צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 21:46 ,10 אוקטובר 2006, ג' כותרת הודעה: הצעה לתרחיש |
|
|
בעקבות הסרטון של גרשון זרקתי הצעה לתרחיש היסטורי בפסיפיק. רמי הרים את הכפפה ומוכן לעבוד על זה איתי. מה שחסר לנו זו המלצה על קרב היסטורי שמתאים לסדר גודל הכוחות שב VPN ויכיל איזה שייטת יפה עם כוח מגן על נושאות וכוח תוקף שימריא מבסיס יבשתי קרוב יחסית.
אם מישהו מכיר את אחד הקרבות המדוברים כגון מידוואי וכו' וגם יודע על מקור טוב של אינפורמציה עליו - אנא שתפו. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Jun 13, 2006 הודעות: 3055
|
נשלח: 23:02 ,10 אוקטובר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
הבעיה היא לא אינפורמציה כי אם יש לך שם של משימה או קרב כלשהו אתה מוצא אותו תוך שנייה באינטרנט הבעיה העיקרית היא למצוא תרחיש שיתאים לכמות הכוחות שהייו שם. אני מציע אולי לדבר עם החבר'ה מVIF ועם טייסות בינלאומיות ולעשות תרחיש תרחיש עם מסה של טייסים. עכשיו שמעתי שעשיתם קרבות עם טייסת אחרת בחו"ל (לא זוכר בדיוק איזו...) אפשר לנסות לעשות את העניין כי שוב לבנות משימה למידוואי זו לא בעיה ממש גדולה....
מקווה שהרעיון הזה יצליח ושיהייה לנו קרב טוב!!!!!!!!!
RF |
|
חזור למעלה |
|
|
Shnizel טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 21/06/2005 הודעות: 1554
|
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
|
נשלח: 22:22 ,11 אוקטובר 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
תודה רבה מקווה שמישהו מהמנהלים של הטייסות יגיב |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 9:10 ,12 אוקטובר 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
RF כתב: | תודה רבה מקווה שמישהו מהמנהלים של הטייסות יגיב |
אתם צריכים עזרה במשהו? watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
|
נשלח: 14:19 ,12 אוקטובר 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
קודם כל צריך לדבר עם VIF לאחר מכן צריך לשאול כמה טייסות מהעולם אם הם רוצים להשתתף... |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 15:19 ,15 אוקטובר 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
IAF_Phantom כתב: | אתם צריכים עזרה במשהו? |
המלצה לזירה\אירוע בפסיפיק שתתאים לסד"כ שלנו ב VPN, ואולי הפניה למקור מידע עליו שיעזור לתכנן את הכוחות, הכלים והפעולות המתאימים.
אולי, מצד שני, ניתן יהיה להשתמש ב Dynamic Campaign בשבוע הבא (או אח"כ), ולעשות למשל את הקרב על מידוואי או משהו בסגנון. |
|
חזור למעלה |
|
|
IAF_Phantom מדריך בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: Mar 13, 2006 הודעות: 2662 מיקום: בית ספר לטיסה
|
נשלח: 15:42 ,15 אוקטובר 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
אני חושב שיש כאן שני נושאים , אחד בניה של משימה בפסיפיק והשני יצירת קשר לעשיית תרחיש ביחד אם טייסת אחרת.
בקשר לפסיפיק, יש 3-4 מפות טובות שבכל אחד מהם אפשר לעשות תרחיש מעולה. אם זה מידוואי או פרל הרבור או כל תקיפה אחרת. סיפור הרקע והמטרות הוא החלק החשוב. יש את שניצל שהציע את עזרתו ל-IWO JAMA וגם דן תמיד מוכן לעזור בבניה של משימות.
אז אני מציע תחשבו על סיפור רקע והמטרות לכל צד, ובנית המשימה תהיה החלק הכי קל
בקשר לחיבור אם טייסות אחרות, זה דורש תיאום מוקדם ותיאום לוחות זמנים (בשעות שיש טייסים ערים) וכולי. אני כמה בקהילה ששייכים לטייסות חו"ל או שבקשר איתם. צריך לגשת דרכם לטייסות.
בקשר לקמפיין הדינאמי, אפשר ברצון לעשות את זה, ואולי כולנו נהיה במוד פסיפי אחרי התרחיש.
אפשר להכין כזה בקלות. כרגע כיבינו את השרת הדינאמי והחזרנו את הרוטציה הרגילה, אך אפשר להדליק אותו מחדש ולהמשיך במקום שהופסק בכל רגע נתון. watch your six, i'm behind you |
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 15:53 ,15 אוקטובר 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
אני פשוט די חלש בהיסטוריה, ואין לי הרבה מידע על הקרבות שהתרחשו, סדר גודל הכוחות והציוד שהיה בשימוש, וכו'.
מה שאני בעיקר צריך זה את ההתחלה - כלומר מישהו שמכיר את הרקע ואת ההתרחשויות שימליץ על מערכה או קרב היסטוריים שקרו, ושיתאימו מבחינת סדר הגודל לאוכלוסיה של ה VPN. ההצעה של רמי לשתף טייסות אחרות זו הרחבה של הרעיון המקורי, והיא תאפשר להגדיל את סדר גודל הכוחות ולקיים תרחיש מאסיבי יותר שיהיה יותר דומה למה שרואים בסרטון שגרשון שלח.
גם אני יוצא מנקודת ההנחה שברגע שיש את סיפור הבסיס ואינפורמציה הרלוונטית, משם והלאה זה עניין בעיקר טכני ויש מי שיעזור בבנייה עצמה ובביקורת.
אבל עדיין חסרה לי נקודת ההתחלה. |
|
חזור למעלה |
|
|
RF בוגר בית ספר לטיסה
|
נשלח: 16:45 ,15 אוקטובר 2006, א' כותרת הודעה: |
|
|
יש לי רעיון לתרחיש מידוואי
התקיפה הראשונה של היפנים על קבוצת האיים... לאחר מכן ניתן ליצור תרחישי המשך (מציאת כוחות ההפצצה של היפנים ע"י האמריקאים ועוד תתי קרבות) |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|