צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Twister מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 01/09/2005 הודעות: 1958
|
נשלח: 12:31 ,11 אוקטובר 2006, ד' כותרת הודעה: יום חמישי (12.10): משהו שונה - Dynamic Dogfight |
|
|
כמו שרובכם כבר יודעים, בחודשים האחרונים שבהם היו מעט תרחישים, צוות ה-VPN ממש לא ישב בשקט אלא עבד על כמה פרוייקטים חדשים ואפשר לומר שמיכה וג'ייסון, האשפים הטכניים, הגיעו לכמה פריצות דרך חשובות:
* Scorched Earth Online War - מערכת שלמה של קמפיין דינמי אונליין (קמפיין דינמי - קמפיין שבו המשימות אינן קבועות בכל הרצה אלא המשימה הבאה תלויה במה שהתרחש במשימה הקודמת - כך נקבעת תנועת קו החזית, המטוסים הזמינים, קרבות על הקרקע וכו') שמאפשרת לשחקנים להשתתף גם בצד האסטרטגי של הקמפיין - שליחת כוחות קרקע ואוויר לקרב.
* Dedicated COOP - אפשרות להריץ שרת COOP מרחוק, כולל רוטציה של משימות וכל המאפיינים האחרים של שרת Dedicated, אבל בפורמט COOP. אפשר גם לשלב קמפיין דינמי.
* Dynamic Dogfight - אפשרות להריץ קמפיין דינמי (לא בקנה מידה של SEOW, אבל קמפיין דינמי לכל דבר) על גבי שרת דוגפייט Dedicated, כלומר השרת הקיים כרגע ב-VPN.
מכל אלה, הכלי הראשון שכבר זמין בצורה מלאה הוא ה-Dynamic Dogfight ואותו אנחנו עומדים לנסות במסגרת תרחיש ביום חמישי. כבר היו ימים שבהם הפעלנו את ה-Dynamic Dogfight והכוונה היא להפעיל אותו כל סוף שבוע למשך כל סוף השבוע, כשהשרת על הגדרות ריאליסטיות יותר, כל סופ"ש עם קמפיין אחר (נשמח להצעות/דעות בנושא הזה).
ביום חמישי (ה-12.10) נתחיל קמפיין ונריץ שתיים-שלוש משימות (כמה שיותר, בעצם) ברצף, כשכל משימה נבנית על סמך האירועים במשימה הקודמת, באופן אוטומטי על מע' הקמפיין הדינמי. האירוע הולך להיות פתוח יותר מתרחיש שהתרגלנו אליו, בתנאים פחות מוכתבים - זאת החוויה של קמפיין דינמי, אפשר לעשות הכל והכל ישפיע על הקמפיין. שימו לב שזה הולך להיות ניסוי ראשון ועוד במסגרת תרחיש ולכן ייתכנו בעיות, אבל אנחנו מבקשים להגיע, כי זה רק יעזור לנו לאתר תקלות ולטפל בהן. ייתכן מאוד שנעשה שוב תרחיש כזה ביום חמישי הבא ואולי אפילו המשך של הקמפיין של השבוע, אם נמצא דרך לעשות את זה.
הקמפיין: נורמנדי, יוני 1944, Operation Overlord.
לו"ז:
21:00-21:15 - התכנסות, חלוקה לצדדים, התארגנות.
21:15-22:00 - משימה ראשונה.
22:00-22:45 - משימה שנייה.
22:45-23:30 - משימה שלישית.
מפה - אלוהים גדול. אולי נסיים ונתחקר ואולי נמשיך לעוד משימות.
אתם מוזמנים להגיב.
צוות ניהול ראשי - פריפלייט
נערך בפעם אחרונה על-ידי Twister בתאריך 20:42 ,11 אוקטובר 2006, ד', נערך סך הכל פעם אחת |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
נשלח: 12:36 ,11 אוקטובר 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
נשמע ממש טוב!! |
|
חזור למעלה |
|
|
101Falcon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 30, 2006 הודעות: 2186 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
נשלח: 12:39 ,11 אוקטובר 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
יש אפשרות להזיז אוביקטים במוד הזה? (דוגפייט דינאמי)
RF |
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 13:27 ,11 אוקטובר 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
איזה באסה, אני בטיול כל הסופ"ש הזה |
|
חזור למעלה |
|
|
JET_PiLoT טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 14, 2006 הודעות: 946
|
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/06/2005 הודעות: 1554
|
|
חזור למעלה |
|
|
101Falcon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 30, 2006 הודעות: 2186 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
shay__silber טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 27/05/2005 הודעות: 628 מיקום: חיפה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Marvin טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 16, 2006 הודעות: 172
|
נשלח: 17:43 ,11 אוקטובר 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
אני מקווה שדווקא אני אגיע !Never Miss a good opportunity to SHUT UP |
|
חזור למעלה |
|
|
Maverik מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 30, 2006 הודעות: 1173 מיקום: גבעתיים
|
נשלח: 13:08 ,12 אוקטובר 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אני לא מבין ממש את הכל לפרטי פרטים אבל אני אגיע כדי שאוכל לחוות את הרגשה הקמפיין |
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/06/2005 הודעות: 1554
|
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 14:36 ,12 אוקטובר 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
Maverik כתב: | אני לא מבין ממש את הכל לפרטי פרטים אבל אני אגיע כדי שאוכל לחוות את הרגשה הקמפיין |
הרעיון הכללי בתרחיש הוא - שיהיה משימה לכל צד ויהיו מטרות שהוא צריך להגן ולהשמיד.
כמו בתרחיש רגיל, רק שזמן המשימה יהיה קצר יותר מתרחיש רגיל ולכן המנוע הדינאמי ייצור כמה מפות. וככה בין מפה למפה מנוע הדינאמי יופעל ואז לדוגמא, הגבול יכול להישתנות בהתאם להשמדה של הכוחות הקרקע או החיפוי עליהם.
אגב - יהיה הרבה נ"מ במשימות וכדאי להתארגן "להוריד" אותו.
הקאמפיין שנבחר היינו normandy 1994
אנחנו ננסה שיהיה אפשר לראות את המפה הקודמת שהורצה בתוכנת תיחקור אבל לא מבטיח. זו שאלה של תאימות של הלוגים שנוצרים. watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
Maverik מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 30, 2006 הודעות: 1173 מיקום: גבעתיים
|
נשלח: 15:44 ,12 אוקטובר 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
IAF_Phantom כתב: | Maverik כתב: | אני לא מבין ממש את הכל לפרטי פרטים אבל אני אגיע כדי שאוכל לחוות את הרגשה הקמפיין |
הרעיון הכללי בתרחיש הוא - שיהיה משימה לכל צד ויהיו מטרות שהוא צריך להגן ולהשמיד.
כמו בתרחיש רגיל, רק שזמן המשימה יהיה קצר יותר מתרחיש רגיל ולכן המנוע הדינאמי ייצור כמה מפות. וככה בין מפה למפה מנוע הדינאמי יופעל ואז לדוגמא, הגבול יכול להישתנות בהתאם להשמדה של הכוחות הקרקע או החיפוי עליהם.
אגב - יהיה הרבה נ"מ במשימות וכדאי להתארגן "להוריד" אותו.
הקאמפיין שנבחר היינו normandy 1994
אנחנו ננסה שיהיה אפשר לראות את המפה הקודמת שהורצה בתוכנת תיחקור אבל לא מבטיח. זו שאלה של תאימות של הלוגים שנוצרים. |
המפה משתנה ממשימה למשימה ? |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 15:54 ,12 אוקטובר 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
לא, אותה מפה , רק הדברים על המפה משתנים watch your six, i'm behind you |