צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
רועי660 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 12, 2006 הודעות: 50
|
נשלח: 23:09 ,23 אוקטובר 2006, ב' כותרת הודעה: לאחר ששאלתי שאלות רבות בנושא וחיפשתי באמת עזרה |
|
|
לא נותר לי אלא להגיע למסקנה שכולם פה סוציומטים ממדרגה ראשונה....אנשים שממש לא רוצים לעזור לאנשים אחרים אלא להשוויץ בידע שלהם בלבד!
באמת תודה על ה"עזרה" שנתתם לי... |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
eliran טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 23, 2006 הודעות: 39
|
נשלח: 23:37 ,23 אוקטובר 2006, ב' כותרת הודעה: Re: לאחר ששאלתי שאלות רבות בנושא וחיפשתי באמת עזרה |
|
|
רועי660 כתב: | לא נותר לי אלא להגיע למסקנה שכולם פה סוציומטים ממדרגה ראשונה....אנשים שממש לא רוצים לעזור לאנשים אחרים אלא להשוויץ בידע שלהם בלבד!
באמת תודה על ה"עזרה" שנתתם לי... |
רועי אתה מגיע מהר מאוד למסקנות וזה לא כזה טוב, במיוחד במקרה הזה.
יש פה אנשים שכן מנסים לעזור אבל לפעמים אתה צריך לשים יותר לב,
מספר פעמים ראיתי שאנשים מבקשים ממך לפרסם את השאלות שלך
שהן שאלות של מתחילים במשחק בהודעה שמיועדת לכך ואתה שוב ושוב פתחת הודעות נגד רצונם מה גם שאם היית מנסה לחפש קצת מידע בפורום בלי לשאול היית מוצא אותו.
אני כמובן לא שולל שאלות אני בעצמי לומד את המשחק מחדש אבל יש דרך לשאול ולהתבטא.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה,
אלי. |
|
חזור למעלה |
|
|
ArchAngel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 10, 2006 הודעות: 165
|
נשלח: 16:22 ,24 אוקטובר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
רועי660, לא צריך להתעצבן אחי, דבר ראשון תהיה רגוע.
דבר שני אל תסיק מסקנות לא נכונות.
אם אנשים לא עונים לשאלות שלך סימן שהם לא יודעים את התשובה.
אנא תיאזר בסבלנות אחי הרי למה קיים הפורום אם לא לעזור אחד לשני? |
|
חזור למעלה |
|
|
DOR טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 29, 2006 הודעות: 2534
|
|
חזור למעלה |
|
|
EzoniczZ טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 30, 2006 הודעות: 691
|
|
חזור למעלה |
|
|
101Falcon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 30, 2006 הודעות: 2186 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
רועי660 טיסות סדירות
|
נשלח: 20:13 ,24 אוקטובר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
לפני שאתה אומר לי לקרוא את המדריך אז תקרא בעצמך את מה שאני כותב!
ותפנים את זה. כי אני כותב לך שכתוב לי במשחק בג'יבריש!!!! ואני לא יכול לקרוא את זה (אולי אתה קורא ג'יבריש אז תוכל לתרגם לי).
אז מה אתה אומר לי לקרוא את המדריך?! |
|
חזור למעלה |
|
|
רועי660 טיסות סדירות
|
נשלח: 20:17 ,24 אוקטובר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
אני שם לב שאתה היחידי עם נכונות לעזור לי (לפי שאר התגובות פה), בכל מקרה כבר שאלתי שאלות וכל אחד הפנה אותי למדריכים שונים....אבל הם לא עזרו.
כי אף אחד לא מפנים את מה שאני אומר: אני לא יכול לקרוא באנגלית את תפריט ה -controls במשחק, (מופיע לי בג'יבריש) ולכן אני לא יודע איזה מקש שיש למה. וזה מה שביקשתי מהאנשים ה"אדיבים" פה, שיעזרו לי להתגבר על בעיית הקריאה במשחק. |
|
חזור למעלה |
|
|
silentbob טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 19/06/2005 הודעות: 130
|
נשלח: 22:21 ,24 אוקטובר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
רועי660 כתב: | לפני שאתה אומר לי לקרוא את המדריך אז תקרא בעצמך את מה שאני כותב!
ותפנים את זה. כי אני כותב לך שכתוב לי במשחק בג'יבריש!!!! ואני לא יכול לקרוא את זה (אולי אתה קורא ג'יבריש אז תוכל לתרגם לי).
אז מה אתה אומר לי לקרוא את המדריך?! |
ולמה זה מופיע לך בג'יבריש?
אתה לא יכול לפתוח PDF?
SB |
|
חזור למעלה |
|
|
DOR טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
silentbob טיסות סדירות
|
נשלח: 0:50 ,25 אוקטובר 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
DOR כתב: | רועי660, המשחק שלך מקורי ......או...כי אם אהוא לא מקורי אל תבוא בטענות שהוא דפוק.....אם הוא מקורי תתקשר ל"אטארי ישראל" תסביר להם על הבעיה....(לא משנה איזה פאלקון יש לך...) והם יעזרו לך....... |
טוב נו, אז אתה אמרת במילים פשוטות את מה שאני ניסיתי לרמוז...
אין לי מושג איזה גירסה של פאלקון רועי משחק, AF, FF3, SP4 וכו'. בכל המיקרים, אגב, הדיסק המקורי, אני חוזר, מקורי - הכרחי.
ודי לחכימא
SB |
|
חזור למעלה |
|
|
DOR טיסות סדירות
|
נשלח: 1:04 ,25 אוקטובר 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
silentbob כתב: | DOR כתב: | רועי660, המשחק שלך מקורי ......או...כי אם אהוא לא מקורי אל תבוא בטענות שהוא דפוק.....אם הוא מקורי תתקשר ל"אטארי ישראל" תסביר להם על הבעיה....(לא משנה איזה פאלקון יש לך...) והם יעזרו לך....... |
אין לי מושג איזה גירסה של פאלקון רועי משחק, AF, FF3, SP4 וכו'. בכל המיקרים, אגב, הדיסק המקורי, אני חוזר, מקורי - הכרחי.
ודי לחכימאSB |
silentbob,
אם יש לך מקורי?!...אתה זכאי למלא הקניות שבתור אחד שהוריד (השתמשתי במילה אסורה.. נקווה שיסלחו לי...חח )
כל תקלה הכי קטנטה אתה מצלצל...
ומפה לשם הדברים מסתדרים.......פלאים!
לא הבנתי את המילה אחרונה (**מודגש**) דור טל
מהירים כברק, עוקצים כעקרב |
|
חזור למעלה |
|
|
silentbob טיסות סדירות
|
נשלח: 1:24 ,25 אוקטובר 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
DOR כתב: | silentbob כתב: | DOR כתב: | רועי660, המשחק שלך מקורי ......או...כי אם אהוא לא מקורי אל תבוא בטענות שהוא דפוק.....אם הוא מקורי תתקשר ל"אטארי ישראל" תסביר להם על הבעיה....(לא משנה איזה פאלקון יש לך...) והם יעזרו לך....... |
ודי לחכימאSB |
silentbob,
אם יש לך מקורי?!...אתה זכאי למלא הקניות שבתור אחד שהוריד (השתמשתי במילה אסורה.. נקווה שיסלחו לי...חח )
כל תקלה הכי קטנטה אתה מצלצל...
ומפה לשם הדברים מסתדרים.......פלאים!
לא הבנתי את המילה אחרונה (**מודגש**) |
בוא נאמר כך: עוד לא יצא לי לצלצל לאף אחד.. אם אני נתקל בבעיות, יש פורומים שיכולים לעזור - frugals ו Free Falcon הם רק שניים מהם, ויש עוד הרבה.
דרך אגב, את הדיסק המקורי של Falcon 4 קניתי, כן, קניתי בכסף מלא עוד בשנת 98' כשוא יצא לשוק. בימים הרחוקים ההם עוד לא היו אתרי שיתוף, והדבר הכי לוהט בשוק היה מודם של 56K.
בכל מיקרה 99.9 % מהבעיות לא קשורות לבעיות בדיסק אלא בהתקנה.
אני לא יודע איזה גירסא רועי הוריד (אני מניח שזה מה שהוא עשה) אבל יכול להיות שהוא הוריד גירסא לא אנגלית ולכן יש לו בעיות פונטים.
ו"חכימא" היא מילה ארמית, והיא חלק מפיתגם שאומר" די לחכימא ברמיזא" שהמובן שלו הוא שאדם חכם יבין את הכוונה גם אם ירמזו לו ולא יגידו לו את הכל ישר בפנים, או משהו כזה.
SB |
|
חזור למעלה |
|
|
רועי660 טיסות סדירות
|
נשלח: 23:12 ,27 אוקטובר 2006, ו' כותרת הודעה: יש לי את הגרסה האנגלית אני בטוח בזה...אז מי שלא יודע |
|
|
איך לעזור לי אז שלא ימציא תקלות מדומות.....(לא הוריד גרסה אנגלית וכו'....). |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|