צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
SnakEyes תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jul 11, 2006 הודעות: 902
|
נשלח: 11:27 ,9 ינואר 2007, ג' כותרת הודעה: VPN -המשך המערכה,גיחה לניטרול כוחות קרקעיים. |
|
|
השעה 1050 בבוקר,החברה מוזנקים למטוסים,התקבל מידע על תנועת כוחות רגליים המתקדמים על הציר לכיוון הגבול,מיד רצים למטוסים מניעים ומחכים לפקודות,אוהד התותח מוביל,מספר 2 יהב,
מספר 3 חן,מספר 4 עזרא .אוהד מתחיל מיד בבדיקות אחרונות נשק,ניווט ופקודות אחרונות לשאר המיבנה,ולמתן פקודה שלו לפי סדר מתחילים להסיע אוהד 1,יהב 2 , חן 3 , ואני מאחור כשפתאום בלי שום התרעה מגיח מצד ימין שלנו מטוס גלובל גלוב ( אני מקווה שכתבתי נכון) שמגיע לנחיתה,ברגע
האחרון 4 שניות מנגיעה במסלול מושך חזק את האף למעלה ושובר ימינה, אוהד ויהב היקרים ניצלו מריסוק,מעיכה,טחינה,צלייה,ולבסוף גירוד מהמסלול ישר לפח האשפה,חחח (התמונות אומרות הכל,חכו זה עוד לא נגמר) אחרי שנרגענו מהמחזה המדהים מסיעים למסלול ועולים לאויר,אוהד ויהב חמושים עם AA ופצצות CBU ,חן ועזרא חמושים בטילים נגד מכמים לחיפוי,ופצצות CBU לחיפוי.
חן ,ואנוכי השמדנו מכ"מ אחד אוהד ויהב צלו יחידת רגלים ועוד מטרות שנעו באיזור,חוזרים הביתה,אוהד מדווח שמטוסו נפגע,מבקש מ 2,3,4 לנחות,חן נוחת ועולה על הדשא לתפוס זוית צילום,
אנוכי "פוגש" את הדשא מקרוב יותר,יהב נוחת,וכולם בציפייה שאוהד ישלים את הנחיתה בשלום,ואז רואים את אוהד ברקע,מגיח מהערפל הכבד שהיה באיזור ונוחת בשלום,כמעט השאיר את המנוע על המסלול,בסה"כ היה מדהים,רציני,מצחיק,והכי חשוב הנאה,זה היה פשוט כייף,VIFF עזר לנו קצת,והמשיך להיות איתנו עד לסוף ועכשיו התמונות...
מקווה שנהנתם,אנחנו כן.
אוהד אתה תותח DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Recoil טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/07/2005 הודעות: 296
|
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 12:30 ,9 ינואר 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אני מדמיין את הפקחית בטח רצה אליו החוצה מהמגדל והצליפה בו עם שוט תוך כדי שהיא אומרת לו:
???STUD 1-1 DON'T YOU KNOW WHAT HOLD SHORT MEANS
!!!!STUD 1-1 NEXT TIME WAIT YOUR TURN
אני גם מדמיין אותו נהנה מכל רגע בסיטואציה הזאת
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
afik_t_king טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 25, 2006 הודעות: 5846
|
נשלח: 13:47 ,9 ינואר 2007, ג' כותרת הודעה: |
|
|
טיסה ממש מעולה. תמונות יפות.
אהבתי שהמטוס כמעט נחת חחח. |
|
חזור למעלה |
|
|
DaBrain טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 28, 2006 הודעות: 911 מיקום: חיפה
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|