צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
נשלח: 11:24 ,13 אוקטובר 2006, ו' כותרת הודעה: פתיחת ההרשמה לקורס אוויר-קרקע ב-IFS |
|
|
צוות IFS שמח להודיע על פתיחת ההרשמה לקורס אוויר-קרקע במסגרת בית הספר לטיסה.
הקורס עוסק בתקיפת מטרות קרקע באמצעות מטוסי קרב, החל מטכניקות הפצצה, צליפה וריקוט בסיסיות ועד לטקטיקות מתקדמות של תקיפה במבנה ותיכנון התקיפה. נשתמש במטוסי Spitfire Mk.IXe ו-P-47D ונתקוף מגוון מטרות.
הקורס אורך 8-10 שיעורים (בהתאם לקצב ההתקדמות) בקצב של שיעור אחד לשבוע שיארוך שעה עד שעתיים. השיעורים יתקיימו ב-VPN בשעה שתסוכם עם החניכים והמדריכים. כל שיעור ילווה בחומר כתוב מתאים שישלח באימייל.
בסוף הקורס יתקיים מבדק ומשימה מסכמת, בשיתוף חניכי ומדריכי קורס אוויר-אוויר שישתתפו במשימה בתור חיפוי אווירי ויירוט אויב.
על מנת להשתתף בקורס דרושה שליטה בסיסית במטוס - המראה, נחיתה, תמרונים בסיסיים, מבנה וירי בסיסי. יכולות אלו יבדקו במבדק קבלה שיתקיים בעוד כשבועיים - המועד המדויק ינתן לנרשמים. בוגרי קורס בסיסי או א"א של IFS מתקבלים ללא מבדק.
תוכנית לימודים מפורטת:
*שיעור הסבה - תרגול יכולות טיסה בסיסיות במטוסי הקורס.
*שיעור מטווח - למידת ותרגול טכניקות צליפה, הפצצה וריקוט נגד מטרות יבשתיות שונות ונגד ספינות.
*תקיפת עמדות נ"מ יחידות
*תקיפת שהיה
*תקיפה מהירה
*משימה מסכמת
תחילת הקורס - בעוד כשבועיים.
הרשמה:
על מנת להרשם לקורס יש לשלוח את הפרטים הבאים לכתובת הדוא"ל :
il2.ifschool@gmail.com
תחת נושא ההודעה:
הרשמה לקורס אויר-קרקע
(שימו לב - נושא ההודעה צריך להיות בדיוק כמו שכתוב - זה נושא של מערכת האימייל)
* שם פרטי
* שם משפחה
* כינוי (אות קריאה)
* דוא"ל
* סלולארי (או דרך אחרת להתקשרות מהירה)
* בעל/ת עותק של IL-2 Forgotten Battles + Ace Expansion Pack + Pacific Fighters (כן/לא)
* בעל/ת ג'וסטיק (כן/לא)
* בעל/ת מיקרופון (כן/לא)
* מחובר/ת ל-VPN (כן/לא)
* ניסיון קודם בסימולטורים - פרט
*בוגר קורס אחר של IFS (כן/לא)
בברכה,
צוות IFS.
צוות ניהול ראשי - פריפלייט |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 18:09 ,25 אוקטובר 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
לטענתו של ViFF אחרי שראה את הביצועים של מי שהיה בסופ"ש הראשון של ה Dynamic Campaign, כדאי שכולנו נעבור קורס כזה.
אני אומר, אם מציעים לכם דבר שכזה, תחטפו בשתי ידיים. לא כל יום מישהו בא ומציע ללמד אותך דברים בהתנדבות. יש פה משהו יפה מאוד שנבנה. (אני לא משוחד או משהו...) |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
נשלח: 18:41 ,25 אוקטובר 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
חחח אני הייתי מצתרף בשמחה הבעיה היא שאין לי זמן לזה בשיעורים האחרונים של הא"א פיספסתי שיעורים רבים לכן אני לא אכנס לזה למרות שהייתי שמח |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 23:34 ,5 נובמבר 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
ההרשמה לקורס נסגרה watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|