נשלח: 0:49 ,13 יולי 2005, ד' כותרת הודעה: שאלות לגבי הקוקפיט של סטופוורקס
1. האם יש כפתור בקוקפיט (אמור להיות, אני פשוט לא יודע איפה) שמדליק את הכפתורים ומעבר את התע"ל למצב לילה? אני שואל כדי שאני לא יצטרך לשנות כל פעם את התקיות בהתאם למשימה שאני הולך לטוס.
2. ברידמי שבא עם הקוקפיט כתוב לשנות כל מיני דברים בהגדרות המשחק וב F4patch כדי להתאים אותו גם לרזולוציה אחרת- אבל את רוב האפשרויות שכתוב אין לי במשחק (חוץ מרינדור קוקפיט 2D) וגם ה F4patch הוא ריק.
ושאלה לא קשורה- הורדתי kneemaps ברזולוציה גבוהה של ישראל וקוריאה- איפה שמים את הקבצים?
נשלח: 11:13 ,13 יולי 2005, ד' כותרת הודעה: Re: שאלות לגבי הקוקפיט של סטופוורקס
ohadbx כתב:
1. האם יש כפתור בקוקפיט (אמור להיות, אני פשוט לא יודע איפה) שמדליק את הכפתורים ומעבר את התע"ל למצב לילה? אני שואל כדי שאני לא יצטרך לשנות כל פעם את התקיות בהתאם למשימה שאני הולך לטוס.
2. ברידמי שבא עם הקוקפיט כתוב לשנות כל מיני דברים בהגדרות המשחק וב F4patch כדי להתאים אותו גם לרזולוציה אחרת- אבל את רוב האפשרויות שכתוב אין לי במשחק (חוץ מרינדור קוקפיט 2D) וגם ה F4patch הוא ריק.
ושאלה לא קשורה- הורדתי kneemaps ברזולוציה גבוהה של ישראל וקוריאה- איפה שמים את הקבצים?
אם הבנתי נכון את השאלה הרשונה שלך אז אין מה לעשות תאלץ להחליף כל הזמן בין תיקיות או שתעבור לקוקפיט של Aeyes .
בקשר לשאלה השניה שלך תשלח לי תמונה של F4patch .
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה