צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
SubMachine טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 08, 2006 הודעות: 683
|
נשלח: 0:03 ,15 נובמבר 2006, ד' כותרת הודעה: שני שאלות בנוגע לדוג פייט(תותח בלבד) |
|
|
1.האם הרמה של הדוגפייט מושפעת מהרמה שאני קובע בקמפיין? ואם לא אז מהיכן היא מושפעת?
2.בדוג פייט יש מטוסים שפשוט נראים בלתי מנוצחים, (המטוסים המתקדמים) אני ניסיתי לעשות
את כל התרגילים ההגנתיים וההתקפיים, אך לשווא. הם עדיין מפילים אותי.יש עצות..? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
IAF001 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 02, 2006 הודעות: 426
|
נשלח: 10:51 ,15 נובמבר 2006, ד' כותרת הודעה: Re: שני שאלות בנוגע לדוג פייט(תותח בלבד) |
|
|
SubMachine כתב: | 1.האם הרמה של הדוגפייט מושפעת מהרמה שאני קובע בקמפיין? ואם לא אז מהיכן היא מושפעת?
2.בדוג פייט יש מטוסים שפשוט נראים בלתי מנוצחים, (המטוסים המתקדמים) אני ניסיתי לעשות
בשאלה 2 אני גם מבקש עזרה. המטוס F22 RAPTOR במהירויות הכי איטיות שאני מוביל אותו הוא עושה פניות הרבה יותר חדות ! !
ובקש לנושא . תשימו לב כשאתם בקמפיין ואתם מס' 2 במבנה תשימו לב שהמטוס שמוביל עושה פניות לא הגיוניות בכלל . הוא עולה בצורה חדה בלי כמעט להעלות את הזווית שלו ב HUD |
|
חזור למעלה |
|
|
101Falcon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 30, 2006 הודעות: 2186 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
tilarium טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Dec 03, 2005 הודעות: 571 מיקום: תל-אביב
|
נשלח: 18:17 ,15 נובמבר 2006, ד' כותרת הודעה: Re: שני שאלות בנוגע לדוג פייט(תותח בלבד) |
|
|
SubMachine כתב: | 1.האם הרמה של הדוגפייט מושפעת מהרמה שאני קובע בקמפיין? ואם לא אז מהיכן היא מושפעת?
תעבוד על ניהול המהירות שלך .
תשאר תמיד בין 330-440. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|