צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 9:19 ,9 נובמבר 2006, ה' כותרת הודעה: הפעלת קמפיינים דינאמיים |
|
|
לדעתי, אין ממש טעם בהפעלת הקמפיינים האלה עם נוכחות כ"כ דלילה - זירו אחד נגד שני F4F זה לא ממש קמפיין, זה סתם בדיחה. הקטע שיש נוכחות מרשימה ב TS, אבל מעט מאוד גם נכנסים לקמפיין ולוקחים חלק פעיל.
אולי זה עניין של סוג הקמפיין - מספר אנשים טענו שהם לא מתעניינים בפאסיפיק.
אולי זה עניין של זמינות - אמצע השבוע אולי לא ממש מתאים לרוב האנשים.
אולי זה עניין של תזמון - ימי ג' וד' מוקדשים ל IFS והפעלת הקמפיין נדחית ל 22:00.
ואולי זה עניין של עניין - רוב האנשים אולי מעוניינים רק בכמה דקות של כיף רגעי בדוגפייט מול מי שלא יהיה ואין להם כח להשקיע במעין תרחיש.
אני חושב שכדאי אולי להקדיש את יום התרחישים להפעלת הקמפיין, או להפעיל אותו לאורך סוף השבוע כמו בפעם הראשונה - כך אולי תובטח נוכחות מינימלית שתאפשר התקדמות והתפתחות כראוי למשימות מהסוג הזה. אם בכל זאת רוצים גם את אמצע השבוע, נראה לי מתבקש שזה יופעל רק עם נוכחות מינימלית - נאמר 10 משתתפים, ויופסק כאשר הנוכחות יורדת מתחת למינימום אחר - נאמר 6 משתתפים.
דבר נוסף שצריך לשים לב אליו זו החלוקה בין הצדדים - מצב של כחול אחד מול 7 אדומים זה גם בדיחה. אם יש מצב שאף אחד לא מעוניין להיות בצד מסוים אולי זו אינדיקציה לטעות בבחירת הקמפיין או התכנון שלו, ואז שוב אין טעם להתעקש על הפעלה שלו.
שלא תבינו אותי לא נכון, אני ממש אוהב את השיטה הזאת והרבה יותר נהנה להיות בה מאשר סתם בימים של "כולם מול כולם" בלי מטרה וארגון. יכול להיות שאני סתם מתבכיין כי אתמול אור ורועי טחנו לי את הצורה. אלא שלדעתי יש פה השקעה מצד המתכננים והמפעילים וצריך לכבד את זה ולתת לזה את המידה הראויה של השקעה מצד המשתתפים - להופיע בזמן ועם רצון ולשחק לפי כללים שיקדמו את המטרה הזאת. אחרת פשוט תחזירו את המצב לקדמותו וכל ערב נעשה 3 מול 3 אקראיים במפות גנריות. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 10:35 ,9 נובמבר 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
בהחלט אנחנו מעוניינים לשמוע תגובות לדברים החשובים ביותר ששמוליק אמר (שהאמת גם רצו לנו בראש)
הרעיון הנוכחי שאנחנו מנסים לבצע הוא שבמשך היום רצים המשימות הגנריות ומשימות של מירוץ (מפות שיש בהם את כל המטוסים) ובערבים ובסופי שבוע להריץ את הקמפיין (שיתחלף כל שבועיים נניח). תרחישים יהיו או התחלה של קמפיין חדש או תרחיש רגיל כמו שעשינו עד היום.
כרגע הקמפיין מורץ בסביבות השעה 20:30 עד ל- 24:00
חוץ מהיומים שיש בהם שיעור של הביס"ט שבהם הוא מתחיל ב- 22:00 עד 24:00
כל משימה היא של 90 דקות.
היו כל מיני רעיונות שטייסת תיקח צד מסויים והטייסות ילחמו ביניהם, מה דעתכם בנושא?
יש לאנשים בעיה אם השעות שבהם מורץ הקמפיין? אפשר לנסות לשנות אותם watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/06/2005 הודעות: 1554
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 15:00 ,9 נובמבר 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
זה הסיבה שבגללה חשבתי שצריך להפעיל את הקמפיין הדינאמי בערבי התרחישים - כי אז יש בד"כ נוכחות יותר רצינית. כאשר זה יתפוס תאוצה ויצבור פופולאריות ניתן יהיה להפעיל אותם יותר פעמים כי אנשים ירצו להיכנס יותר. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 10:14 ,11 נובמבר 2006, שבת כותרת הודעה: |
|
|
101Hedgehog כתב: | זה הסיבה שבגללה חשבתי שצריך להפעיל את הקמפיין הדינאמי בערבי התרחישים - כי אז יש בד"כ נוכחות יותר רצינית. כאשר זה יתפוס תאוצה ויצבור פופולאריות ניתן יהיה להפעיל אותם יותר פעמים כי אנשים ירצו להיכנס יותר. |
יש בזה משהו. האם יש לעוד אנשים תגובות בקשר לשאר הדברים שנאמרו?
השבוע אנחנו הולכים להריץ את תרחיש מידוואי, זה הולך להיות מעיין "פלאש באק" לעומת הקמפייםן. הקמפיין התחיל ביום ה-4 ביוני היום בו היתה הקרבבין נושאות המטוסים, התרחיש יעשה את היום ה-3 ביוני - היום בו הפציצו היפנים את האי מידוואי והאמריקאים שלחו מפציצים להפציץ את הצי היפני.
אז אנשים, אתם אכשיו לא יכולים להתלונן שאתם לא מכירים את המטוסים!
ולכן תתחילו להתכונן להטיס את המטוסים האמריקאים! יהיה להם קשה מול הזירויים.
עוד שאלה - האם יש טייסת שמתנדבת לקחת את הצד האמריקאי? watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 11:55 ,11 נובמבר 2006, שבת כותרת הודעה: |
|
|
לא רוצה לדבר בשם כולם, אבל אם אני מכיר את עצמנו אז אני חושב ש 101 האדומה תהיה מוכנה לקחת את הצד האדום - מה אתם אומרים ?
זה אומר שאנחנו חייבים כל הזמן לעבוד בזוגות צמודים, אחרת אין לנו סיכוי !
זה הדבר היחיד שעבד בשביל האמריקאים בתקופה ההיא, והדבר הכי מוצלח היה ה Thatch weave על שם הגנרל שהמציא אותו - אני מציע שנתחיל לתרגל אותו בהקדם. |
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 20:59 ,11 נובמבר 2006, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אם לא היו הסדקים האלו,לא היה צריך להמציא את ה Hellcat, היו פשוט ממשיכים עם ה Wildcat עד הסוף
התמרון הזה הומצא כי שום דבר אחר לא עבד מול הזירו - הוא גם פנה יותר טוב, גם טיפס יותר טוב וגם טס כמעט באותה מהירות. הדבר היחיד שהיה ל Wildcat לעשות זה לנסות לברוח בצלילה - וזה לא ממש נחשב לנצחון בקרבות אויר. |
|
חזור למעלה |
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
|
חזור למעלה |
|
|
|