צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
3D_believe טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jun 01, 2006 הודעות: 11
|
נשלח: 23:56 ,26 ספטמבר 2006, ג' כותרת הודעה: מישהו יודע (מתאם)... |
|
|
מישהו יודע אם יש מתאם בין GAMEPORT לUSB כי יש לי אחלה גוייטיק ואין לי חיבור GAME PORT, ואם כן איפה אני יכול להשיג כזה? |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
Eagle Driver טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 07/07/2005 הודעות: 308
|
נשלח: 8:16 ,27 ספטמבר 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
כן, יש מתאמים כאלה, אבל בד"כ המחיר שלהם לא מצדיק קנייה, אלא אם כן יש לך סטיק ממש מעולה עם חיבור גיים פורט. ברוב המקרים כבר עדיף לחסוך ולקנות סטיק חדש עם חיבור USB.
איפה אפשר למצוא? תנסה ב...... חנויות מחשבים |
|
חזור למעלה |
|
|
JET_PiLoT טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Mar 14, 2006 הודעות: 946
|
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 14:18 ,27 ספטמבר 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
יש. תנסה פה:
http://www.stentec.com/software/usb_kabels_i.html
יש מלא מהסוג הזה. חיפוש קצר בגוגל. לא בטוח אבל שניתן למצוא בארץ.
שים רק לב שחלק מהסטיקים, כגון Microsoft Sidewinder למיניהם, לא ממש עבדו כמו גיימפורט סטנדרטי אלא רק השתמשו בסוג החיבור הזה ולמעשה הפעילו פרוטוקול תקשורת פרטי שרץ על שני הקווים הדיגיטליים של ה MIDI. מוצרים כאלה לא יעבדו לך כי חיבור USB מפעיל פרוטוקול תקשורת שונה לגמרי ולא תלוי בדרייבר של הסטיק.
דברים שכן יעבדו זה מוצרי גיימפורט "טיפשים" שעובדים בצורה אנלוגית כגון פדאלים וסטיקים ישנים ללא פורס-פידבק.
הפתרון שמני הציע נראה הכי הגיוני, ואפשר למצוא עדיין כרטיסי קול ישנים עם גיימפורט במחיר סביר. למשל מסדרת Creative Audigy 2, או אפילו סדרת ה Live, אבל לא דגמי value. אם נופל לך לידיים משהו יותר עתיק כמו PCI128 או PCI64, גם טוב. זה בטח בפחות מ 100 ש"ח היום. |
|
חזור למעלה |
|
|
101Falcon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 30, 2006 הודעות: 2186 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 14:36 ,27 ספטמבר 2006, ד' כותרת הודעה: |
|
|
falcon-f-16c כתב: | אני לא מבין בשביל מה כל הסיבוך הזה...
ממש לא קל למצוא חיבור כזה וכמו שאמר קיפוד, זה לא תמיד יעבוד, מה שאתה יכול לעשות זה לקנות סטיק חדש ונגמר הסיפור. |
סתם דוגמא - אם יש לו Microsoft Sidewinder ForceFeedback 1 - זה לא דבר שסתם זורקים וקונים חדש, זה דבר שמתאמצים למצוא לו פתרונות גם מתחת לאדמה (אני יודע, כי זה מה שעשיתי עד ש"נפל" לי לידיים ה FFB2 USB).
אם זה סתם איזה Quickshot מעפן משנת אנטיוכוס - אין מה להתאמץ. |
|
חזור למעלה |
|
|
DOR טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Aug 29, 2006 הודעות: 2534
|
|
חזור למעלה |
|
|