאות? כי יש לי דמו. >_< |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|