צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
IAF001 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 02, 2006 הודעות: 426
|
נשלח: 18:47 ,21 אוקטובר 2006, שבת כותרת הודעה: להיכנס ! דבר שמפריע לי מאוד בפורום |
|
|
שלום .
אני רואה פה הודעות של אנשים ששואלים "איך מתניעים" "מה הכפתור הזה?" "מה זה עושה"
יש דיון !בדביק! על תפעול המערכות , וכנראה אף אחד לא מקדיש דקה כדי להיכנס אליו . ושמה יש את כל ההסברים שבעולם !
אז לכל החדשים . גם אם אין את התשובה בדיון בדביק .(דבר שאני לא חושב שיש) הכל מוסבר במדריך . ואם אתם לא מבינים משהו במדריך, אל תפתחו דיונים סתם תגיבו להודעה בדביק וכבר יענו לכם שם .
זה מפריע כי אנשים שואלים איך מפעילים רדאר אוויר אוויר , אוויר קרקע. וזה מפריע מאוד עם כל הנושאים האלו .
מקווה שיישמו את מה שאמרתי .
להישמע . |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Eagle_King טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 15/08/2005 הודעות: 5687 מיקום: חולון
|
נשלח: 19:02 ,21 אוקטובר 2006, שבת כותרת הודעה: |
|
|
IAF001, מחזק את דבריך.
באמת אנשים, בשביל שיהיה לכם יותר נוח תחפשו קודם אולי יש את התשובה שלכם אנא ממכם לא להתעצל לחפש. בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט. |
|
חזור למעלה |
|
|
ArchAngel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Oct 10, 2006 הודעות: 165
|
נשלח: 0:28 ,22 אוקטובר 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
נכון מאוד! יפה שמעלים את הדברים! אנא להתייחס ולקחת את הדברים לתשומת הלב |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF001 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 02, 2006 הודעות: 426
|
נשלח: 6:56 ,22 אוקטובר 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
ושוב אני רואה פה הודעות כגון : איך אני מפעיל אוויר קרקע ? איך אני זה.. איך אני פה ? ...
די חלאס !
תעשו חיפוש בפורום .
אני מבקש מהמנהלים פה לתת אזהרות , או משהו . כי עדיין יש פה כאלה שעדיין שואלים . וסתם פותחים דיונים חדשים ..
כבר מתסכל . |
|
חזור למעלה |
|
|
ViFF טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 23/07/2005 הודעות: 3593
|
נשלח: 23:46 ,22 אוקטובר 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
מסכים אתכם, אבל גם חשוב שתזכרו לא להגזים.
אני אסביר למה אני מתכוון:
פאלקון זה לא סתם משחק טיסה, זה סימולטור של מטוס F-16 על כמעט כל המערכות שלו.
יש כאלה שבתחילת הדרך, וצריכים קצת עזרה בשביל להפוך מטייסים טירונים למקצועיים כמוכם. אל תשכחו שגם אתם פעם הייתם שם באותו מצב, ואני בטוח שהייתם שמחים לקבל קצת עזרה. אז במקום לרתון ולכעוס עליהם, ולנעול את הדיונים שלהם עם תשובות מסוגננות כמו "תסתדר לבד" אפשר לענות להם עם לינק לאותם דיונים דביקים ולהגיד להם שהתשובה לשאלה שלהם נמצאת שם.
חשוב לכם לזכור שאתם קהילה, ועכשיו שיש לפאלקון פוטנציאל לטיסת רשת רבת משתתפים קרוב לוודאי שיום אחד תפגשו את אחד החברה הללו בטיסת רשת על איזה שהוא שרת 24/7 פה בארץ.
קהילה כמו כל קהילה קיימת בגלל שאנשים רוצים להיות חלק ממנה, ולהינות מחווית ה-"חברותה". בהחלט לא יהיה לכם קל (אולי אף בלתי אפשרי) לבנות קהילה ערה ותוססת כמו של IL-2 אם תתנהגו בצורה "אליטיסטית" ותכעסו על אנשים כשהם שואלים שאלות טפשיות.
אני מאמין שאין דבר כזה שאלה טיפשית, אלא טיפשים שלא שואלים. בשביל זה נמצאים הוותיקים, לגדל ולכוון את הדור הצעיר.
נ.ב. הרמז של שרת של AF ב-VPN היה מאד עבה... אני חולם על זה בלילה... מגרד לי באצבעות להרים את זה כמו שהרמתי את של IL-2...
ותראו מה קרה שם, מפורום שהיה "מת" תוך שנה נהיה לפורום הכי פעיל עם הכי הרבה הודעות ודיונים, פעילויות, מפגשים ווירטואלים, ומפגשים אמיתיים (לא מזמן עשינו על האש אצל xcom). אבל תדעו לכם, זה לא רק השרת עשה את זה, זה בעיקר האנשים בקהילה, הבי"ס טיסה, הטייסים הוותיקים שעזרו לכל מי שביקש. צאו ולמדו את המתכון הנכון לבניית קהילה - הוא עומד לפני העיניים שלכם. אני אשמח להיות חלק מההצלחה אצלכם גם כן.
VIFF |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|