צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 14:30 ,3 אוקטובר 2006, ג' כותרת הודעה: בעיות למשתמשי Firefox |
|
|
לא יודע כמה פופולרי ועד כמה אנשים משתמשים בדפדפן הזה, אבל יש המון בעיות אקראיות לראות את האתר הזה ב Firefox.
אני משתמש בגרסה 1.5.0.7 שהיא לדעתי הכי עדכנית, ונתקל בכל מני בעיות, כגון:
1) צפייה בעמוד הבית - התופעה שאני רואה לפעמים היא שהטקסט שבמרכז העמוד (השטח הלבן) גולש לתוך הפריימים האפורים שבצדדים. לדוגמה, כרגע מה שמתחת לכותרת "הכלים של ED עכשיו לרשות הציבור" גולש לתוך השטח של "הורדות" ושניהם בלתי קריאים. צפייה באותו עמוד בדפדפן IE - הכל בסדר. לפעמים ריענון הדף עוזר ולפעמים לא.
2) צפייה בעמוד ראשי של פורום - לכאורה הטעינה של הדף לעולם לא מסתיימת. ב IE הדף עולה תוך מס' שניות ואז הדגל הצבעוני שך MS מפסיק להתנופף, אבל ב Firefox הגלגל הזה ממשיך להסתובב לעולם אלא אם אני לוחץ על stop
3) ריענון של הודעות חדשות - הרבה פעמים קורה שמישהו כתב תגובה, אבל אני לא רואה שמשהו השתנה והאייקונים מימין לא נהפכים לכתומים. רק אם אני קולט שהשם של המגיב האחרון השתנה ואני נכנס לקרוא את התגובה אני רואה שהיה עדכון.
4) באותו נושא - יש הרבה פעמים שאם קראתי הודעה ואני חוזר לדף הראשי של הפורום האייקון נשאר כתום כאילו ההודעה עדיין חדשה. רק ריענון מלא של הדף הראשי "מנקה" הודעות ישנות.
5) ניתוקים מהחשבון - קרה לי כבר כמה פעמים שאם אני בדף ראשי של פורום ואני עושה כמה פעמים ריענון דף, פתאום אני מגלה שאני כבר לא מחובר עם שם המשתמש שלי והמילה "התנתק" התחלפה מעצמה ל "התחבר". |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
DOR טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 29, 2006 הודעות: 2534
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 15:49 ,3 אוקטובר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
תודה.
ד"א Avant הוא לא דפדפן עצמאי - הוא תוספת שמתקינים מעל IE ונותנת אפשרות ל Tabbed Browsing ועוד כל מיני. |
|
חזור למעלה |
|
|
DOR טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 29, 2006 הודעות: 2534
|
|
חזור למעלה |
|
|
|
נשלח: 16:26 ,3 אוקטובר 2006, ג' כותרת הודעה: |
|
|
לא, אני קצת מוגבל מבחינת מה שאני יכול להוריד ולהתקין על המחשב שלי בעבודה, ו Avant הוא לא אחת מהתוכנות האלה... |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|