צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 12:50 ,29 נובמבר 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ה-Lerche הזה מעצבן אותי !
כולכם מכירים אותי, אני לא בנאדם שלילי, אבל ככל שאני קורא יותר ויותר על המטוס הזה, אני מתאכזב שאולג בזבז עליו משאבי פיתוח, והכניס אותו למשחק.
הדבר הראשון שמאכזב אותי זה שהמטוס הזה הוא מעין UFO עם מודל טיסה מטורף, ואין לו אף מטוס בצד הרוסי או אמריקאי/בריטי שיכול להתחרות איתו. ממש גרוע
הדבר השני שמאכזב אותי זה מסתבר שזה מטוס שמעולם לא היה טס כפי שתוכנן במקור, ואולג לקח על עצמו חופש להיכנס לתוך הראש של המהנדסים הגרמנים, לשנות את המטוס כדי שיוכל לטוס בתוך העולם הפיזיקלי של IL2 .
ממש חכמה גדולה... אם הרקדנית לא רוקדת, בוא נעקם את הריצפה כדי שהיא לעולם לא תיפול...
כשאני בוחן את הבחירה שלו במטוסים מבחינת ה- replayability של המשחק, והתרומה של מטוסים מסוימים שחסרים בצורה כואבת כדי להשלים מצבת מטוסים כזאת או אחרת שחסרה בשביל לבנות תרחישים, אני ממש מופתע לרעה ומאוכזב.
הלוואי והיה משקיעה את המשאבים שלו לכיוון קצת יותר איכותי, ובוחר מטוסים שאפשר לעשות איתם משהו במקום איזה מטוס שלא רק שמעולם לא המריא אפילו כניסוי , גם מעולם לא עזב את השולחן ציור של איזה מהנדס גרמני שבטוח לקח סמים באותו יום שצייר את ה-Lerche.
הייתי מוכן לבלוע את השטות הזאת של ה-Lerche אם בנוסף לזה אולג היה מטפל במוסטנג (דגם של 6 מקלעים עם 150 אוקטן דלק), ומכניס את המטאור הבריטי למשחק.
זהו, הוצאתי את זה, תודה שהקשבתם |
|
חזור למעלה |
|
|
Marvin טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 16, 2006 הודעות: 172
|
|
חזור למעלה |
|
|
MadAce מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Apr 02, 2006 הודעות: 103
|
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|