צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Peled תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: 17/04/2005 הודעות: 1760 מיקום: F4ITDG
|
נשלח: 3:04 ,27 יוני 2005, ב' כותרת הודעה: Campaign CTD's |
|
|
יש פה מישהו שיודע לתרגם דוחות התרסקות?
יוני-אני מניח שאתה יודע לתרגם,אשמח אם תתרגם לי כמה דוחות,ותאמר לי מה הבעייה,לפני שאני מפרסם את הדוחות בפורום FF3 ...
עדיין לא היו לי התרסקויות בקמפיין שלי ...למעט אחת ראשונה היום,אבל הבנתי למה קיבלתי את ההתרסקות ותיקנתי את הבעייה... הייתי פעם פאלקוניסט...... |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
i_hawk טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/06/2005 הודעות: 2532 מיקום: ב"ש
|
נשלח: 7:33 ,27 יוני 2005, ב' כותרת הודעה: |
|
|
חחחחח....... ערן, אני לא יודע לתרגם דוחות התרסקות. אפשר אולי לראות רעיון כללי מתוך ההערות שבתוך הדוח, GFX, SOUND וכאלה, אבל כדי להבין ממש צריך להיות מתכנת או אחד שיודע לתרגם את הקוד האקסדצימאלי, אני יכול אולי להגיד מה כתוב אם אני אתאמץ, אבל אין לי סיכוי לתרגם את זה למשהו מועיל. שים בפורום של FF, מישהו מהמפתחים כבר יגיד משהו. |
|
חזור למעלה |
|
|
Peled תורם/ת באתר
|
נשלח: 0:49 ,28 יוני 2005, ג' כותרת הודעה: |
|
|
i_hawk,
אוקיי...תודה בכל אופן...נקווה שלא יהיו התרסקויות...בינתיים Twister מתרגם לי... הייתי פעם פאלקוניסט...... |
|
חזור למעלה |
|
|
Peled תורם/ת באתר
|
נשלח: 10:51 ,3 יולי 2005, א' כותרת הודעה: |
|
|
אוקיי...היתה לי התרסקות,והמחשב גם נכבה...מישהו יודע אם יש דרך ,לאחר שהמחשב נכבה להוציא דו"ח התרסקות,לגבי ההתרסקות האחרונה?
....ההתרסקות כנראה קרתה, כי הרצתי את הקמפיין קדימה במהירות של 64 במשך יותר מ-20 דקות...
אבל עדיין הייתי רוצה לקבל דו"ח התרסקות.... הייתי פעם פאלקוניסט...... |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|