צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
sefitur טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jul 19, 2006 הודעות: 39
|
נשלח: 17:10 ,31 אוגוסט 2006, ה' כותרת הודעה: בעייה בקשר לכרטיס מסך |
|
|
שלום !
יש לי בעייה במשחק פאלקון 4.0 ואני רושם אותה פה כי שם לא עונים ....
כשאני מנסה להיכנס למשחק הוא רושם לי :
http://upload.elicomp.co.il/elicomp-uploads/dGCwBDa_elicomp.jpeg
יש לי כרטיס מסך radeon 9600 se +128 MB ויש לי דרייבר מותקן של הכרטיס מסך והוא מעודכן ויש לי תשגיאה הזאת , בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות ואני מאוד רוצה לשחק .
תודה. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
SnakEyes תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jul 11, 2006 הודעות: 902
|
נשלח: 17:46 ,31 אוגוסט 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אני חושב שהבעיה היא ברזולוציה שלך,נסה לבדוק שוב את הרזולוציה של המשחק שלך,ממה שאני רואה בתמונה ששלחת ,המשחק רוצה להיטען ברזולציה שהכרטיס מסך לא תומך,הכי פשוט זה להיכנס להגדרות של המשחק ולקבוע רזולציה של 1024 768 ולבדוק אם זה עובד,ועוד דבר ,ממתי התחילה הבעיה?אחרי עדכון? כי אם אז יש פיתרון גם לזה DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק |
|
חזור למעלה |
|
|
sagid טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: 02/09/2005 הודעות: 1078 מיקום: קריות
|
נשלח: 17:52 ,31 אוגוסט 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
תסביר את כל התהליך של ההתקנה מה עשית ולמה זה נגרם....
ואם שום דבר לא יעזור ניתן לאלץ את המשחק לעבוד ברזולוצייה נמוכה יותר ע"י שינויי הגדרות בקובץ של המשחק
אבל קודם תסביר את כל התהליך |
|
חזור למעלה |
|
|
sefitur טיסות סדירות
|
נשלח: 18:14 ,31 אוגוסט 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
פאלקון 4.0 : אני התקנתי את המשחק על המחשב שלי והמשחק לא עבד לי משום מה.. הבאתי תמחשב לטכנאי מחשבים והוא פירמט לי תמחשב ואז המשחק כן עבד לי אבל לא שיחקתי בו איזה שבועיים בערך ופתאום כשאני בא לשחק במשחק הוא אומר לי את ההודעה הזאת עם "אל תשלח" ואני לא יודע מה קרה כי לא עשיתי כלום , מה שמותקן אצלי בפאלקון הזה זה לפי ההתקנה שפה באתר. אם למישהו רוצה לדעת מה עשיתי בין הזמן הזה שלא שיחקתי פאלקון ומה התקנתי אז התקנתי את black and white 2 ו ה deamon tools 4 החדש . עכשיו מחקתי את המשחק ואת כל הפאצים והתקנתי מחדש תמשחק ועדיין לא עובד , אז ניסיתי להתקין גם את FF3 ואחרי זה המשחק עבד אבל בכרטיס מסך במשחק הייתה לי בחירה רק של 640*860 ולא עוד אופציות כמו שהיה לי בהתחלה כאשר הכל עבד כמו שצריך, אבל עכשיו כשהתקנתי ת FF3 המשחק עובד אבל כשאני בא להיכנס לאיזה משהו או לאיזה אימון הוא יוצא לי מהמשחק ונותן לי הודעה של " אל תשלח" או לפעמים הודעה כזאת :
http://upload.elicomp.co.il/elicomp-uploads/BIpnb4o_elicomp.jpegוכאשר אני ממשיך להתקין את ההתקנות של הקוברה ואז אני בא להיכנס למשחק הוא מביא לי לפעמים הודעה של "אל תשלח" או לפעמים נכנס ויוצא בלי לומר כלום .
תשמע אני קיבלתי עם הכרטיס מסך דיסק התקנה והטכנאי התקין לי מהדיסק.. אתה יודע אולי מה הפתרון?
תודה. |
|
חזור למעלה |
|
|
sagid טיסות סדירות
|
נשלח: 18:46 ,31 אוגוסט 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
דבר ראשון הייתי אומר לך לשחזר את המע' ליום בו הטכנאי תיקן לך את המחשב זה הכי טוב ...(אלא אם יש לך תוכנות שאתה צריך אותם דחוף אז אל תעשה)
אתה יכול לבדוק אם אין לך בעיות בדרייברים אתה יכול לראות אם יש סימן שאלה או סימן של אזהרה ליד הכרטיס מסך שלך (אם אתה יודע איך לבדוק את זה)
הייתי ממליץ להתקין שוב את הדרייברים מתוך הדיסק המקורי שלך ולבדוק שוב |
|
חזור למעלה |
|
|
sefitur טיסות סדירות
|
נשלח: 19:11 ,31 אוגוסט 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
לפני שלקחתי את המחשב לטכנאי ניסיתי להתקין מחדש עם הדיסק של הדרייבר וזה לא עזר....
אחרי זה ניסיתי לשחזר הרבה מאוד אבל מאוד מוקדם לכמה ימים בערך לפני שקיבלתי תמחשב וזה דפק לי הכל במערכת....
אני חייב עזרה נמאס לי מהדבר הזה שזה לא עובד..... |
|
חזור למעלה |
|
|
sagid טיסות סדירות
|
נשלח: 20:16 ,31 אוגוסט 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
אם שחזור דופק לך את המערכת אז יש לך בעייה במערכת ההפעלה..כי עד היום עשיתי את זה מיליון פעמים ולא הייתה בעייה עם זה
אבל אתה מבקש עזרה ואתה לא עושה את מה שאומרים לך....
בדקת שהדרייברים מותקנים כמו שצריך?
תנסה להתקין שוב פעם דרך הדיסק את הדרייברים |
|
חזור למעלה |
|
|
sefitur טיסות סדירות
|
נשלח: 20:57 ,31 אוגוסט 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
תראה כשאני קיבלתי את המחשב אז קיבלתי אותו עם anti virus של קספרסקי ואני אחרי כמה זמן התקנתי norotn anti virus 2006 ואני יודע שאם אני הולך לעשות שיחזור יהיו לי עם זה בעיות וזה קרה בפעם הקודמת כפי שאמרתי לעיל....
אמרתי לך שניסיתי כבר פעם אחת להתקין דרייבר שוב פעם לכרטיס מסך וזה לא עזר....
מחקתי את כל הפאלקון , עשיתי ניקוי ל רג'יסטרי ואז התקנתי מחדש רק תפאלקון ועדיין לא עובד... |
|
חזור למעלה |
|
|
sagid טיסות סדירות
|
נשלח: 21:17 ,31 אוגוסט 2006, ה' כותרת הודעה: |
|
|
תבדוק אם הכרטיס מסך מותן כמו שצריך דרך מנהל ההתקנים ואם כן והכל טוב אז אין לי הרבה איך לעזור לך
אני מצטער אולי אחרים יוכלו לעזור |
|
חזור למעלה |
|
|
sefitur טיסות סדירות
|
|
חזור למעלה |
|
|
mountain בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: 05/09/2005 הודעות: 371 מיקום: דרום
|
נשלח: 0:41 ,4 ספטמבר 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
תראה הכרטיס מספיק טוב למשחק, ואמור לעבוד בלי שום בעיה למרות שזה 128 זכרון ולא 256 כמומלץ.
כמה זמן יש לך את הכרטיס הזה ,יכול להיות שמשהו ,פיזית ,בכרטיס "התפנצ'ר " זה נדיר אבל עלול לקרות ,במיוחד אם המחשב לא מתאוורר כמו שצריך [ותבדוק גם את זה] .
פירמוט לא קשור ,זה חרטה ,אם שאר הדברים עובדים כמו שצריך אז זה משהו שקשור רק לכרטיס מסך . |
|
חזור למעלה |
|
|
SnakEyes תורם/ת באתר
הצטרף בתאריך: Jul 11, 2006 הודעות: 902
|
נשלח: 1:04 ,4 ספטמבר 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
חמוד,אתה יכול להסיר ולהתקין את המשחק עוד 100 פעם זה לא יעזור לך,למה ??? כי הרג'סטרי נדפק לך בצורה זו או אחרת,ומספיק שפסיק אחד שקשור לתהליך המשחק נמחק או שוחזר או נדרס ע"י קובץ אחר המשחק לא יעלה לך. DCS WORLD-Forum Administrator
The 147 Squadron commander
טייסת 147 בפייסבוק |
|
חזור למעלה |
|
|
sefitur טיסות סדירות
|
נשלח: 17:56 ,4 ספטמבר 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|