צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר |
הודעה |
ouri19 טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Sep 10, 2006 הודעות: 149
|
נשלח: 14:59 ,5 פברואר 2020, ד' כותרת הודעה: F-18 ועדכון TACAN של נושאת המטוסים |
|
|
חברים שוב שלום כמובן אני פונה אחרי ניפוח הראש בלנסות להבין את זה
מיוטיוב ופורומים אחרים אני מעדכון את קוד ה TACAN של נושאת המטוסים בין עם זה הדיפולטי 1X או מעדכן בעצמי קוד אחר ועדיין אין שום סימן TACAN בעמוד ה S/A או במפה מישהו מצליח
לעדכן את מספר הערוץ ולקבל את הסימן של הנושאת? עשיתי הכל צעד צעד ועדיין...
במידה ולא אני ישמח לדעת איך אתם מוצאים את נושאת המטוסים לאחר משימה (כמובן שהנושאת בתזוזה)
שוב תודה חברים |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|
BarTzi טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: Jan 22, 2016 הודעות: 173
|
נשלח: 15:06 ,5 פברואר 2020, ד' כותרת הודעה: |
|
|
אם אתה תבחר קוד שרירותי בעצמך, הסיכוי שלך למצוא את הנושאת נמוך מאוד - כמעט אפסי. ה Tacan של הנושאת אמור להיות ידוע לכולם ומפורסם בתדריך המשימה. ב DCS - ה Tacan (מטעמי נוחות) בד"כ שווה ערך למספר שמוטבע על הגשר של הנושאת (סטניס = 74X) כמעט בכל משימות האימונים של DCS. אם אתה בונה את המשימה בעצמך, אתה יכול לשנות את זה דרך בונה המשימות.
באותו אופן - TACAN של מתדלקים גם אמור להיות מפורסם בתדריך וידוע לכולם.
-> רפרנס ל TACAN יופיע בעמוד ה HSI בלבד. לא ב S/A. |
|
חזור למעלה |
|
|
ouri19 טיסות סדירות
|
נשלח: 17:57 ,5 פברואר 2020, ד' כותרת הודעה: |
|
|
BarTzi כתב: | אם אתה תבחר קוד שרירותי בעצמך, הסיכוי שלך למצוא את הנושאת נמוך מאוד - כמעט אפסי. ה Tacan של הנושאת אמור להיות ידוע לכולם ומפורסם בתדריך המשימה. ב DCS - ה Tacan (מטעמי נוחות) בד"כ שווה ערך למספר שמוטבע על הגשר של הנושאת (סטניס = 74X) כמעט בכל משימות האימונים של DCS. אם אתה בונה את המשימה בעצמך, אתה יכול לשנות את זה דרך בונה המשימות.
תודה רבה אחי, כמובן שאני ממש לא בוחר קוד שרירותי למיטב ידיעתי 1x זה הדיפולט ניסיתי גם את זה וגם להחליף קוד בבונה משימות לקוד שאני מחליט מכניס, אני במצב של t/a כמובן על x מכניס את הקוד ב tcn מדליק ל on, בחלון של hsi בוחר tcn ולצערי שום דבר |
|
חזור למעלה |
|
|
BarTzi טיסות סדירות
|
נשלח: 19:04 ,5 פברואר 2020, ד' כותרת הודעה: |
|
|
ouri19 כתב: | BarTzi כתב: | אם אתה תבחר קוד שרירותי בעצמך, הסיכוי שלך למצוא את הנושאת נמוך מאוד - כמעט אפסי. ה Tacan של הנושאת אמור להיות ידוע לכולם ומפורסם בתדריך המשימה. ב DCS - ה Tacan (מטעמי נוחות) בד"כ שווה ערך למספר שמוטבע על הגשר של הנושאת (סטניס = 74X) כמעט בכל משימות האימונים של DCS. אם אתה בונה את המשימה בעצמך, אתה יכול לשנות את זה דרך בונה המשימות.
תודה רבה אחי, כמובן שאני ממש לא בוחר קוד שרירותי למיטב ידיעתי 1x זה הדיפולט ניסיתי גם את זה וגם להחליף קוד בבונה משימות לקוד שאני מחליט מכניס, אני במצב של t/a כמובן על x מכניס את הקוד ב tcn מדליק ל on, בחלון של hsi בוחר tcn ולצערי שום דבר |
מי הכין את המשימה ומי קבע את הקוד?
זה קצת קשה לעזור לך בלי להבין מה סדר הפעולות המדויק שאתה מבצע. תוכל להעלות תמונה של ה UFC כשאתה מפעיל את ה TACAN? המערכת הזאת כמעט ואף פעם לא עושה בעיות. |
|
חזור למעלה |
|
|
nikos טיסות סדירות
הצטרף בתאריך: May 29, 2010 הודעות: 481
|
נשלח: 19:12 ,5 פברואר 2020, ד' כותרת הודעה: |
|
|
א. את הקוד שהנומ"ט אפשר לוודא בMISSION EDITOR. לחץ על הנומ"ט ובADVANCE OPTIONS אמור להיות קוד הTACAN. - אני חושב שזה החלק הכי קריטי, סביר להניח שהבעיה שלך נובעת מהזנה של קוד לא נכון.
ב. אחרי שהזנת את הקוד הנכון, לחץ על ON בשביל להפעיל את המקלט.
ג. כמו שברצי כתב - את הרפרנס אתה תראה רק בעמוד הHSI בצד שמאל למעלה. |
|
חזור למעלה |
|
|
ouri19 טיסות סדירות
|
נשלח: 22:38 ,5 פברואר 2020, ד' כותרת הודעה: |
|
|
BarTzi כתב: | ouri19 כתב: | BarTzi כתב: | אם אתה תבחר קוד שרירותי בעצמך, הסיכוי שלך למצוא את הנושאת נמוך מאוד - כמעט אפסי. ה Tacan של הנושאת אמור להיות ידוע לכולם ומפורסם בתדריך המשימה. ב DCS - ה Tacan (מטעמי נוחות) בד"כ שווה ערך למספר שמוטבע על הגשר של הנושאת (סטניס = 74X) כמעט בכל משימות האימונים של DCS. אם אתה בונה את המשימה בעצמך, אתה יכול לשנות את זה דרך בונה המשימות.
מי הכין את המשימה ומי קבע את הקוד?
זה קצת קשה לעזור לך בלי להבין מה סדר הפעולות המדויק שאתה מבצע. תוכל להעלות תמונה של ה UFC כשאתה מפעיל את ה TACAN? המערכת הזאת כמעט ואף פעם לא עושה בעיות. |
העלתי את התמונות ככה לצערי
1. פה אני מגדיר את ה TACAN כרגע 1X
http://www.siz.co.il/my.php?i=zhhtjtmvyfxy.png
2. מעדכן את קוד X1 ולא מקבל כלום
http://www.siz.co.il/my.php?i=tkqyfmnztjdl.png
3. מנסה גם את קוד 74X ולא מקבל סמן
http://www.siz.co.il/my.php?i=jjymzyzeznem.png |
|
חזור למעלה |
|
|
BarTzi טיסות סדירות
|
נשלח: 22:54 ,5 פברואר 2020, ד' כותרת הודעה: |
|
|
תמונה מספר 1 - דאבל קליק על השורה שכתוב עליה Activate TACAN. בחלון שנפתח תבחר באופציה האחרונה (Unit), ותשנה אותה לנושאת עצמה (אצלך זה Unit #001).
Tacan 1X לא מומלץ עקב התנגשויות עם מערכת ה Data Link. באמת שעדיף 74. |
|
חזור למעלה |
|
|
ouri19 טיסות סדירות
|
נשלח: 15:39 ,6 פברואר 2020, ה' כותרת הודעה: |
|
|
BarTzi כתב: | תמונה מספר 1 - דאבל קליק על השורה שכתוב עליה Activate TACAN. בחלון שנפתח תבחר באופציה האחרונה (Unit), ותשנה אותה לנושאת עצמה (אצלך זה Unit #001).
Tacan 1X לא מומלץ עקב התנגשויות עם מערכת ה Data Link. באמת שעדיף 74. |
אחיי זה עובדדד ה unit היה הבעיה, אתה בזבוז לחיל האוויר האמריקני חחחחח
תודה רבהה |
|
חזור למעלה |
|
|
|
|