צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
Hedgehog בוגר בית ספר לטיסה
הצטרף בתאריך: May 14, 2006 הודעות: 1809 מיקום: מודיעין
|
נשלח: 17:23 ,27 אוגוסט 2006, א' כותרת הודעה: כיול רגישויות - אני לוקח את דברי בחזרה |
|
|
אני מודה, מודה, מודה... קודם כל מודה בטעות ובנוסף מודה לגרשון שלחץ עלי לנסות.
עזבו הכל, כל מה שאמרתי על כיול צירים בעבר שווה ל***
IDF_Raam צדק מההתחלה
זה אולי טוב למפגנים אוירים ולטיסה מדויקת, אבל ממש לא מתאים לקרבות אויר. זה לא שטווח התנועה מוגבל - הוא קיים במלואו, אלא שנוצרת מעין השהיה בתגובה עד שמגיעים להטייה הרצויה כך שהשליטה נפגעת ומזדקרים. אחרי שטסתי תקופה עם הגאים עדינים עכשיו אני טס עם רגישות מלאה לאורך כל הטווח ובכל הצירים, והמטוס נהיה הרבה יותר נשלט. סוף סוף הצלחתי לבצע חלק מהתרגילים שלמדנו בלי לאבד מיד את כל האנרגיה כבר בפנייה ההדוקה הראשונה.
אני עדיין עומד על דברי שהכלי IL-2 Sticks הוא מעולה. בגלל שהוא נותן לשמור הרבה פרופילים ומקל על שלב הנסיונות והמשחקים, ובעיקר בגלל שהוא מאפשר לכייל רגישויות עבור צירים שנמצאים על סטיקים נפרדים. לדוגמא,אצלי יש סטיק USB, אבל הפדאלים הם Gameport ו IL-2 לא נתן לי לכייל את הרגישות של ה rudder כי הוא כל הזמן מתעקש לכייל את פיתול הסטיק בציר Z ולא את הפדאלים באמת.
אולי יהיה שווה להחזיק שני פרופילים נפרדים, אחד ליום יום של קרבות ואימונים ואחד לטיסות מבנה מדויקות. הבאסה שחייבים לצאת מהסים ולהיכנס שוב בשביל להחליף בינהם. |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
IDF_Raam טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 26, 2006 הודעות: 47 מיקום: ישראל
|
נשלח: 21:59 ,28 אוגוסט 2006, ב' כותרת הודעה: |
|
|
מודה ועוזב ירוחם..
גם לדעתי IL STICKS כלי מעולה- בפרט לפרופילים למטוסים שונים. IDF_Raam
http://www.idfsquadron.net/ |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
|
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה
|
|
|