צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Pant3r טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 15, 2006 הודעות: 52
|
נשלח: 20:31 ,30 ינואר 2007, ג' כותרת הודעה: כמה שאלות לגבי סקינים בפלקון אלייד פורס... |
|
|
טוב אז ככה , אני התקנתי סקינים לפלקון 4 של מטוסים ישראליים כמו סקין ישראלי של ברק וכו'
עכשיו הבעיה היא כזאת , שהשתמשתי בתוכנה skin installer מאתר The Gamer Tools
אתר מאוד שימושי והתוכנה די בסדר , אני גיביתי לפני זה את תיקית ה- objects וכל מה שצריך דרך התוכנה , החלפתי את הסקינים בהצלחה , סימנתי את כל הסטים.. הכל הוחלף בהצלחה...
רק בעיה אחת נוצרה - אני לא יכול לשנות לסקין אחר מלבד הסקין הישראלי , האם יש דרך להחליף סקינים בלי לפגוע בסקינים קיימים או לפחות לא בכולם?? , זאת אומרת האם יש דרך להוסיף סקינים בלי לגרוע ?? , עכשיו אני ניסיתי להחזיר את הגיבוי שעשיתי בתוכנה וזה לא עבד ודפק לי את כל המשחק והתקנתי מחדש אותו והכל רץ חלק עכשיו ואין בעיות והתקנתי את הפאט'צים וכל מה שצריך , עכשיו אני מתלבט אם להתקין סקינים שוב אי פעם או לא?? , אני מאוד רוצה סקינים של מטוסים ישראליים וכל זה אבל לא על חשבון סקינים אחרים ...
תודה מראש על העזרה פנתר1 |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|