צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
DOR טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 29, 2006 הודעות: 2534
|
נשלח: 1:30 ,17 דצמבר 2006, א' כותרת הודעה: ח"א הבריטי! סיפור מיומנו של טייס [שנות ה-40] |
|
|
זה יעניין אותכם, טייסי הIL
התרחיש היה אמרו לבצע טיסה מעל אנגליה מעל הפגנה שהתקיימה של מרד עובדים..שמהו כזה...הבנדוד של סבא שלי עלה על המטוס שלו . בדרכו לפגנה הוא התאלץ לבצע היפוך עם המטוס...כאילו להתהפך....הוא מתהפך..ואפס המטוס נכבה!!!
הוא לא הבין מה לעשות....מסתבר....שפעם לא היו משאבות דלק וכאשר המטוס מתהפך
דלק לא מגיע לכל חלקי המטוס.
פשוט נקרעתי מצחוק!!!
במקרה במשימה זאת התרסק חברו, ג'ון, ולזכרו התקיים טקס מלכותי ב"באקינגהם פלאס" והוא קיבל אות הוקרה על זה שהצליח לצאת מהתסבוך שאליו נכנס.
זה היה פשוט מצחיק!!!
הוא שמע שאני אוהב סימ' ומטוסים וכו'...והוא הביא לי את הקסדה שלו!!!
יש לו איזה 5...אבל הוא הביא לי אחת...זה הדבר הכי מצחיק ומציק שראיתם בחיים...זה הכל עצויי מעור. ויש משקפיים הכי מצחיקות בעולם....המצלמה לא פה..אז לא צילמתי..
בעוד כשבוע הוא חוזר לביתו הקט באנגליה בעייקרה "הל" זה ליד "יורק-שר" למי שמכיר...
מרכז אנגליה...
רשמו בגוגל ארת'
Hull
חחחח..
לאחר שהוא סיפר לי את זה..רצתי לספר למיכה וליניבוהם צחקו...
לילה טוב, DOR דור טל
מהירים כברק, עוקצים כעקרב |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
נשלח: 10:06 ,17 דצמבר 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
חחח זה באמת מוזר אני הייתי בטוח שטייס קרב צריך לדעת כל פינה במטוס שלו בייחוד בבריטניה
מקווה שתחזיר לי תשובה
RF |
|
חזור למעלה |
|
|
DOR טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 29, 2006 הודעות: 2534
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|