צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
klingo18 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 27, 2006 הודעות: 114
|
נשלח: 8:50 ,2 ספטמבר 2006, שבת כותרת הודעה: גירסה |
|
|
אממ, השגתי פאלקון 4, אבל זה בגיירסה גרמנית....יש איזה קובץ שאעני יכוחל להחליף כדי להפוך את זה לאנגלית...?
זה הכל בגרמנית, אפילו הדיבור שם במשחק ...אני די בטוח שאפשר להחליף שם כמה קבצים ולסדר את זה...
תודה מראש |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
klingo18 טיסות סדירות
|
נשלח: 12:37 ,2 ספטמבר 2006, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אוקיי התקנתי את פרייפלקון, ועכשיו זה באנגלית , חוץ מהקולות...שזה בגרמנית..
אני יכול להחליף את הקולות שם? יש לי את הקולות באליייד פורס. אז אני יכול להעביר אותם משם לפאלקון 4.? ועוד משהו, המצערת לא עובדת לי בפריפאלקון, באלייד פורס היא עובדת, רק בפאלקון4 -פרייפאלקון היא לא, זה באג? |
|
חזור למעלה |
|
|
101Falcon טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 30, 2006 הודעות: 2186 מיקום: נתניה
|
|
חזור למעלה |
|
|
klingo18 טיסות סדירות
|
נשלח: 13:23 ,2 ספטמבר 2006, שבת כותרת הודעה: |
|
|
אוקיי תודה אני אדבר איתך בקשר לזה אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת...התקנתי את הפאץ של הקוברה(הראשון ff3.1+coba1.1) עכשיו עשיתי את מה שהיה כתוב פה באתר שצריך ליצור משתמש חדש בlog book , אחרי זה אני לוחץ על dogfight ואז על fly וזה יוצא לי...
זה רושם את השיגאות "שלח" האלה ששולחים למיקורוספט. נכנסתי ויצאתי כמה פעמים ונכנסתי שוב לדוגפייט ואותו דבר...אז מה אני עושה? הבנתי שזה אמור לזרוק אותי לחלונות, אבל רק בפעם הראשונה לא?
falcon f-16-c אין לי מסנגר, אז אני שולח לך איימייל |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|